- Konu Sahibi melankolik
-
çok sevindim senin adına.maaşallah.ben de ayrıntılı ultrasona girdim dr. bayağı bi inceledi parmaklarını kalbini burnunu herşeyine baktı.bence bu hastalıkla ilgili herhangi bir bulgu yok dedi.ben de bu gittiğim dr.a güveniyorum.umarım sağlıklı sıhattli alırız yavrularımızı elimize...
inş canım bende çektirseydim bi detaylı ult rahatlıcam inan stresten bişey olucak bebegime çok sevindim senin adına inş benimkide senin gibi güzel çıkar sen nerde çektirdin detaylı ultrasonuçok sevindim senin adına.maaşallah.ben de ayrıntılı ultrasona girdim dr. bayağı bi inceledi parmaklarını kalbini burnunu herşeyine baktı.bence bu hastalıkla ilgili herhangi bir bulgu yok dedi.ben de bu gittiğim dr.a güveniyorum.umarım sağlıklı sıhattli alırız yavrularımızı elimize...
risk değerlendirmesi ( doğumda)
Rsik Oranı Sınır Değer
OSB (NTD)663 1:721
Down Sendromu96 1.270
sadece yaş1240
Trizomi 18 1:15600 1:100
ikinci trimester üçlü tarama testi sonuçlarım bu şekilde çıktı doktorum amniyosentez yaptırmamı önerdi down sendromu olasılığı yüksek çıkmış çok endişeliyim korkuyorum yaşım 26 18 haftalık gebeyim Allah nasip ederse kız çocuğum olacak inşallah bu testin sonuçlarını dün öğrendim perişan haldeyim amniyosentez yaptırmak istemiyorum ne yapacağımıda bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen
bu testler o kadar da güvenilir değil arkadaşlar çok fazla takmayın,
benim de 2li ve 3lü testim de hiçbir problem yoktu, risk vs hiçbirşey yoktu, ama ayrıntılı usde trizomi 18 çıktı, testlerde hiçbir belirti yoktu, boşuna üzmeyin kendinizi, umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize
arkadaşlar mrb ben 20 haftalık gebeyim üçlü test yaptırdım ve trizomi 18 değerimiz 1/283 çıktı aminosentez dediler ama cesaret edemiyorum bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu ultrasonda herşey normal görünüyor canım çok sıkın bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Aleyküm selam beni emsal alıp uzulmenizi istemem ancak biz bebeği kaybettikSelamünaleyküm. Üstünden epey geçmiş ama sonucunuzu paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?