- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
ben şu an izmirdeyim.burda 3 lü testimi yaptırdım.ama dbakırda oturuyorum.pazartesi dbakırdaki kendi dr uma danışacam ve ona göre karar vermeyi düşünüyorum.çünkü dbakırdaki dr umun çok daha iyi olduğuna inanıyorum.çevremdekiler riskli ve yaptırma diyorlar.sizce 1:195 down sendromu için nasıl bir oran?
kardelen arkadaş yazdıkların gerçekten inanılmaz.şimdi iki arada bi derede kaldım.bugün dr uma gittim.3 lü tarama test sonuçlarımı gördü.ultrasonda baktı ve herşey normaldi.ama bebeğin yüzünü göremedi.dolayısıyla burnuna bakamadı.ellerine baktı.bir elinde küçük parmağın biraz kısa göründüğünü söyledi.bu down sendromu için bir belirti olabilirmiş.ama kesin değil tabi.ve bana diğer dr un dediği gibi amniosentez önerdi.dr adı verdi ve yarın üniversite hastanesinde yaptırmam gerektiğini söyledi.yarın gidip yaptırıcam.riske atmak istemiyorum.yoksa gebeliğim çok kötü geçecek.bilmem bana katılır mısınız?
kardelen arkadaş yazdıkların gerçekten inanılmaz.şimdi iki arada bi derede kaldım.bugün dr uma gittim.3 lü tarama test sonuçlarımı gördü.ultrasonda baktı ve herşey normaldi.ama bebeğin yüzünü göremedi.dolayısıyla burnuna bakamadı.ellerine baktı.bir elinde küçük parmağın biraz kısa göründüğünü söyledi.bu down sendromu için bir belirti olabilirmiş.ama kesin değil tabi.ve bana diğer dr un dediği gibi amniosentez önerdi.dr adı verdi ve yarın üniversite hastanesinde yaptırmam gerektiğini söyledi.yarın gidip yaptırıcam.riske atmak istemiyorum.yoksa gebeliğim çok kötü geçecek.bilmem bana katılır mısınız?
arkadaşlar dün AS yaptırdım.sorunsuz oldu.ve AS den sonra dr bana ne yapmam gerektiği konusunda bişey söylemedi.meğer çok iyi dinlenmek gerekiyormuş.ama ben bugün okula gittim geldim ve şuanda karnımda belli belirsiz ağrılar oluyor arada sırtıma da vuruyor.akıntım ve kanamam yok.ayrıca bebiş çok hareketli.sizce bu durum riskli bir durum mudur?çok korkuyorum.lütfen yardım edin.
17 haftalık hamileyim
yani bu ağrılar normal mi?sızıntı falan yok.cevaplarsan ok sevinirim.
AS i diyarbakırda üniversite hastanesine bir doç.dr var o yaptı.ama özelde yaptı.dediğin gibi öyle dayanılmaz ağrılar yok.değişik anlatılmaz bir tür ağrı.anlatamıyorum yani.bir de devamlı değil bu ağrılar.gelip gidiyor.sence nedir bu?sen dr a gittiğinde dr ne demişti sana?
aa bunu ilk defa duyuyorum şu kumanda olayını.neden bebiş böyle bir tepki veriyor?benim bebeğim çok hareketli.sürekli hareket ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?