- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
- #3.941
Kac haftalik gebesiniz..Bende bu konuda bütün yazılan yazıları okudum. Benimde ikili testim riskli çıktı yurt dışı harmony testi yaptırdım 10 günü zor geçirdim 10 gün sonra aradıklarında kanda çocuğun yeterli dna sını bulamadıkları için sonuç alamadıklarını söylediler geçen hafta bir daha kan verdim hala sonucu bekliyorum Rabbim tüm annelerin sağlıkla çocuklarını kucağına almasını nasip etsin çok endişeliyim
ben ankarada yaşamıyorum arkadaşım ama üniversite hastanelerini tercih etmeni tavsiye ederim. Çükü onlar bu işlemi daha çok yaptıkları için elleri alışık . bildiğim kadarıyla ankarada büyük doğum hastanesi var oraya gitmelisin benceAnkara da amniyosentez yaptıran kimse yokmu
Şu an 15. Haftadayım riskim 1:99 çıktı ikili testte ense kalınlığı diğer herşey normal ama yaş 35 olunca böyle risk çıkabiliyomuş benim ikinci hamileliğim ilkinde testlerim hep iyi çıkmıştıKac haftalik gebesiniz..
benzer durumlar yasiyoruz sizi o kadar iyi anliyorum ki ins hepimiz evlatlarimiza saglikla kavusuruz.. Bir arkadasim 1 /48uclu sonucum vardi sadece uclude sikinti vardi ve hicbirsey yaptirmadim diye anlatti bana bebegi su an cok saglikli hatta buyudu bile tabi yasadigi korkulari herseyi anlatti kendimi gordum bi ara ...herkes destek olmaya çalışıyor ancak onlarin bebekleri dunyada ve saglikli iste bana ne derlerse desinler gozumle bebegimin saglikli oldugunu gormeden icim paramparca ve hep mutsuzum ...keske ben uzuldugumle kalsam ve bebegim saglikli olsa...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun evlatla sinamasin
Benim eşimde hep boşuna üzülüyorsun bebeğimiz iyi diyor bende üzülmem hiç önemli değil yeter ki boşuna olsun diyorum dediğin gibi bebeğimi kucağıma almadan beni hiç bir şey rahatlatmayacak
Anne olmak cok farkli ...su an senin benim ve bizim gibi anne adaylarinin hissettigini ne eslerimiz ne ailemiz nede yakin arkadaslarimiz hissedebilir...bak ornek cok ins saglikli olur diyen bir cok arkadasim var ama yhaa diğer olumsuzluk olursa ..(Rabbim korusun ins hepimizi) iste herkese disardan soylemek kolay gelde sen icime anlat...ins dedigin olur ve uzuldugumuzle kaliriz bilmiyorum 4 ay nasil gecer yuce Allahim merhamet kapilarini acsin ins bebeklerimize ve bizlere..
Bende bu konuda bütün yazılan yazıları okudum. Benimde ikili testim riskli çıktı yurt dışı harmony testi yaptırdım 10 günü zor geçirdim 10 gün sonra aradıklarında kanda çocuğun yeterli dna sını bulamadıkları için sonuç alamadıklarını söylediler geçen hafta bir daha kan verdim hala sonucu bekliyorum Rabbim tüm annelerin sağlıkla çocuklarını kucağına almasını nasip etsin çok endişeliyim
benzer durumlar yasiyoruz sizi o kadar iyi anliyorum ki ins hepimiz evlatlarimiza saglikla kavusuruz.. Bir arkadasim 1 /48uclu sonucum vardi sadece uclude sikinti vardi ve hicbirsey yaptirmadim diye anlatti bana bebegi su an cok saglikli hatta buyudu bile tabi yasadigi korkulari herseyi anlatti kendimi gordum bi ara ...herkes destek olmaya çalışıyor ancak onlarin bebekleri dunyada ve saglikli iste bana ne derlerse desinler gozumle bebegimin saglikli oldugunu gormeden icim paramparca ve hep mutsuzum ...keske ben uzuldugumle kalsam ve bebegim saglikli olsa...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun evlatla sinamasin
Benim eşimde hep boşuna üzülüyorsun bebeğimiz iyi diyor bende üzülmem hiç önemli değil yeter ki boşuna olsun diyorum dediğin gibi bebeğimi kucağıma almadan beni hiç bir şey rahatlatmayacak
Anne olmak cok farkli ...su an senin benim ve bizim gibi anne adaylarinin hissettigini ne eslerimiz ne ailemiz nede yakin arkadaslarimiz hissedebilir...bak ornek cok ins saglikli olur diyen bir cok arkadasim var ama yhaa diğer olumsuzluk olursa ..(Rabbim korusun ins hepimizi) iste herkese disardan soylemek kolay gelde sen icime anlat...ins dedigin olur ve uzuldugumuzle kaliriz bilmiyorum 4 ay nasil gecer yuce Allahim merhamet kapilarini acsin ins bebeklerimize ve bizlere..
Bende bu konuda bütün yazılan yazıları okudum. Benimde ikili testim riskli çıktı yurt dışı harmony testi yaptırdım 10 günü zor geçirdim 10 gün sonra aradıklarında kanda çocuğun yeterli dna sını bulamadıkları için sonuç alamadıklarını söylediler geçen hafta bir daha kan verdim hala sonucu bekliyorum Rabbim tüm annelerin sağlıkla çocuklarını kucağına almasını nasip etsin çok endişeliyim
Canim ya dogumuna az kalmis tarih belli mi normal dogum mu yapacaksin?Riskinizi, başka anomaliler olup olmadığını ve tabi sonucunuz geldiğinde sonucunuzuda yazın lütfen sizde, bende dahil bu durumla karşılaşan pek çok kişi yüzlerce sayfayı okuyup teskin olmaya çalışıyoruz bütün olumsuzluklara rağmen alınan güzel haberler umut oluyor ve inşallah sizin sonucunuzda temiz gelir bize iyi haberler verirsiniz
Normal doğum yapmayı çok istiyorum ama bebiş dönmüyor ters ve kafası büyük bu yüzden sezeryan gibi görünüyor bende senin gibi her kontrolde çok üzüldüğüm için artık doktorum gel iki hafta sonra alalım dedi sonra konuştuk 15 temmuza kadar dönmesini bekleyip dönmezse 15 temmuzda sezeryan olacağım bundan sonrada her hafta gideceğim geçen kontrolüm iyi değildi gelişimi çok yavaşlamış ve bir testisi torbaya inmemiş dedi artık ne duyucam bilmiyorum stresten perişanım artıkCanim ya dogumuna az kalmis tarih belli mi normal dogum mu yapacaksin?
canım seninle hamilelilik takvimimiz birebir aynı benimde 15 yada 16 temmuzda sezerysn olacak. benim ikili temiz çıktı ama üçlü 101/1 bebeğin kalbin dede ekojenik odak var. ama artık yapacak birşey yok hayırlısıyla doğumu bekleyip görcezNormal doğum yapmayı çok istiyorum ama bebiş dönmüyor ters ve kafası büyük bu yüzden sezeryan gibi görünüyor bende senin gibi her kontrolde çok üzüldüğüm için artık doktorum gel iki hafta sonra alalım dedi sonra konuştuk 15 temmuza kadar dönmesini bekleyip dönmezse 15 temmuzda sezeryan olacağım bundan sonrada her hafta gideceğim geçen kontrolüm iyi değildi gelişimi çok yavaşlamış ve bir testisi torbaya inmemiş dedi artık ne duyucam bilmiyorum stresten perişanım artık
Canim hic kafana takmaaa valla beni dusunun :) butun belirtilere sahip bebegim suanda ama rabbim bilir diyorum. Bu hafta fl haftasiyla uyumuyluydu ona sevindim ama bu seferde bu kan akim problemi neyse o cikti.canım seninle hamilelilik takvimimiz birebir aynı benimde 15 yada 16 temmuzda sezerysn olacak. benim ikili temiz çıktı ama üçlü 101/1 bebeğin kalbin dede ekojenik odak var. ama artık yapacak birşey yok hayırlısıyla doğumu bekleyip görcez
Benimki donmus bi de kacarim yok normal dogum yaniNormal doğum yapmayı çok istiyorum ama bebiş dönmüyor ters ve kafası büyük bu yüzden sezeryan gibi görünüyor bende senin gibi her kontrolde çok üzüldüğüm için artık doktorum gel iki hafta sonra alalım dedi sonra konuştuk 15 temmuza kadar dönmesini bekleyip dönmezse 15 temmuzda sezeryan olacağım bundan sonrada her hafta gideceğim geçen kontrolüm iyi değildi gelişimi çok yavaşlamış ve bir testisi torbaya inmemiş dedi artık ne duyucam bilmiyorum stresten perişanım artık
canım ben o kan akımının rahim damarlarından olduğunu düşünüyorum benimki gibi sana çentik yada notch gibi bir terim kullandı mıCanim hic kafana takmaaa valla beni dusunun :) butun belirtilere sahip bebegim suanda ama rabbim bilir diyorum. Bu hafta fl haftasiyla uyumuyluydu ona sevindim ama bu seferde bu kan akim problemi neyse o cikti.
Yok canim rahim damarlarinda degil umb. A. Diye bir sey okudum umblikal arter oldugunu dusundum. Dr a sordum sen bosver bunlari desicanım ben o kan akımının rahim damarlarından olduğunu düşünüyorum benimki gibi sana çentik yada notch gibi bir terim kullandı mı
o nasıl şey öyle ya insan bilmek istiyor. allahım şu zaman hayırlısıyla geçse kucağımıza alsaydık da mutlu haberlerimizi verseydikYok canim rahim damarlarinda degil umb. A. Diye bir sey okudum umblikal arter oldugunu dusundum. Dr a sordum sen bosver bunlari desi
Valla canim bazen soylememesi daha iyi cunku internetten deli gibi arastirma yapamiyorum bilmeyince. Bilince ne degisecek sanki iyilestirenilecek miyim yok. Bilmiyeywim daha iyi diyorum. Acil bir sey oldugun da hemen alacaklar bebgi onu biliyorum. Bebegin hareketlerini takip ediyorum surekli.o nasıl şey öyle ya insan bilmek istiyor. allahım şu zaman hayırlısıyla geçse kucağımıza alsaydık da mutlu haberlerimizi verseydik
bebek hareketleri önemli canım et tabi bende etmeye çalışıyorum ama iş yerinde pek anlayamıyorum.Valla canim bazen soylememesi daha iyi cunku internetten deli gibi arastirma yapamiyorum bilmeyince. Bilince ne degisecek sanki iyilestirenilecek miyim yok. Bilmiyeywim daha iyi diyorum. Acil bir sey oldugun da hemen alacaklar bebgi onu biliyorum. Bebegin hareketlerini takip ediyorum surekli.
Evet Allahım bize sabır çocuklarımıza sağlık versin az kaldıcanım seninle hamilelilik takvimimiz birebir aynı benimde 15 yada 16 temmuzda sezerysn olacak. benim ikili temiz çıktı ama üçlü 101/1 bebeğin kalbin dede ekojenik odak var. ama artık yapacak birşey yok hayırlısıyla doğumu bekleyip görcez
Ben de yorulunca anlamiyorum evde durdugum da daha cok hissediyorum.bebek hareketleri önemli canım et tabi bende etmeye çalışıyorum ama iş yerinde pek anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?