Yaacımasız insan değilim.
Yorumuma göre kızma bana
İnan komşum böyle bı durumda kalsa ben para dahi almam bakarım.
Ki böyle bi durumda çok yardım ettiğimiz komşumuz oldu.
Benim düşüncem aynı yaşta çoğunu da var ikisi oynar arkadaş olur güzel vakit geçirir.
Fazla paraya gerek yok.
Ben doğumdan sonra kadın tutucam çünkü zor oluyor doğumum ve iyileşmem.Acımasız olmamanıza sevindim.♥ Tabiki yardımlaşmak güzel ama bu onun tercihine kalmış.
Ayrıca küçük yaş gruplarında yetişkin kontrolü olmadan “güzelce vakit geçirme”durumu pek olmuyor.Yani neresinden bakarsak bakalım hafife alınacak bir sorumluluk değil bence.
Esnek çalışma bitti ama kronikler için birşey denmediMerhaba arkadaşlar, çok dert sayılmaz hatta akıl danışma bile sayılır. Ben kamu çalışanıyım ve kronik rahatsızlığım ayrıca gebe olmam nedeniyle 2.5 aydır işe gitmiyordum. Tabi 5 yaşındaki oğlumunda okulu kapandığı için evdeydi. Şimdi ben p.tesi işe başlayacağım. Eşim 24 saat çalışıyor 72 saat evde olacak. Haftada 1 gün bakacak birine ihtiyacım vardı ki karşı komşum ben bakarım dedi. Onunda aynı yaşta bir çocuğu var. Sizce günlük ne kadar ücret ödemeliyim komşuma?
Günlük 50₺ canım zaten yemeğini koyuyorlar ya da alışveriş yapılıyor çocuğun kaldığı yereBenim oğlum onun kızı var iyi anlaşıyorlar.
Sabah 8.30 akşam 16.30 olacak annem işten biraz erken gelip alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?