- 5 Şubat 2017
- 4
- 0
- 1
- 41
Katiliyorum en dogrusunu yapmissiniz bizim durumunuz farkliydi amniyosentez egerek yoktu bu testlerde hata payi cok fazla icinizi ferah tutun sonuc guzel gelecwk bence bizim riskimiz cok yuksekti 9da 1 ama bebegim saglikli cok sukur
elektraya noldu son durum nedır?
buyuk bı olasılıkla bosuna uzulmussundur.benımkı 1/315 gıbı bırseydı 2.duzeye gırdım
doktor amnıyosentez yaptırma dedı.bu kadar yanı sırf doktorların dedıklerı yuzunden 3 defa depresyona gırdımklava:
Merhaba canım şakın ol lütfen. Afp değeri kaç bi bakar mısın. Ayrıntılı ultrasonda kesin gözüktü mü biraz ayrıntı yazarsanMerhabalar ben 17 haftalık hamileyim bugün 3lu tarama testinin sonucunu aldım bebeğin bel kısmında aciklik olabileceğini ve yüksek riskli gebe bölümüne yönlendirdi ntd görün dedi şuan çok ağlıyorum çok korkuyorum sanırım sizde aynısını yasamisiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı ne olur cvp
Yok yarın ayrıntılı ultrasona görünce AFP 2.33Merhaba canım şakın ol lütfen. Afp değeri kaç bi bakar mısın. Ayrıntılı ultrasonda kesin gözüktü mü biraz ayrıntı yazarsan
AFP 73.3 düzeltilmiş momlar 2.33 HCG 20166 düzeltilmiş momlar 0.93 uE3 0.478 düzeltilmiş momlar 0.68 hesaplanantrisomy 18 riski 1:10000 NÖROL TÜP DEFEKT 1:197 düzeltilmiş momlar 2:33Merhabalar 17 haftalık hamileyim 3lu tarama testinin sonuncunu aldim bugün sonuçta şunlar yaziyor AFP 73.3 düzeltilmiş momlar 2.33 HCG 20166 düzeltilmiş momlar 0.93 uE3 0.478 düzeltilmiş momlar 0.68 hesaplanan trisomy 18 riski 1:10000 NÖROL TÜP DEFEKT 1:197 düzeltilmiş momlar 2:33 anlayan varmi acaba doktorum bel kısmında aciklik olabileceğini ve yüksek riskli gebe bölümüne yönlendirdi şuan çok ağlıyorum benimle aynı sorunu yaşayıp test sonucları temiz çıkan varmi acaba lutfen cvplari
Yok yarın ayrıntılı ultrasona görünce AFP 2.33
Ultrasonla baktıklarında bişey gördüler mi önemli olan bu ,test sonucuna göre kendini hırpalama..Benim 1/44 down yüksek risk çıktı çok yüksek dediler neler dediler psikolojim alt üst olmuştu.Bol bol dua ettim .Allah tan iste gayet sağlıklı bir oğlum oldu.AFP 73.3 düzeltilmiş momlar 2.33 HCG 20166 düzeltilmiş momlar 0.93 uE3 0.478 düzeltilmiş momlar 0.68 hesaplanantrisomy 18 riski 1:10000 NÖROL TÜP DEFEKT 1:197 düzeltilmiş momlar 2:33
Yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim bakalım ne diyecek ama çok korkuyorum darısı bana olur inşallah benimkininde cinsiyeti oğlan bugün çok ağladım inanın çok zor Allah düşmanıma vermesin dua edin ne olurUltrasonla baktıklarında bişey gördüler mi önemli olan bu ,test sonucuna göre kendini hırpalama..Benim 1/44 down yüksek risk çıktı çok yüksek dediler neler dediler psikolojim alt üst olmuştu.Bol bol dua ettim .Allah tan iste gayet sağlıklı bir oğlum oldu.
Merhaba canım hiç üzme kendini 2.33 çok büyük bi değer değil benim ki yanlış hatırlamıyorsam 2.31 di. Ayrıntılıda bisey gözükmezse korkma şakın. Ki büyük ihtimalle hiç bir sıkıntı Yok. Hamileliğini ziyan etme. Ben oğlum doğana kadar ağladım gece gündüz demeden. Ama o günleri boşa ağlayarak geçirmişim. Kalbini ferah tut. Ayrıca bu sadece olasılık.Yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim bakalım ne diyecek ama çok korkuyorum darısı bana olur inşallah benimkininde cinsiyeti oğlan bugün çok ağladım inanın çok zor Allah düşmanıma vermesin dua edin ne olur
2 li testim iyi 3 lum riskli ciktiYarın ayrıntılı ultrasona gideceğim bakalım ne diyecek ama çok korkuyorum darısı bana olur inşallah benimkininde cinsiyeti oğlan bugün çok ağladım inanın çok zor Allah düşmanıma vermesin dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?