Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Benimde üçlü riskli çıktı valla bende o kadar çok araştırdım ki kafayı yiyecek duruma geldim şimdi hiç bakmıyorum Allaha sigindim yoruluyor insan kızlar dua ediyorum sadece kendimizi yipratmaktan başka ne ise yarıyor ki Allah cok büyük birde dogumlariniza cok var mi

Hcg değerinin yüksek olması down sendromu ihtimalini artırıyor benim testimde hcg mom 2.39 du çok araştırmama rağmen diyelim bebeğim sağlıklı oldu bu değeri yükselten etkenlerin ne olduğunu bulamadım

aynı şekilde ben de o sorunun cevabını merakediyorum, yuksek betahcg, düşük afp ve eu3 down riski yani benim 50 de 1 di, nifty temiz geldi, ama bu değerlerim niye öyle acaba

Aminosentez sonucun ilkini aldım dawn sendromu riski sukur yok sonuç temiz.şimdi diğer sonucu bekliycem o daha önemli tabi çünkü benim trisomony 18 riskli çıkmıştı oda 20 gün sonraki sonuçta belli olcak

Doğum yaptınız mı iyi haberleri bekliyorum
doktorum pzt ye gün verdi dua edin inşallah güzel haberler yazarım size bu arada bi tanıdığımın arkadaşındada riskler çok yüksek çıkmış oda 10 gün önce doğum yapmış sağlıklıymış bebeği sizlerlede paylaşmak istedim Allah'a emanet olun

Canım ben sana geçen hafta mesaj attım cevap gelmeyince doğum yaptın sandım. UmRım sağlıcakla doğar bebeğin.

Zaten hcgnin yüksek olması ue3 ve afp nin düşük olması riski artırıyor down sendromu olan bebeklerde hcg yüksek diğerlerinin düşük olduğuna rastlanmış bu yüzden riskli gruptayız benim afp mom 1.15 uE3 mom 0.48 hcg mom 2.39

Beta hcg normal mom 1 miş. Benimki 0.88 ise hcg de düşük. Benim drum
2,50 üst sınır hcg de demişti

Canım işte kendimizce anlamlandırmaya yorumlamaya çalışıyoruz çok yüksek riskliler sağlıklı olabiliyor bazen risk hiç çıkmıyor down sendromlu oluyor amniyosentez yaptırıp kesinlik koymak en iyisiydi belki ama hem eşim hem ailem istemedi benimde nutkum tutuldu ne yapacağımı bilemedim şimdi endişeyle beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden salı günü randevum var oğlumu görmek için sabırsızlanıyorum zaten eyüp ekiciye gittiğimde de oğlumu görünce vazgeçmiştim amniyosentezden sadece ağlayarak oğlumu izlemiştim hocanın dediklerini bile tam hatırlamıyorum

Ben de bu kontrolümde eyüp ekiciye gideceğin. Ama insn olumsuz bir şey söyleyecek diye dra gitmek istemiyorum. Kalbindeki parlaklık geçseydi daha rahat olacaktım. Benim de eşim ve ailem testlere sıcak bakmadı. Nıfty testin bi zararı yok ama annem kardeşim gönüllü değil eşim sen bilirsin diyor. Ben de her zaman hemen sonuç alayım belirsizlik istemeyen biriyimdir bu sefer rahatım her şey allahtan diyorum. Cesaret edemiyorum.

Eyüp hoca çok güvenilir çok araştırıp gittik tabi iyiyse bebek ben 10 üzerinden 9 veriyorum ama amniyosentez yaptırmanı da tavsiye ediyorum diyor kontrolünden sonra yaz olur mu

Eyüp hoca çok güvenilir çok araştırıp gittik tabi iyiyse bebek ben 10 üzerinden 9 veriyorum ama amniyosentez yaptırmanı da tavsiye ediyorum diyor kontrolünden sonra yaz olur mu
Olur canım yazarım ama ben 24. Hafta gideyim diyorum 17. Haftada gitmiştim ayrıntılıya. Bir de dün gataya gittim orda da ayrıntılı bütün organlara baktı. 24. Hafta geç mi olur?

İnsallah Saglikli bir şekilde yavruna kavusurusun.dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz

Zaten amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorsun sanırım artık bebeklere müdahale edemeyiz sadece iyi haberler duyma ümidiyle gidiyoruz o yüzden geç olmaz bende 24. Haftamdayim burda ayrıntılı ultrason yok ama 4 boyutlu ultrason olan bi doktora gidicem

Canım 4 boyutlu ultrasonu olan dr ayrıntılı bakmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…