üçlü kız grubu ve kendimi kötü hissetmem

Bu arada suratına söylediğim için kötü olan benim zaten. Kıza direkt sürekli böyle olduğunu kendisini düşündüğünü söylemiştim. Arkasından değil yüzüne de söylediğim şeyler bunlar.

Aynı kızın etrafındaki tüm herkesle kavgasının olması, asla düzeltememesi ve herkesle bir şekilde küsmesi bana garip geliyor çünkü. Yakın dediği kimse onun hakkında öyle düşünmüyor. Ben de öyleyim. Ben sadece onu o arkadaşları gibi pofpoflamıyor her istediğini yapmıyorum. O yüzden

Ki yakın arkadaşım diye zamanla ondan soğuduğum şeylerin olması bana garip geliyor evet vicdanen de kendimi köyü hissediyorum ama bunun önüne geçemiyorum.

Bu kızın etrafımızdaki herkesle sorunu olduğu için açıkçası etki tepki olduğunu düşünmüyorum. 4-5 arkadaştık herkesle aynı derscede sorunlar yaşadı
Konuşmayın net yüzüne fikrimi söyler açıklama yapmak isterse dinler sonrada yoluma giderim insanlar bize uymayadabiliyor ayrıca cevap için teşekkür ederim ilk kez bir arkadaş konusunda bir üye ama ben çok haklıyım beni öv onu batır tarzı yapmadan net yanıt verdi bana dikkatimi çekti o zaman onunla konuşmayın diğerleri de kendi bilir tavrını takının .

Ya ne demek ben sizi başka konularımda da biliyorum o yüzden
Asla kendimi haklı gördüğümden değil hatta bu durum beni çok rahatsız ediyor bu kişiden kopamıyor ama içten içe de gerçekten hiç
Samimi bulmuyorum son bir sene içinde inanılmaz değişti. Herkesi keyfine göre kullanmaya sevgilisi olunca hepimizi umursamamaya sadece işi düştüğünde yazmaya çağırmaya başladığından beri daha da soğudum. Bizden sıkılıp başka bir kızla yakın oldu o kız bile artık bu kızdan yorulduğunu söyledi bize. Herkes aynı şeyle geliyor böyle düşününce ben de üzülüyorum ama bu kızın bizim hiç yakın olmadığımız bir kıza üçlü arkadaş grubunda onunla diğer iki kızın yakın olduğunu demesi (ki diğer kız onunla yakın falan da değil, hem de bunu söylediği zaman aramızın en iyi olduğu herkesin bizi üçlü harika arkadaş olduğu zamanmış) beni kafasından sildirtti.

Kız aşağılık kompleksli ve herkes bunun farkında. Kendini olmadığı biri gibi göstermeye çalışıyor

He bu arada benim de elbette problem yaşadığım arkadaşlarım oluyor, belki insanlar da benden rahatsızdır ben bilemem. Neticede insanlar mükemmel değildir, ancak bu kızın direkt karaktersel bir batmışlığı var bana artık bilmiyorum

Ay yemin ederim bu tarz bsy yasadım
Sözde 2 yıldır gurbette güzel bir arkadas grubum vardı cocuklarmz da arkadaştı. Ben hamileyim hamileliğim başlarında neymiş oğlu ameliyat olmuş da ben ona mesaj atmışım aramamışım diye bana kırıldığını söyledi üstüne trip sonra diğer 3 .arkadaşımız bizi tanıstıranla bensiz görüşmeye başladılar memleketten döndüğümde bir kere bile buluşalm demediler benim ile görüşmek isteyen insanlarla görüştüğümde trip attılar sürekli beni suçlamaya çalışıp manipüle ettiler iki kere adım atttgm halde adım atmadılar en sonunda ne oldu üçlü gruptan çıktım bir tanesi kudurdu aradı beni affettirmeye çalıştı ertesi gün diğeri aradı açmadım yine beni manipüle etmeye çalıştı saçma sapan. Asla umrumda değil bir kere sogudum mu soğuyorum. Bırakın ne halleri varsa görsünler ya Slin gitsin kimse sizden değerli degil. Sözde bana dil döküp barışmaya çalışan arkadaş ertesi gün utanmadan diğer sildiğim arkadaşı story de paylaştı o kadar rahat ki kafam zoraki mecburi ilişkilerden Çok sıkıldım koca insanlarız ne öyle muç muçu sürekli Yok ben hasta oldum benimle gel şöyle yap böyle yap hiç sevmem

Dikkat edin o yoruldum diyen madem niye hala arkadsslik yapıyor insanlar bilinmez bugün bunu der yarın sen dedin olur sizin için insanların karşılıklı sırları menfaatleri olabilir karşılıklı siz sadece kendi hareketlerinden sorumlusunuz grubun dışında mi kalırım diye endişeniz varsa biraz yüzeysel olun o kızla tam koparmadan ilişkiyi diğerlerinede çok güvenip bu konuda öne atılıp başı çekmeyin hani erken öten horoz kesilir misali bilinmez insanlar her kişi nefretinde de sevgisinde samimi olmayabilir mesafe koyup duruma bakadabilirsiniz sadece kimsenin sözcüsü olmayın sonra arada kalan olmakta var

Valla bommmboş hiç kimseye faydası olmayan bir tip.
Böyle tiplerden direkt kaçmak lazım.
Yani o size mükemmel davransa bile sizin uzak durmanız lazım zaten böyle tipler insanı yer bitirir.
Siz diğer arkadaşla iyi anlaşıyorsanız onunla ikiniz baş başa vakit geçirin veya etrafınızı şöyle bir gözden geçirin size iyi gelecek insanları tutun etrafınızda.
Kimse için de fazla fedakarlık yapmayın ayrıca arkadaşlıktan keyif almaya eğlenmeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…