Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

slm arkadaşlar ayrı bi konu açmıştım ama zaten böyle bir konu varmış bende dün amniosentez yaptırdım. sonuç bekliyorum en zor aşama çok canım sıkılıyor..((

inşallah güzel haberler alırsın canmm...bişey sorcam nerde yaptırdın AS ni?ve fiyatı neydi canmm?

slm arkadaşlar ayrı bi konu açmıştım ama zaten böyle bir konu varmış bende dün amniosentez yaptırdım. sonuç bekliyorum en zor aşama çok canım sıkılıyor..((

sakin ol canım iyi haber alırısın merak etme
ben çok rahattım herkese de söylüyordum
eşim istediği için yaptırdım bebeğim sağlıklıydı hissediyordum
benim için çok rahat geçti o bekleme dönemi

senini adına çok sevindim inşallah benimde çabuk geçer o dönem sizlerle kmak dahada iyi geliyor tşklrrrr

tüm amniosentez yaptıracaklara tek bir sözüm var özellere o kadar para yatırmayın inanaın diğer bebeğimde bende özelde yaptırdım ama hastanede yapılan daha kolay ve acısız geçti..

tüm amniosentez yaptıracaklara tek bir sözüm var özellere o kadar para yatırmayın inanaın diğer bebeğimde bende özelde yaptırdım ama hastanede yapılan daha kolay ve acısız geçti..

kesinlikle zaten sonuçların incelenmesi içinde übiversite hastanalerinde yapılması taraftarıyım bende bu testlerin....

hiiiçç sıkma canını tatlım..bebeğinide boşuna huzursuz etme olur mu?? sonuçlar temiz çıkacak eminimmmmm:asigim:

bende cvs te öğrenmiştim bebeğimin hasta olduğunu...olsun be canım. senin canını sıkan geçmişte yaşananlar birazda belli... bunu bende yaşayacağım ileride :Saruboceq:
sabret azcık, iyi olacağına inanıyorum kalbimden geçen bu, ve bunun bir tez olduğunuda duymuştum... böyle genetik rahatsızlık çıkanlarda rahim en iyiyi bulup seçmeye çalışırmış ve 2. 3. çocukta bu olasılık daha az olurmuş...

ben de 22.haftalık bebeğimi trizomi 18 nedeniyle kaybettim, çok zorr bi dönemdeyimm, her gece ağlıyorum nerdeyse, herşey aklıma kızımıı getiriyorr ilk gebeliğimdii, aylar sonra kucağıma alacağım derkenn böyle oldu sezeryan oldu bide mecburen , allahım şu mübarekk günlerde inşallah dualarımızz kabul olurr, bir an önce toparlanıpp sağlıklı bir bebek sahibi olmak istiyorumm,
her şey çok zor geliyor yaaa, 1 ay olduu hala düzelemiyorumm yaşadıklaarımı hatırladıkça

canım yaaa nasıl sezaryen olur yaaa....ben 17 haftalıktım ama, başka arkadaşlarda var 28 haftalık tanıdığım, normal yaptırdılar hepohaoldumsmile inan anlıyorum yaşadıklarını... tam 4 ay oldu benim. bizdede turner sendromu vardı. ahh...az mı ağladım. insan içine çıkmadım. telefonlarıma bakmadım... ama inan ki sonu yok bunun...toparlayıp dewam etmek şart.. benimde ilk bebeğimde, çok hayal kurmuştuk bebeğimizle ilgili...
bence bi süre girme buralara, okudukça unutman zorlaşabilir. acın çok taze...a.s.

hastanede tam 30 saat sunii sancıı verildi, hem ağızdan hem vajinadan tablet aldım açılma olsun diye, amaa hiiiiç açılmadıı, mahvoldumm, o kadarr yoruldumm ki artık çaresiz sezeryana aındım , ben de aynen dediğinn gibi sinir oluyorumm aarayanlarla konuşmak istemiyorum, bir de sankii rastlantıı gibi , alt komşum 1 ay önce doğurdu, üst komşumm 2 hafta önce doğurdu, iş yerinde süreklii görüştüğüm arkadaşım hamile, en yakın kuzenimmle aynıydı hamilelikk haftamızz çok zor geliyooo yaa , bazen tesellii buluyorumm, ama gece oluncaa düğümleniyorr boğazımm, hastanede yaşadıklarımıı gördüklerimii hatırladıkça kurtuluamıyorummm bu durumdan

tabiii geceleri bende ağladım, hemde dediğin gibi boğazıma düğümlenirdi. eşim duymasın, üzülmesin diye sessiz sessiz... sabah elim karnımda uyanırdım....
6 ay sonra hamile kalabilirsin biliyorsun değil mi? sırada hamileliğin tutkuya dönüşmesi var...
bunun içindeeeeee, kendine bakman lazım, dişçiye git, kuaförüne git, kenara para koy hihoyyythihoyyyt spor yap zayıfla.... ve tekrar formda bir hamiş olmak için kolları sıva...
ben 5. ayda folik asite başlıycam sırnaşık şey

hem benim doğuma gittiğim gün bi arkadaşın eşi doğum yaptı, halbuki bizim onun yanında olmamız gerekiyordu... acımı düşünsene... bi tarafta can veriyo allahım, bi taraftan alıyooo.... ama ben inan hala çok duygusalım, çok daha duyarlıyım herşeye... bazen diyorum acı bir tecrübe oldu bu bana...

evett doktorum da 4 ay sonra düşünebilirsin dedii ama bakalımm önce psikolojik olarak toparlanmam lasım, dediğin gibi kendimii birşeylere vermem gerekiyo,yavaş yavaşş spor hareketleri yapıyorumm zaten , bayramdan sonra işe başlıycam nası olacak bilmiorum, yine "geçmiş olsunn nası oldu bilmem ne" insanlarla uğraş dur -tatlicadiarzu-
sütlerim bile gelmiştii hemen, doğuramadann mecburen ilaçlarla yok etmeye bastırmaya çalışıyorumm, inşallah hormonlarım düşmüştürr, çünkü hamilelik için o da etkilii ya

sıcak duş yap göğüslerine...ilaçta işe yarıyor zaten canım ama vucut kendini zor topluyor...ben hala aynı kilodayım kaydirigubbakcemile3 bayramdönüşü spora başlıycam...
herkes sorsun boşwer...kimse anlamaz ki, ben neleri kimleri sildim defterden bir bilsen... sevinenler oldu inanır mısın? artık ailemden başkası yok hayatımda... inan çok şey değişti benim için...:lepi:

doğrudurr valla inanırım, insanlar bazen birilerinin düşmesinii bekliyor sanki
ama herkese inat güleceğim, umarımm bu gülüşlerimm (gülüşlerimiiz) en kısa zamanda gerçeğe dönüşür, rabbim hakkımızda hayırlısını versin,

katılıyorummm hayat devam ediyor herşeye rağmen hayat yaşamaya değer. sadece birazcık sabır.

canım benimde süt gelmişti naptımsa fayda olmadı sonra ananem aradı naptın diye bir pet şişeye kaynar su koy buharına göğüs uçlarını tut görüceksin o buhar tamamaen çekecek ve bi daha akmayacak. kocakarı işleride işe yarıyo bazen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…