Üçlü test riskli çıktı

canım çoookk sevindim ya allahım bundan sonra rahat bi stressiz bi hamilelik geçirip sonrasındada aynı mutlulukla bebişini kucagına almanı nasip etsin.

çok küfürler geçiyor içimden bu testlere doktorların çoguna şuan bu tarz testleri yaptıran her 4 anneden 3 ünün bebeginde bir şeyler riskli boşyere stres yaşatıyorlar insanlara neyse cnm senn iyi çıkmasına çok sevindim cnm ya.

sag ol canım.haftaya pazartesı - persembe arası kesın sonucu ogrenecegım ama neden bılmıyorum ıcım cok rahat.ınsallah sonuc benı dahada rahatlatacak.yanlız her doktorun saygıyı hakketmedıgını ogrendım bu son olaylardan.nasıl her cocuk doguran anne sayılmıyosa(dogurup sokaga atanlardan bahsedıyorum), her dr.dıploması olanda doktor degıl bence, doktor olmak sadece tahlıl yaptırıp recete yazmak degıl olmammalıda,eskı doktorumuda bu sınıfa koyuyorum.allahım hepımızın yardımcısı olsun.altın herzaman altındır sadece işlenince altın olmuyor,herzaman degerlıdır.ınsanda oyle sadece para verdıgı ıcın degerlı olmamalı,para versın muayene edelım bır ıkı laf soyleyelım gıtsın gozu ıle bakılmamalı hastalara,once İNSAN gozu ıle bakılmalı,altın gozu ıle bakılmalı

kesinlikle bütün sonuçların temiz çıkıcak allahın izniyle içime öyle doğuyor vallahi hiç tanımıyorum seni ama şuan içimden geçen o.

evet malesefki türkiyedeki bir çok doktor bunu yapıyor.para verdigin sürece senden kıymetlisi yok.bir çoğuda insanlık duyguları alınmışcsına embesil gibi ortalarda dolaşıyorlar hiç umurlarında değil insan hayatı sen üzülmüşsün üzülmemişsin senn duyguların incilmiş kırılmışsın hiç sorun değilklava:

selam.ne yaptın dun, cektırdınmı ultrasonu?sonucların ınsalllah ıyıdır,hadi bır ıyı haberde sen ver.merakla beklıyorum

canım merhaba...
Seninle aynı sorunu yaşıyoruz...benimde dün kontrolüm vardı..hem 3 lü testim yapılacaktı...ve usg de beyin sıvısında artış var dedi dr um.. 8,9 mm miş...kafatası 18 haftalığa uyumlu çıktı.....ve ben çok ürktüm..panik oldum..nedemek bu şimdi..dün gece uyku uyumadım..ağlamaktan da yoruldum..ve dr uma
sorduğumda açıklama yapmadı..3 lü test sonuçlansın öyle konuşalım dedi...% 90 birşey çıkmaz demiş eşime ama benim kafam bulandı

30 yaşındayım..6 yıldır uğraş veriyoruz...aşılamalar tüp bebek tedavileri...geçmişte 3 düşüğüm var ve çok korkuyorum..bir kaybı daha kaldıramam...lütfen haberdar beni...
Iyi haberlerini bekliyorum...sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz inş.

cnm hiç korkma eer erkn bakılmşsa kafasına olabiliyo böle fazla sıvı fln bnmde öleydi şimdlerde 4mme kdr düşmş geçn hafta kontrolre gttim drum öle dedi maşallahh
biraz geç cvp verdm kusura bakma ama yeni grdm yerimseniben
seninde allahın iznyle bişi çkmicak bebişnde

arkadaşlar bu testlere çok itimat etmeyin. ben yaptırmayacaktım doktorum kan testiyle birlikte istedi. benimde sonucum yüksek çıktı. ama çevremden 'bu testlerin %70 yanlış çıktığını sölylüyorlar' ayrıca alt komşuma mongol olur demişlerdi. maşallah çocuk şimdi 2 yaşında. çok şükür bişeyide yok. hazır üç aylardayız hepimiz dua edelimRAMAZANINIZ MÜBAREK OLSUN.

olmayan yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.renklı dopler cektırdım amnıyosentez yaptırcam sımdıde.bır cevap bır gecmıs olsun bıle yazamamıssınız vallahı cok gucendım.
cnm bnmde trisomy riskli hcg yüksek çıktı banada amniyosentez dediler ama ben harmony tets yaptırcam bebeğimi riske atamam ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmadı bebeksağlam ama 1:136 çıktığı için içimiz rahat olsun dediler bence sende harmony yaptır eğer amniyosentez yaptırmadıysan

MEraba bnmde afp değerim 3.12 çıktı Sonucu böyle çıkıp sağlıklı bebek doğuranlar var mı. Detaylı Ultrason Çektireceğim inş. bir sorun çıkmaz sağlıkla kucağımıza alırız .

Bu forumda yuzlerce kadinda riskli cikti ama 4 - 5 kisiye sadece down sendromlu bebek teshisi konabildi.. Anliyacaginiz bu testler tamamen zaman kaybi!

Merhaba bayanlar .benim ikili testim de de yaş riski çıkmıştı 1.354. (Yasim 36) Uclü yapıldı onunkilerde AFP....35.2 düzeltilmiş 1.54, hcg....20571 düzeltilmiş 0.78, ue3....0.22 düzeltilmiş 0.37 trisomy 18 riski 1:290 devlet hastanesindeki doktor iki hafta sonra ayrıntılı utrasona gir dedi sadece.ozeldeki. doktorum ise riskli gebelik bölümüne gitmem gerektiğini aminosentez yapılmalı bence dedi. Trisomy değerinin yüksek buldu. O kadar canım sıkıldı ki bu değerlerden de hiç bise anlamadım .bilen ,anlayan varmi ? İki gundur uyku bile uyuyamiyorum p.tesi riski li gebelik bölümüne gidicem ama çok canım sıkkın . varmıdır bise acaba .aminosentez yaptirmalimiyim ki

Merhaba arkadaşlar. bizim gibi sıkıntı çekip internetten araştırmaya koyulanlar için yazıyorum. Bu sayfaya kesin yolları düşecek. Benim de AFP değerim 2.91 cıkmıstı ve Ntd riski vardı. Ayrıntılı da sıkıntı çıkmadı. Buna rağmen ben kötü senaryolar yazarak hamileliğimi burnumdan getirdim. Hep ağladım. Sonuç olarak bebeğim sağ salim doğdu.
Sürekli bebeğimde gerilik vardı. Olduğu haftadan geri idi. Bundan kaynaklanmış olabilir. Bebeğimi besleyen damarlarda yine Bi ara direnc vardı bundan kaybaklanıyor olabilir. Ha bunları neden yazıyorum. Kafanıza takmayın. Bunlar sadece tarama testleri. S Seldatuncblk M Mjdmjd arkadaslarım da sağ salim bebişlerine kavuştu.
Rabbim herkese sağ salim evlatlarına kavuşmayı nasip etsin.

AFP mom değerim 3.25 yani yüksek riskli. Moralim çok bozuk . bu şekilde Yüksek risk çıkanlar naptNız sonuç ne oldu yazar mısınız?

Can'ım iyi bir perinatolog bul ayrıntılı ultrasona gir. Eğer bişey varsa orda gözüküyor zaten. Moralini bozma. Allah'ın izni ile bişey çıkmayacak. Hamileliğinin tadını cıkar.

AFP mom değerim 3.25 yani yüksek riskli. Moralim çok bozuk . bu şekilde Yüksek risk çıkanlar naptNız sonuç ne oldu yazar mısınız?
Merhaba canim gullacin yazdigi gibi ayrintili bir usg ye girdin ve bisey cikmadiysa sorun yoktur biz cok arastirip kafamizi cok karistirdik hamileligimizi stresle gecirdik sen nettr yazanlara kafani takma doktorun sana ne dediyse onu yap benimde degerim. 3.20 ydi riskimde 1.9 du dogum yaptim bebegimde sorun yok umarim senin bebeginde de sorun yoktur

10 mayısı bekliyorum detaylı ultrason için. Bu bekleyiş belirsizlik çok kötü. Artık bebeğimle ilgili hayal kurmaktan kaçınıyorum. İnşallah dediğiniz gibi h er şey yolundadır.

merhaba arkadaşlar bende bu hafta aynı sıkıntıyı çekmeye başladım gerçi raporlara bakıp hiç bir şey anlamıyorum ama doktorum aminosetezi önerdi normal devlet hastanesinde yaptırdım 3 tarama testini yaptım 16 haftalı gebeyim anlayan varsa yorum yazarsa sevinirim resmini çektim raporun AFP 18.5 0.71 düzenlenmiş. uE3 0.393 0.54 düzenlenmiş.HCG 21280 1.52 Düzenlenmiş. Nöral tüp Defekt 0.71 risksiz bölgede bulunmaktadır TRİSOMY 18 risk< 1:10000 dir. trisomy 18 için istatistiksel bir risk tespit edilmemiştir. NTD risk =1:56416 ANLAYAN VARSA YADIM VE FİKİR VERİRMİSNZ

Ya ben anlamadim ya raporda yanlislik var ya da siz yanlis yazdiniz burda herhangi bir risk yok ki neye gore amniyoaentez onerdi risk olsa yuksek risk veya riskli bolgede yazardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…