Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

İnşallah canım hepimiz sonuçlarımızla ya da doğumuzla çok mutlu oluruz senin yaşadıklarını okadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri yaşıyorum bende bana kalsa yinede öğrenmek için sanırım yaptırırdım amniyosentez ama benim eşimde seninki gibi aynı fikirdeydi ve kesinlikle yanaşmadı hala daha ben korkuyorum dedikçe bişey olmayacak inşallah güzel düşün güzel olsun diyor inşallah öyledir ama ben doğum yaklaştıkça stresim artıyor zaten hep doğumla ilgili rüyalar görüyorum neyse Allah yardımcımız olsun bu arada sen hiç harmıny ya da prena test denen kan testini düşündünmü yurtdışına gidiyomuş ve yüzde 99 sonuç veriyomuş maddi durumun varsa onu yaptır istersen doğuma kadar için rahat eder hiç değilse

Canım maddi durumum var yaptırabilirim ama görüştüğüm yerler bana %99 demediler hatta trizomi 13 ve 18 de %80 dediler. Yani o da tarama testi beni rahatlatacak mı bilmiyorum. Sonuç kötü gelse bile aldırmayacağım için bir düşünvem yaptırma allaha bıraj diyor bir aklımda yaptır öğren diyor. Bı hafta düşünüp karar vereceğim. Rabbim alnımıza ne yaZmışsa o olacak o yüzden her test boşuna.

Anlıyorum seni canım bende aynı şekilde düşünüp ikisinide yaptırmadım amniyoyuda kan testinide ama şimdi acaba kan testini yaptırsamıydım diye düşündüğümden diyorum belkide doğum yaklaştığı için şuan sağlıklı düşünemiyorumdur bilmiyorum elbette dediğin gibi onlarda ihtimal sonuçta Allah ne demişse o olacak rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ayrıca ben yüzde 99 Trizomi21 için biliyorum trizomi 13 yada 18 için bi bilgim yok açıkcası doktorun seni daha iyi aydınlatır tabi Allah yardımcımız olsun hep dua edşyorum buradaki arkadaşları tanımasakda aynı dertle Rabbimize sığınıyoruz onun için Allah böyle sıkıntı içinde olan herkese içindede bize yardım etsin hiçbirimizi evladımızın sağlığı ile imtihan etmesin amin. karar verir yaptırırsanda haberdar et bizide

Ne kadsr kaldı doğumunuza? İnşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu.

kızlar korkmayın bu testler hep yanlış çıkıyor arkadaşım da benimle aynı sonucu aldı kız üzüntüyle erken doğum yaptı şükür bebeği sağlıklı darısı size inanin ben doğurdum hemen yazdım size çünkü okumak Umut oluyordu bana bende birine umut olmak istedim hem 2 li hemde 3 lü teste sıkıntım vardı 3 lü teste yüksek Bhcg şüphelidir yazıyordu bol dua edin ben çok ağladım üstelik Rüyalarımda hep kötü şey ler görüyordum

Beb de artık uyumak istemiyorum kötü rüyalar yüzünden. Dua ederek bekliyorum.

Dualarim hep sizlerle inanin bizim gibi olanlarla ama korkmayalim inşallah Allahin izniyle sağ saglim kulağımıza alırız bende aminosentez yaptirmayanlardanim dogum zamanı yaklaştıka ruyalarda siklaşiyor nasibimizde ne varsa alanımıza ne yazildiysa o olur bol bol dua etmekten başka yapabilecegimiz birsey yok sabir

Hcg değerinin yüksek olması down sendromu ihtimalini artırıyor benim testimde hcg mom 2.39 du çok araştırmama rağmen diyelim bebeğim sağlıklı oldu bu değeri yükselten etkenlerin ne olduğunu bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…