üçlü test yaptırmayan var mı?

cnm ben cikiyorum oglumun uyku saati yaklasiyor gidip simdi kitap okucaz uyumadan önce :))
anca saat tam 8 de uyumasi icin simdiden hazirlamam gerek onu :)
görüsürüz cnm öpt

görüşürüz güzelim kendine oğlunla ve bebişine,eşine iyi bak

Son düzenleme:
cimcime derin yazmayı unutmuş kocişinede iyi bak çünkü 3 ünüzede baacak olan o :)))))

ben ona bakmiyorum o bana bakiyor kaydirigubbakcemile3
iyike hamileyim herseyimi oona yaptiriyorum :dance: şutarafagitti :jeyyar:
tadini cikariyorum walla böyle sekerim kaydirigubbakcemile5

canım bende 16 haftalık hamileyim 2li test normal çıktı 3lü teste gerek yok dedi afp diye bir test yazmışsın hiç duymadım doktorum da hiç bahsetmedi ilk gebeligimdede yapılmadı duymadımda neymiş o test

3lüyü yaptırmak istemeyen arkadaşım çok hatta önermediler ama ben yaptırdım yine:))

canım bende ikili test yaptırdım.doktorum temiz çıktı dedi.bende 3'lü testide yaptıracakmıyız dediğimde gerek yok ikili test üçlü teste göre %liği daha yüksekmiş.yanı dogruluk oranı.

bende 3 lü testi yaptırmadım doktorum gerek yok dedi 2 li iyi çıkınca onun yerine 4 boyutlu 2.düzey usg istedi onu çektirdik

2 li testte belli risk gruplarına girmiyorsa eğer çoğu doktor üçlü testi istemiyor. Benim doktorumda istemedi. Ama bazı doktorlar hiçbir sorun olmasa bile 3 lü testi yaptırılmasını öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…