selam.sonucum pazartesı cıkmıs.dun dr.a gostermeye gıttık hersey normal dedı. trızomı18-21-13 arastırılmıs ve degerler normal cıkmıs dedı.ancak normalde amnıyosentez 3 haftada cıkıyo, bız bır haftada cıkacak sekılde (erken tanı yontemı denen bır yontem)le sonucları ıstedık, bu seklı ıle normal gozukuyo,kesın sonucu 10gun sonra ankaradan gelecek rapor gosterecek.dr.un dedıgıne gore elımdekı erken tanıda herseyın normal olması yuzde 99.9 gelecek dıger raporunda guzel haber olacagına ısaretmıs.2.5 hafta sonra tekrar dopplere de gırıcem ınsallah tamamen rahat edıcek ıcım.hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun.senınde guzel haberlerını beklıyorum canım. kendıne ıyı bak bebısınede.opuyorumnanaktan
canım çoookk sevindim ya allahım bundan sonra rahat bi stressiz bi hamilelik geçirip sonrasındada aynı mutlulukla bebişini kucagına almanı nasip etsin.
çok küfürler geçiyor içimden bu testlere doktorların çoguna şuan bu tarz testleri yaptıran her 4 anneden 3 ünün bebeginde bir şeyler riskli boşyere stres yaşatıyorlar insanlara neyse cnm senn iyi çıkmasına çok sevindim cnm ya.
sag ol canım.haftaya pazartesı - persembe arası kesın sonucu ogrenecegım ama neden bılmıyorum ıcım cok rahat.ınsallah sonuc benı dahada rahatlatacak.yanlız her doktorun saygıyı hakketmedıgını ogrendım bu son olaylardan.nasıl her cocuk doguran anne sayılmıyosa(dogurup sokaga atanlardan bahsedıyorum), her dr.dıploması olanda doktor degıl bence, doktor olmak sadece tahlıl yaptırıp recete yazmak degıl olmammalıda,eskı doktorumuda bu sınıfa koyuyorum.allahım hepımızın yardımcısı olsun.altın herzaman altındır sadece işlenince altın olmuyor,herzaman degerlıdır.ınsanda oyle sadece para verdıgı ıcın degerlı olmamalı,para versın muayene edelım bır ıkı laf soyleyelım gıtsın gozu ıle bakılmamalı hastalara,once İNSAN gozu ıle bakılmalı,altın gozu ıle bakılmalı
cnm çook sevindim yaa agözünaydın darısı bnmde başıma inşallah bnde perşembeye gidicem kesin bi şeklde içimi rahatlatr doktorum umarım Allah bebişlerimize sağlık versn:Saruboceq:
kendine çok iyi bak cnmopuyorumnanaktan
bnde inanıyorm allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza verck die.. Gerek çevremden (akrabalarım) gerekse kk'de çok duydum kötü sonçlar alıp doğuran ama sonundada sapasağlam bebişler dünyaya gettiren.. Allah herkesn evladını bağşlasın sağlığyla perşembeyide iple çekiyrm kızımı görcem inşallah son durumunada bakçaz doktor amcasylaYinede dualarınızı eksk etmeyn benden nolur olurmu??? öpüyorm kocaman opuyorumnanaktan
canım merhaba...
Seninle aynı sorunu yaşıyoruz...benimde dün kontrolüm vardı..hem 3 lü testim yapılacaktı...ve usg de beyin sıvısında artış var dedi dr um.. 8,9 mm miş...kafatası 18 haftalığa uyumlu çıktı.....ve ben çok ürktüm..panik oldum..nedemek bu şimdi..dün gece uyku uyumadım..ağlamaktan da yoruldum..ve dr uma
sorduğumda açıklama yapmadı..3 lü test sonuçlansın öyle konuşalım dedi...% 90 birşey çıkmaz demiş eşime ama benim kafam bulandı
30 yaşındayım..6 yıldır uğraş veriyoruz...aşılamalar tüp bebek tedavileri...geçmişte 3 düşüğüm var ve çok korkuyorum..bir kaybı daha kaldıramam...lütfen haberdar beni...
Iyi haberlerini bekliyorum...sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz inş.
cnm bnmde trisomy riskli hcg yüksek çıktı banada amniyosentez dediler ama ben harmony tets yaptırcam bebeğimi riske atamam ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmadı bebeksağlam ama 1:136 çıktığı için içimiz rahat olsun dediler bence sende harmony yaptır eğer amniyosentez yaptırmadıysanolmayan yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.renklı dopler cektırdım amnıyosentez yaptırcam sımdıde.bır cevap bır gecmıs olsun bıle yazamamıssınız vallahı cok gucendım.
Merhaba canim gullacin yazdigi gibi ayrintili bir usg ye girdin ve bisey cikmadiysa sorun yoktur biz cok arastirip kafamizi cok karistirdik hamileligimizi stresle gecirdik sen nettr yazanlara kafani takma doktorun sana ne dediyse onu yap benimde degerim. 3.20 ydi riskimde 1.9 du dogum yaptim bebegimde sorun yok umarim senin bebeginde de sorun yokturAFP mom değerim 3.25 yani yüksek riskli. Moralim çok bozuk . bu şekilde Yüksek risk çıkanlar naptNız sonuç ne oldu yazar mısınız?
10 mayısı bekliyorum detaylı ultrason için. Bu bekleyiş belirsizlik çok kötü. Artık bebeğimle ilgili hayal kurmaktan kaçınıyorum. İnşallah dediğiniz gibi h er şey yolundadır.Merhaba canim gullacin yazdigi gibi ayrintili bir usg ye girdin ve bisey cikmadiysa sorun yoktur biz cok arastirip kafamizi cok karistirdik hamileligimizi stresle gecirdik sen nettr yazanlara kafani takma doktorun sana ne dediyse onu yap benimde degerim. 3.20 ydi riskimde 1.9 du dogum yaptim bebegimde sorun yok umarim senin bebeginde de sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?