- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.801
Gözün aydın canım be güzel için ferahlamıştır. Keşke benim de öyle olsaydı. Evet 4 ay fazlasıyla uzun. Umarım sağlıkla doğar kuzularımız.Evet daha 4 ay var nasıl geçecek bilmiyorum ama bugün oğlumu gördüm 4 boyutluda ultrason bulgulariyla ilgili hiç sorun yok hatta doktor downlu bir bebeğe benzemiyor dedi ama tabiki down sendromu ultrasonda kesinlikle anlaşılmıyor yine de olumsuz bir şey duymamak çok güzel ah şu üçlü testte güzel çıksaydı hamileliğin tadını çıkarsaydım
Arkadaşlar kusura bakmayın nete giremedim yoğunluktan doğum yaptım Allah' a binlerce şükürler olsun çok sağlıklı bi evladım oldu daha önce takip eden arkadaşlar bilirler benim hem ikili hem üçlü taramalarım yüksek riskli çıkmıştı sizlerde hiç üzülmeyin Allah'a sığının bol dua edin Rabbim kendine güveneni boşa çıkarmaz inşallah ben çok dua etmiştim çok şükür kabul oldu darısı sizlere inşallah Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasınUzay4848 bugün doğumun vardı inşallah her şey yolundadır
canım ya gözün aydın. İnşallah bizimde bebeklerimiz sağlıklıdır. Bizimde dualarımız kabul olur. Allaha emanet ol.Ya uzay4848 o kadar sevindim ki anlatamam kendim gibi sevindim çok heyecanlandım çok şükür şimdi bebeğinin keyfini çıkar doya doya sev çünkü yaşadığın stresi sıkıntıyı biliyorum inşallah biz de böyle güzel haberleri veririz :) çok mutlu oldum Allahım bize de nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza.Ya uzay4848 o kadar sevindim ki anlatamam kendim gibi sevindim çok heyecanlandım çok şükür şimdi bebeğinin keyfini çıkar doya doya sev çünkü yaşadığın stresi sıkıntıyı biliyorum inşallah biz de böyle güzel haberleri veririz :) çok mutlu oldum Allahım bize de nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı
Çok sevindim .Allah analı babalı büyütsün.insallah biiz de sağlıklı bir şekilde alırız kucağimiza. Bu arada ne yin oldu kız oğlan.adı ne :)Arkadaşlar kusura bakmayın nete giremedim yoğunluktan doğum yaptım Allah' a binlerce şükürler olsun çok sağlıklı bi evladım oldu daha önce takip eden arkadaşlar bilirler benim hem ikili hem üçlü taramalarım yüksek riskli çıkmıştı sizlerde hiç üzülmeyin Allah'a sığının bol dua edin Rabbim kendine güveneni boşa çıkarmaz inşallah ben çok dua etmiştim çok şükür kabul oldu darısı sizlere inşallah Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın
Arkadaşlar kusura bakmayın nete giremedim yoğunluktan doğum yaptım Allah' a binlerce şükürler olsun çok sağlıklı bi evladım oldu daha önce takip eden arkadaşlar bilirler benim hem ikili hem üçlü taramalarım yüksek riskli çıkmıştı sizlerde hiç üzülmeyin Allah'a sığının bol dua edin Rabbim kendine güveneni boşa çıkarmaz inşallah ben çok dua etmiştim çok şükür kabul oldu darısı sizlere inşallah Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın
Canım benim testimde de burun kemiği bilinmiyor yazıyordu ama dr un verdiği kağıtta var yazıyordu. Sanırım ordaki burun kemiği ölçüsünün yazmaması onunla alakalı değil. Üzme kendini bence sadece dua et. AmniyosenteZ için iyi bir dr bul ya da nıfty test yaptır.(((((((((((( yemeden içmeden kesildim. bir fiiil ağlıyorum. dr. burun kemiği var demişti bana burada bilinmiyor yazıyor. testi yapan yer okmeydanı eğitim araştırma... pazartesi sabah perinotoloğa gideceğim. amniyosentez düşünüyorum. kızlar özelde yaptıranlar ne kadara yaptırdınız? bir türli gelmiyor p.tesi ((((((((((
yaş 33
papp-a mom 0,67
hcg mom 6,77
ense kalınlığı 1,9
yaş riski 1:408
biyokimyasal 21 1:50
kombine 1:73
Canım İst.da degilim doktor ismi bilmiyorum ama aminosentez olayından hiç korkma uc hafta önce ben yaptırdım 5 dak.lık bisey. Ben devlet hastanesinde yaptırdım ama eğitim hastanesiydi. Sende orda iyi bir eğitim hastanesinde tada üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz. Hiccc korkma iyi düşün iyi şeyler olsun . bende sonucu bekliyorum . aklıma kötü şeyler getirmemeye calisiyorum.(((((((((((( yemeden içmeden kesildim. bir fiiil ağlıyorum. dr. burun kemiği var demişti bana burada bilinmiyor yazıyor. testi yapan yer okmeydanı eğitim araştırma... pazartesi sabah perinotoloğa gideceğim. amniyosentez düşünüyorum. kızlar özelde yaptıranlar ne kadara yaptırdınız? bir türli gelmiyor p.tesi ((((((((((
yaş 33
papp-a mom 0,67
hcg mom 6,77
ense kalınlığı 1,9
yaş riski 1:408
biyokimyasal 21 1:50
kombine 1:73
Canım benim testimde de burun kemiği bilinmiyor yazıyordu ama dr un verdiği kağıtta var yazıyordu. Sanırım ordaki burun kemiği ölçüsünün yazmaması onunla alakalı değil. Üzme kendini bence sadece dua et. AmniyosenteZ için iyi bir dr bul ya da nıfty test yaptır.
Canım İst.da degilim doktor ismi bilmiyorum ama aminosentez olayından hiç korkma uc hafta önce ben yaptırdım 5 dak.lık bisey. Ben devlet hastanesinde yaptırdım ama eğitim hastanesiydi. Sende orda iyi bir eğitim hastanesinde tada üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz. Hiccc korkma iyi düşün iyi şeyler olsun . bende sonucu bekliyorum . aklıma kötü şeyler getirmemeye calisiyorum.
Merhabalar ben de ilk defa buraya yazanlardanim 15 haftalik hamileyim ikili taramam 1/50 riskli cikmisti ağla ağla nette gezerken buraya denk geldim yazdiklarinjz umut oldu nifty test yaptirdim çok şükür temiz cikti 14 haftalikken ayrintiliya gittik ankarada baya bilindik eyüp ekiciye çok şükür her şey yolunda dedi çok zor bir süreç rabbin hepimizin bebisini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Tesekkur ederim üniversite hastanesinden geldiğimiz için 1800 dedilerçok sevindim allah birdaha hiçbir zaman böyle birşey yaşatmasın kimseye...
sakıncası yoksa nifty testi ne kadara yaptırdın...
çook teşekkürler çok beklendin mi sonuç için günler geçmek bilmemiştir.Tesekkur ederim üniversite hastanesinden geldiğimiz için 1800 dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?