Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

Canım üzülme her gün her gün farklı ölçüm çıkıyor bebek pozisyon değiştiriyor ondan farklı çıkıyor kızıma küçük dediler ama 50 cm doğdu kafası minik dediler 35 cm doğdu ve risk 1.50 di düşün bence ayrıntılı da sorun yoksa korkma baba doktorum %99 sağlıklı demişti riskli gebelik uzmanıdır kendisi hiç takma kafana
@uzay4848 canim benim de bebegim de fl geriligi basladi 29. Haftada

Canim benimki diyemedi:) kalbinde parlaklik vardi baska baska seyler iste. Artik canimi sikmiyorum. Rabbim ne verirse emanetimdir.

Canim benimki diyemedi:) kalbinde parlaklik vardi baska baska seyler iste. Artik canimi sikmiyorum. Rabbim ne verirse emanetimdir.
Yok ya kafana takma bence sağlıklı içime doğuyor bak kızımı emziren dua ediyorum rabbim saglikla bebegine kavuşmayı nasip etsin benim komşu risk yoktu ayrıntılı ultrason vs hep temiz ama bebeği sendromlu doğdu kalbini ferah tut doğum ne zaman dua et umutlu ol

Sagol canim benim. Dua edersen beni cok mutlu edersin. Adim zeynep. Dogumul agustosta. Ben cok inancliyim. Asla isyan etmedim hep kabul ettim. Rabbim ne verirse nasil verirse kabulum dedim. Esim cok destek oldu sagolsun. Amniyosentezi kesinlikle istemedi. Cok arastirdi. Dogdugunda neler yapariz diye. Acikcasi ben cok panik biriydim beni de cok sakinlestirdi. Ama kendimi duaya kurana vermesem bu kadar rahat atlatamazdim sanirim. Resmen hayatimi degistirdi bu ihtimal benim.

zeynep ederim tabi rabbim sağ Selamet almayi nasip etsin kucağına inan ben daha kötüyüm Rüyalarımda hep görüyordum kıyafet almadım vs bir süre sorun yaşadım ama hep dua ettim inan sanada edecem ama sattım var bebeğin sağlıklı doğuma yazacaksın bana tamam mı üzme bebişini ve kendini bide benim laboratuvar çok ilginç herkese risk var demiş ankara merkezli geçen biri resim attım 2 sayfa felan önce aynı merkez iyice huylandim adamlardan kızın sonucunda .1.50 yuh dedim valla

Canim her nesekilde olursa ilsun buraya yazarim allahin iZniyle ben gatada yaptirdim testi iki kez yapmislar hem de uclu test oldugu icin pek onemsemwdim ikili iyiydi cunku. Rabbim bilir her seyi suan kadir gecesine kadar kurani hatmetmeye cAlisiyorum. Sadece du ediyorum. Cok da fazla uzmuyorum kendi mi cunku her sey alalhtan biliyorum. Dunya hali insanin basina ne gelecegi belli olmaz. Sagken sakat da kalabilir. Allah butun annelwrin evlatlarina saglikli uzun omur versin. Beni test sonucu degil de her dr a gittigim de bi belirti daha ortaya cikmasi uzuyor. Dr gitmeyi pek istemiyorum o yuzden.

Kızlar Allah yardımcımız olsun benim bebeğimde fl ve ac 1 hafta geriden geliyor , mesaneye yakın kistimiz var ( bende senin gibiyim yesiltepe87 rüyalar , kabuslar vs.. Allah yardımcımız olsun

Maşallah canım allahım gönlüne göre verecek inş rabbim hatimini kabul etsin dua kapıların açık olsun
Canim benim kızın da geriden geliyordu ama şimdi 4 aylık ben ilk duyduğumda özel hastane ye gidiyordum baktım doktor her seferinde bir şey diyor bıraktım devlete devam ettim doktor baktı ven bişey görmüyorum dedi gerçektende her doktor farklı bişey dedi sen kalbini ferah tut inanin buraya yazan kızların bebekleri hep sağlıklı doğmuş sadece 1 kızın ki engelli oda down değil başka bişeydi ilk sayfalarda yazıyor ense kalınlığı yoksa korkma dedi bana devlette dua edin bol bol mübarek günlerdeyiz allahın izni ile kabul olur
Kızlar Allah yardımcımız olsun benim bebeğimde fl ve ac 1 hafta geriden geliyor , mesaneye yakın kistimiz var ( bende senin gibiyim yesiltepe87 rüyalar , kabuslar vs.. Allah yardımcımız olsun

Sağol cnm bol bol yemek yiyorum şuan eşime sahur hazırladım bende yedim hersey yavrum için allahım nolur duy sesimizi..35.haftanın ortasındayım 2500 gr

Sağol cnm bol bol yemek yiyorum şuan eşime sahur hazırladım bende yedim hersey yavrum için allahım nolur duy sesimizi..35.haftanın ortasındayım 2500 gr
bebeğin kilo alması için her gün 1 muz 1 yumurta ve kadar peyniri ye bebeğe iyi geliyor özellikle muz ilk bebeğimde doktor önerisiydi az kalmış hayirla doğum olsun kolay eşikten geç canim

bebeğin kilo alması için her gün 1 muz 1 yumurta ve kadar peyniri ye bebeğe iyi geliyor özellikle muz ilk bebeğimde doktor önerisiydi az kalmış hayirla doğum olsun kolay eşikten geç canim

Sağol Can'ım günde 2 kez tüketiyorum gece yatmadan ve sabah süt et yumurta ..dikkat ediyorım

Kızlar 2 hafta önce kendi doktorum kafası vücudu yakalamış demişlerdi bugün devlete gitmem gerekti yine 3 hafta kafa önde dedi nasıl oluyor bu ölçümler anlamıyorum birde bebeğim çok hareketli değil kilosu 2550 gr olmuş şimdilik böyle şu 5 haftamizda geçse sağ salim gelse oğlum stres mahvetti beni sizde durumlar nasıl kontrolleriniz nasıl gidiyor

Cnm bu aletler zaten insanı mahfedşyor bende bugun muayane oldum 2550 , 36+2 geri haftasına göre doktorum normal birsey yok diyor fl boyu 6.88 cıktı yanı 48 cm ama usg kağıdında 35+2 ile uyumlu yazıyor

Sen tam kaç haftalıksın ben 34+2 yim ama gerçekten ölçümler değişiyor dedim ya normalde özele gidiyorum 2 hafta önce kafa vücutla dengeli sadece 1 hafta önde dedi bugün devlette vücut haftayla uyumlu kafa 3 hafta önde dedi bu nasıl oluyor hangisi doğru inan anlam veremiyorum haftaya pazartesi tekrar özelde randevum var bakalım bu sefer ne diyecekler ayrıca sende takma kafana bir hafta gerilik yada ilerde olma durumu pek ciddiye alınmıyor normal sayılıyor bacak boyu 2 yada 3 hafta geri olmadıkça mühim değil ki olsa bile genetik olabilir

Can'ım ben 36+2 2550 olduk . Boy 1 hafta hep geride bazen 10 gun oluyor bilmiyorum ben ve eşim uzun boyluyuz off doğuma 3 hafta var gerçekten heyecan basıyor hareketleri ve suyu iyi çok şükür . Doktoruma göre hersey normal birsey olmazZ.... Çok rahat

Testlerinde risk var miydi hatirlayamadim yoksa tek başına 1 haftalık gerilik bir şey ifade etmez çok az kalmış doğumuna inşallah iyi haberleri verdiğin mesajlarını okuruz arkandanda benim doğumum var arka arkaya iyi haberlerle geliriz umarım

Can'ım inş. Test sadece 2 li yaptırdı doktor ve detaylı usg perinotolog yaptı riskim yoktu şükür . 11 binde 1 fln çıkmıştı. Detaylıda Sadece kist çıktı oda hayati organında değil organlardan bağımsız boşlukta. Valla bilmiyorum Rabbim hayıra yorsun her an dua ile geciyor fl geriliği birazda kilomuz 255o 36. Hafta 10 gün sonra kontrolum var bakalım ne haldeyiz .

Bu arada suyumuz ve hareketlerimiz gayet iyi tek tesellim bu ve baş cevresi haftası ile uyumlu olması Tabiki fl de cok önemli 25. Haftadan sonra belirleyici

Sadece fl geriliği var lütfen stres yapma kiloda pek önemli değil daha 3 haftan var 3kilo olur bebeğin 3 kiloda gayet normal herkesin farklı bir sıkıntı çıkıyor sende okuyor görüyorsun aslında biraz rahat olmak lazım ama bunu diyen ben miyim anne yüreği derlerya ondan oluyor işte az kaldı canım sabır sağlıkla gelecek çocuğun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…