- 7 Şubat 2015
- 117
- 31
- 18
- 37
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.781
Hcg değerinin yüksek olması down sendromu ihtimalini artırıyor benim testimde hcg mom 2.39 du çok araştırmama rağmen diyelim bebeğim sağlıklı oldu bu değeri yükselten etkenlerin ne olduğunu bulamadım
Gözün aydın canım..inşallah diğeri de temiz çıkar.Aminosentez sonucun ilkini aldım dawn sendromu riski sukur yok sonuç temiz.şimdi diğer sonucu bekliycem o daha önemli tabi çünkü benim trisomony 18 riskli çıkmıştı oda 20 gün sonraki sonuçta belli olcak
İnsallah canım çok sağol. Onu da bir alsamda artık geri kalan zamanı. Stressiz gecirsemGözün aydın canım..inşallah diğeri de temiz çıkar.
Doğum yaptınız mı iyi haberleri bekliyorum2 hafta var doğuma Allah yardımcımız olsun hepimizin dua edin lütfen
doktorum pzt ye gün verdi dua edin inşallah güzel haberler yazarım size bu arada bi tanıdığımın arkadaşındada riskler çok yüksek çıkmış oda 10 gün önce doğum yapmış sağlıklıymış bebeği sizlerlede paylaşmak istedim Allah'a emanet olunDoğum yaptınız mı iyi haberleri bekliyorum
Canım ben sana geçen hafta mesaj attım cevap gelmeyince doğum yaptın sandım. UmRım sağlıcakla doğar bebeğin.doktorum pzt ye gün verdi dua edin inşallah güzel haberler yazarım size bu arada bi tanıdığımın arkadaşındada riskler çok yüksek çıkmış oda 10 gün önce doğum yapmış sağlıklıymış bebeği sizlerlede paylaşmak istedim Allah'a emanet olun
Canım ya benim beta hcg yüksek değil 0.88 mom ama afp 0.50 mom eu3 0.36 mom benimkinde düşük eu3 şüpheli yazıyor. Neden herkesin değerleri farklı ama risk yüksek anlamadım?Reyyan 3lü test bhcg değerini hatirliyorsan yazar mısın lütfen
Beta hcg normal mom 1 miş. Benimki 0.88 ise hcg de düşük. Benim drumZaten hcgnin yüksek olması ue3 ve afp nin düşük olması riski artırıyor down sendromu olan bebeklerde hcg yüksek diğerlerinin düşük olduğuna rastlanmış bu yüzden riskli gruptayız benim afp mom 1.15 uE3 mom 0.48 hcg mom 2.39
Ben de bu kontrolümde eyüp ekiciye gideceğin. Ama insn olumsuz bir şey söyleyecek diye dra gitmek istemiyorum. Kalbindeki parlaklık geçseydi daha rahat olacaktım. Benim de eşim ve ailem testlere sıcak bakmadı. Nıfty testin bi zararı yok ama annem kardeşim gönüllü değil eşim sen bilirsin diyor. Ben de her zaman hemen sonuç alayım belirsizlik istemeyen biriyimdir bu sefer rahatım her şey allahtan diyorum. Cesaret edemiyorum.Canım işte kendimizce anlamlandırmaya yorumlamaya çalışıyoruz çok yüksek riskliler sağlıklı olabiliyor bazen risk hiç çıkmıyor down sendromlu oluyor amniyosentez yaptırıp kesinlik koymak en iyisiydi belki ama hem eşim hem ailem istemedi benimde nutkum tutuldu ne yapacağımı bilemedim şimdi endişeyle beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden salı günü randevum var oğlumu görmek için sabırsızlanıyorum zaten eyüp ekiciye gittiğimde de oğlumu görünce vazgeçmiştim amniyosentezden sadece ağlayarak oğlumu izlemiştim hocanın dediklerini bile tam hatırlamıyorum
Olur canım yazarım ama ben 24. Hafta gideyim diyorum 17. Haftada gitmiştim ayrıntılıya. Bir de dün gataya gittim orda da ayrıntılı bütün organlara baktı. 24. Hafta geç mi olur?Eyüp hoca çok güvenilir çok araştırıp gittik tabi iyiyse bebek ben 10 üzerinden 9 veriyorum ama amniyosentez yaptırmanı da tavsiye ediyorum diyor kontrolünden sonra yaz olur mu
İnsallah Saglikli bir şekilde yavruna kavusurusun.dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruzdoktorum pzt ye gün verdi dua edin inşallah güzel haberler yazarım size bu arada bi tanıdığımın arkadaşındada riskler çok yüksek çıkmış oda 10 gün önce doğum yapmış sağlıklıymış bebeği sizlerlede paylaşmak istedim Allah'a emanet olun
Canım 4 boyutlu ultrasonu olan dr ayrıntılı bakmıyor mu?Zaten amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorsun sanırım artık bebeklere müdahale edemeyiz sadece iyi haberler duyma ümidiyle gidiyoruz o yüzden geç olmaz bende 24. Haftamdayim burda ayrıntılı ultrason yok ama 4 boyutlu ultrason olan bi doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?