arkadaşlar, bemim doktorum 3lü teste gerek duymadı, 2li iyi çıktı gerek yok dedi, ama AFP testi yapacakmış, benim içim bir türlü rahat değil, yine de yaptırsam mı acaba bu 3lü testi, haftam da geçmeden, yani geç kalmadan alsam mı önnlemimi ne dersiniz? yoksa doktoruma güveneyim mi?
cnm benim doktorumda beni üclü test icin hastaneye gönderdi randevu aldim gelecek ay gitcem ,insallah iyi sonuclar aliriz hepimiz ....
canım tr de üçlü test 16-18. haftalarda yaptırılıyor,
sen 1 ay sonra yaptıracaksın
orada geç mi yapılıyor?
Selam kızlar bugün dr.daydım haftama bakıp 3'lü testini yapalımmı diye sordu .İkili iyi çıkmıştı yinede senin kararın ben olsam yaptırmazdım dedi . Benim de içim rahatladı ve gerek görmedik . 22. - 23 . haftalarda ayrıntılı ultrason için gidicez CİMCİME belki senin dr.un onu kastetmiştir .
Yok be güzelim artık burada ki dr.lar bile lap diye insanın yüzüne herşeyi söylüyorlar .Sakın karıştırma kafanı ben de kafama takılan herşeyi sordum bugün rahatladım geldim . 3' lü test dr. a ve hastaya kalan birşey sanırım arzuya göre yapılıyor . Kafam rahat olsun dersen bir kez daha ara konuş dr.unla emin olmuş olursun . nedenini sor gerekli mi falan diye :)):1hug:cnm benim doktorum 3d ultrasonundan bahsetti :çok üzgünüm:
kafam karisti iyice ya ,kötü bisey olsaydi söylerdi dimi ???
Yok be güzelim artık burada ki dr.lar bile lap diye insanın yüzüne herşeyi söylüyorlar .Sakın karıştırma kafanı ben de kafama takılan herşeyi sordum bugün rahatladım geldim . 3' lü test dr. a ve hastaya kalan birşey sanırım arzuya göre yapılıyor . Kafam rahat olsun dersen bir kez daha ara konuş dr.unla emin olmuş olursun . nedenini sor gerekli mi falan diye :)):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?