Ücret ne olmalı sizce ???

kadının işine gelecek çocuğunun canı sıkılmayacak, oyun arkadaşı olacak.bize teklıf ettıler çocuğa bakalım bizim çocuğa arkadaş olur hem diye.normal evınde çocuğu olanlar bıle oyun arkadaşlığı teklif etti.okula göndermeyın ben bakarım diye benim para almam lazım bu durumda :)(yanlış anlayanlar olur şurda.hamur gıbı şekıllendıren çok olur.hiç o toplara gırılmesın)şaka bir yana komşuna sordun mu? parayı kabul edecek mi? 50 TL yeterli bence.

Acımasız olmamanıza sevindim.♥ Tabiki yardımlaşmak güzel ama bu onun tercihine kalmış.
Ayrıca küçük yaş gruplarında yetişkin kontrolü olmadan “güzelce vakit geçirme”durumu pek olmuyor.Yani neresinden bakarsak bakalım hafife alınacak bir sorumluluk değil bence.

Ben doğumdan sonra kadın tutucam çünkü zor oluyor doğumum ve iyileşmem.
2200 TL ye geliyorlar. Hemde tüm gün.
Yani arkadaşı komşusu diye çok abartı 150 TL vs vermesine gerek yok bence.
Ben düşüncemin arkasındayım.
Evine gelse mesai harcasa tamam da.

Esnek çalışma bitti ama kronikler için birşey denmedi

Para muhabbeti geçmediyse arada güzel hediyeler alırsınız.

Gunluk 150 lira denmis cok fazla.

Ben her zaman temizlikci veya bakicilara en azından asgari ucret verip sigortasinin yapilmasini savunurum. Kendim de temizlikciye 3000 veriyorum. Maasi sigortasi 1 gun aksamaz.

Ama komsunun isini gucunu birakip sizin cocugunuza bakmayacak. Aksine cocuklar oynayinca kendi cocuguna bakma yuku kalkip rahat bile edecek. Bu normal bir is degil, ek is bile degil gibi...

Cok ihtiyacliysa verin ama yoksa asla gunluk 150 falan dusunmeyin derim. Bence 50 ideal.

Benim komşum bebeğini(köpeğini) gezdirmesi için günlük 100 tl ödüyor. Haftada 3 gün 2 saat dışarıda geziyorlar. Lüks bir yaşam yok yanlış olmasın memur onlarda. Açıkçası 50 tl ye ben asla bakmazdım. 100-150 arası ideal. Ev kadını olabilir onun yararına da olabilir hazırdan para gibi de gözükebilir ama bu mühim değil. Bakıcı ücretleri ortada 20/4 yapın asgari ücret üzerinden verin parasını. 110 tl mi ne yapıyor. O fiyattan aşağısını vermeyin bence. Hatta kendisine de açıklamayı yapın. ciddiyetini kavrar. Babasının hayrına bakıyor gibi de olmaz.

En az 150tl. Ki haftada bir gün bakacak birini bulmak zordur. Hazır bulmuşken güveniyorsanız da çok düşünmeyin bence.

100 lira ideal bence. Belki çok büyük bir iş yapmıyor gibi görünüyor ama çocuk emanet etmek büyük bir sorumluluk. İki çocuk oynasa bile sürekli komşunun gözetiminde olmaları gerekecek. 50 lira yazan arkadaşlar olmuş. Normalde 50 lira da mantıklı gelebilirdi ama paranın değeri çok düştü.50 liraya et bile zor alınıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…