- 14 Mayıs 2014
- 404
- 451
- 78
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #2.661
arkadaslar merhaba benım de 3 lu test sonucumda afp yuksek cıktı.Ntd rıskı 65/1 ,bebegın omurılıgıyı kapanmamıs ya da beynı gelısmemıs dedı testı yapan doktorum .3 gundur aglamaktan canım cıktı ben naparım gelmısım hamılelıgımın yarısına bu saatten sonra nasıl kıyarım bebegıme .netten okudugum kadarıyla bu bebekler zaten 20 haftayı bulmuyor dusuk oluyor ya da dogunca hemen ölüyormuş.Şimdı doktorum daha erkene cektı detaylı ultrasonu haftaay 18 haftam doluyor cumartesı gıdecem,ama kac gundur aglamaktan uzuntuden resmen nefes alamıyorum.Zaten cok rıskl gebelık gecırdım bugune kadar,plasenta sorunu kanamam oldu sımdı de bu .Nolur bu durumla once karsılasmıs olaanlar bı sey yazsınlar ,neden oluyor detaylı kesın sonuc verıyormu,dogduktan sonra bebeklerınde sorun oldumu.Bu arada 1 yıl folıkasıt kullanmıstım .
canım çok geçmiş olsun, inan çok üzüldüm, detaylı ultrasonda gerçekten isim yapmış birisine git, bir de amniyosentez ya da harmony test yaptırmanı tavsiye ederim.benim arkadaşımının değeri senden daha yüksekti ve sağlıklı bir bebeği meydana geldi çok tatlı.tek doktora güvenme biraz zorla ve başka iyi doktorları da araştır, ismin nerden tanıdık geldi dedimki mayıs annesi grubundan tanımışımmmmm