- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #1.921
Merhaba arkadaşlar şuan hastane odasından yazıyorum size yaşadıklarımı anlatayım sizden bol bol dua bekliyorum. Üstteki bebeğimin suyu azalmış benimde kahverengi akıntım oluyo bazen sıvı bazen normal akıntı zaten onun için hastaneye gitmiştik durum böyle çıktı.dn özel hastanede kendi Druma gittik baktı hemen hastaneye yatırdı bebekleri kaybetme riski var dedi. Dün gece 2 buçukta kırmızımsı sıvı akıntı geldi tamam gidiyo dedim hemşireyi çağırdık bebeklerin kalbini dinlediler zayıftı Dr çağırdılar ulrasonla baktı %5 şans var dedi böyle giderse bebekleri alabiliriz dedi.sabah yine baktı kalp atışları normaldi bebeğin sıvısıda gecekiyle aynı kalmış dedi.A/S olduğum ünv. Hastanesine sevk etti. Oradaki Prof baktı inceledi bebekleri % 80 sağlıklı görünüyorlar ama birinin suyu az sendede akıntıların olması düşük riskini arttırıyor yatıracaz hastaneye müşade altında olacaksın takip etcez dedi. A/S den değildir 3 hafta oldu ondan olsa ilk haftada olurdu dedi.onun sonucuda daha çıkmadı onuda bekleyelim dedi. idrarımda enfeksiyon çıktı.2 gündür hastanedeyim ne kadar kalacağımız belli değil hala ara ara lekelenmem oluyo.sabah yine bakacaklar.biz her türlü sonuca hazırladık kendimizi ama Allah büyük ona sığınıyorum hakkımızda me hayırlıysa onu versin Rabbim.yeni katılan arkadaşlarda beni tanıyanlarda bebekleriyle birlikte sağlık diliyorum. bilmeyen arkadaşlar için benim ikiz gebelik bebeklerden birinde ense kalınlığı görmüşlerdi o yüzden A/S olmuştum.
Çook geçmiş olsun arkadaşim.inan bende cuma gününü bekliyodum senden güzel haber alacaz diye. Rabbim herşeyin hayırlısıni nasip etsin,yavrularını sana bağışlasın.