- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.761
Canım hakkını helal et ben yeni yazabildim çok sukur iki sonucumda temiz çıktı benim doğuma da az kaldıSonucun nasıl geldi canım rica etsem banada yazarmısın lütfen
İnşallah canım hepimiz sonuçlarımızla ya da doğumuzla çok mutlu oluruz senin yaşadıklarını okadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri yaşıyorum bende bana kalsa yinede öğrenmek için sanırım yaptırırdım amniyosentez ama benim eşimde seninki gibi aynı fikirdeydi ve kesinlikle yanaşmadı hala daha ben korkuyorum dedikçe bişey olmayacak inşallah güzel düşün güzel olsun diyor inşallah öyledir ama ben doğum yaklaştıkça stresim artıyor zaten hep doğumla ilgili rüyalar görüyorum neyse Allah yardımcımız olsun bu arada sen hiç harmıny ya da prena test denen kan testini düşündünmü yurtdışına gidiyomuş ve yüzde 99 sonuç veriyomuş maddi durumun varsa onu yaptır istersen doğuma kadar için rahat eder hiç değilseAllah yardımcımız olsun canım. Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Sonunda kimimiz üzülecek kimimiz sevinecek dilerim hepimizin yüzü güler doğumdan sonra. Ne güzel iki haftan kalmış. Ben de amniyosentez yaptırmadım. Aslında bana kalsa yaptırırdım ama eşim kesinlikle sıcak bakmıyor. Onu sorgulamıyorum çünkü o bebeğin gayet sağlıklı olduğunu düşünüyor. Ya da öyle olmasına inanıyor. Bense daha kötü olurum diye bekliyordum ama rabbim sabrını veriyormuş. Benim gittiğim perşnatolog kalbinde parlaklık var dedi. Daha dikkatli incelemek gerek dedi ama down sendromuyla ilişkisinden hiç bahsetmedi. Belki de dünyaya getirmekte kararlı olduğum için bahsetmedi beni üzmemek için. Verdiği o raporu ezberledim resmen. Şuan hiç bi dr a gitmek bu durumu anlatmak istemiyorum. Daha önümde 5 ay var. Dua etmekten başka çarem yok.
Canım maddi durumum var yaptırabilirim ama görüştüğüm yerler bana %99 demediler hatta trizomi 13 ve 18 de %80 dediler. Yani o da tarama testi beni rahatlatacak mı bilmiyorum. Sonuç kötü gelse bile aldırmayacağım için bir düşünvem yaptırma allaha bıraj diyor bir aklımda yaptır öğren diyor. Bı hafta düşünüp karar vereceğim. Rabbim alnımıza ne yaZmışsa o olacak o yüzden her test boşuna.İnşallah canım hepimiz sonuçlarımızla ya da doğumuzla çok mutlu oluruz senin yaşadıklarını okadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri yaşıyorum bende bana kalsa yinede öğrenmek için sanırım yaptırırdım amniyosentez ama benim eşimde seninki gibi aynı fikirdeydi ve kesinlikle yanaşmadı hala daha ben korkuyorum dedikçe bişey olmayacak inşallah güzel düşün güzel olsun diyor inşallah öyledir ama ben doğum yaklaştıkça stresim artıyor zaten hep doğumla ilgili rüyalar görüyorum neyse Allah yardımcımız olsun bu arada sen hiç harmıny ya da prena test denen kan testini düşündünmü yurtdışına gidiyomuş ve yüzde 99 sonuç veriyomuş maddi durumun varsa onu yaptır istersen doğuma kadar için rahat eder hiç değilse
Anlıyorum seni canım bende aynı şekilde düşünüp ikisinide yaptırmadım amniyoyuda kan testinide ama şimdi acaba kan testini yaptırsamıydım diye düşündüğümden diyorum belkide doğum yaklaştığı için şuan sağlıklı düşünemiyorumdur bilmiyorum elbette dediğin gibi onlarda ihtimal sonuçta Allah ne demişse o olacak rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ayrıca ben yüzde 99 Trizomi21 için biliyorum trizomi 13 yada 18 için bi bilgim yok açıkcası doktorun seni daha iyi aydınlatır tabi Allah yardımcımız olsun hep dua edşyorum buradaki arkadaşları tanımasakda aynı dertle Rabbimize sığınıyoruz onun için Allah böyle sıkıntı içinde olan herkese içindede bize yardım etsin hiçbirimizi evladımızın sağlığı ile imtihan etmesin amin. karar verir yaptırırsanda haberdar et bizideCanım maddi durumum var yaptırabilirim ama görüştüğüm yerler bana %99 demediler hatta trizomi 13 ve 18 de %80 dediler. Yani o da tarama testi beni rahatlatacak mı bilmiyorum. Sonuç kötü gelse bile aldırmayacağım için bir düşünvem yaptırma allaha bıraj diyor bir aklımda yaptır öğren diyor. Bı hafta düşünüp karar vereceğim. Rabbim alnımıza ne yaZmışsa o olacak o yüzden her test boşuna.
Anlıyorum seni canım bende aynı şekilde düşünüp ikisinide yaptırmadım amniyoyuda kan testinide ama şimdi acaba kan testini yaptırsamıydım diye düşündüğümden diyorum belkide doğum yaklaştığı için şuan sağlıklı düşünemiyorumdur bilmiyorum elbette dediğin gibi onlarda ihtimal sonuçta Allah ne demişse o olacak rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ayrıca ben yüzde 99 Trizomi21 için biliyorum trizomi 13 yada 18 için bi bilgim yok açıkcası doktorun seni daha iyi aydınlatır tabi Allah yardımcımız olsun hep dua edşyorum buradaki arkadaşları tanımasakda aynı dertle Rabbimize sığınıyoruz onun için Allah böyle sıkıntı içinde olan herkese içindede bize yardım etsin hiçbirimizi evladımızın sağlığı ile imtihan etmesin amin. karar verir yaptırırsanda haberdar et bizide[evet canım rabbim herkesin de bizim de evladımıza sağlık versin. mevlam neylerse güzel eyler. yaptırırsam haber veririm.
Ne kadsr kaldı doğumunuza? İnşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu.Anlıyorum seni canım bende aynı şekilde düşünüp ikisinide yaptırmadım amniyoyuda kan testinide ama şimdi acaba kan testini yaptırsamıydım diye düşündüğümden diyorum belkide doğum yaklaştığı için şuan sağlıklı düşünemiyorumdur bilmiyorum elbette dediğin gibi onlarda ihtimal sonuçta Allah ne demişse o olacak rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ayrıca ben yüzde 99 Trizomi21 için biliyorum trizomi 13 yada 18 için bi bilgim yok açıkcası doktorun seni daha iyi aydınlatır tabi Allah yardımcımız olsun hep dua edşyorum buradaki arkadaşları tanımasakda aynı dertle Rabbimize sığınıyoruz onun için Allah böyle sıkıntı içinde olan herkese içindede bize yardım etsin hiçbirimizi evladımızın sağlığı ile imtihan etmesin amin. karar verir yaptırırsanda haberdar et bizide
2 hafta var doğuma Allah yardımcımız olsun hepimizin dua edin lütfenNe kadsr kaldı doğumunuza? İnşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu.
Dualarımız seninle sen de doğumda bize dua et olur mu.2 hafta var doğuma Allah yardımcımız olsun hepimizin dua edin lütfen
Beb de artık uyumak istemiyorum kötü rüyalar yüzünden. Dua ederek bekliyorum.kızlar korkmayın bu testler hep yanlış çıkıyor arkadaşım da benimle aynı sonucu aldı kız üzüntüyle erken doğum yaptı şükür bebeği sağlıklı darısı size inanin ben doğurdum hemen yazdım size çünkü okumak Umut oluyordu bana bende birine umut olmak istedim hem 2 li hemde 3 lü teste sıkıntım vardı 3 lü teste yüksek Bhcg şüphelidir yazıyordu bol dua edin ben çok ağladım üstelik Rüyalarımda hep kötü şey ler görüyordum
Dualarımız seninle sen de doğumda bize dua et olur mu.[/QUOTE
AminDualarımız seninle sen de doğumda bize dua et olur mu.
ay bi türlü cevap yazamadım :)) benim durumunda olan herkese dua ediyorum hep Allah yardımcımız olsun hepimizin
kızlar korkmayın bu testler hep yanlış çıkıyor arkadaşım da benimle aynı sonucu aldı kız üzüntüyle erken doğum yaptı şükür bebeği sağlıklı darısı size inanin ben doğurdum hemen yazdım size çünkü okumak Umut oluyordu bana bende birine umut olmak istedim hem 2 li hemde 3 lü teste sıkıntım vardı 3 lü teste yüksek Bhcg şüphelidir yazıyordu bol dua edin ben çok ağladım üstelik Rüyalarımda hep kötü şey ler görüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?