Ücretli öğretmenlik mi, burası mı sizce?

Yazık o çocuklara.
Gidiyorlar saçma sapan bölümleri okuyan insanları öğretmen diye karşılarına çıkarıyorlar.
Lanet olsun bu sisteme ya.!!

kızlar teşekkür ederim tek tek mesajlarınıza. aslında memurluktan atansam o zaman evi ben geçindirmeye başlayacağım inşallah ama olmazsa böyle geçici işlerle idare etmek zorundayım. burdaki işim de garanti değil. yani 7-8 ay daha bi garantisi var öyle söyleyeyim. ailem de daha garantili bir iş bul diyor ama özel sektörde de yine burdan farkı olmayacak muhtemelen. o yüzden ücretli saatler açısından mantıklı geldi ama dediğiniz gibi maaş sıkıntı. her ay o parayı almam lazım benim çünkü.

Eziklik hisseden her yerde ezilio ben hic ayrim hissetmedim şahsen. Ve o imaji da olusturmadim calistgim okuldaki bütün hocalardan daha iyi bi Üniv. Mezunuydum saygi bile duyuyordu kocaman insanlar :)
1150 aldik sanrm gecen yil en yuksek maaş. Bide günü hemen hemen sabittir 1-2 gun oynayabilir o da pek olmaz . gecen yil sorun yasamadk o konuda.
Ben de 30 saate giriyodum tatilden sundan bundan 1000 lirayi gecmedi. O imaji tabiki ben de olusturmadim millet bana ezik gibi davranmadi tabiki. Heryerde yasak asgariden az parayla insan çalistirmak. Ama aldigin maas saka gibi devlet ogretmenini asgariden az parayla çalıştırıyor.

Yazık o çocuklara.
Gidiyorlar saçma sapan bölümleri okuyan insanları öğretmen diye karşılarına çıkarıyorlar.
Lanet olsun bu sisteme ya.!!
Her zaman öyle olmuyo bilincli okullar bu şekilde tercih etmiyo. Ben ing. Öğretmenliği mezunuyum ama ücretli çalıştım. Herkese de belirttim alanimdan mezun oldugumu . Senin gibi düşünenler vardır diye

Her zaman öyle olmuyo bilincli okullar bu şekilde tercih etmiyo. Ben ing. Öğretmenliği mezunuyum ama ücretli çalıştım. Herkese de belirttim alanimdan mezun oldugumu . Senin gibi düşünenler vardır diye
Her zaman oluyor demedim ben de.
Ama böyle bir durumun bazı okullarda gerçekleşiyor olması bile çok kötü bir şey.
Üzerine almanı gerektiren bir durum yok. Sadece bu kötü gerçeğe olan tepkimi yazdım.

Ben de 30 saate giriyodum tatilden sundan bundan 1000 lirayi gecmedi. O imaji tabiki ben de olusturmadim millet bana ezik gibi davranmadi tabiki. Heryerde yasak asgariden az parayla insan çalistirmak. Ama aldigin maas saka gibi devlet ogretmenini asgariden az parayla çalıştırıyor.
İlk yil ucretliyim psikolojisine girip kendini ezdirenler içindi sozlerim size dgldi kesinlikle :) maaş konusu haksizlik kesinlikle ama başka bi yerde daha çok calisip ayni para yi almaktan mantikli geliyor bana hala. Bir yandan sinavlara hazirlanmak için zaman da lazim çünkü ..

Bir de her ücretli öğretmen saçma sapan bölümlerden mezun olup öğrencilere sadece cobanlik yapmaz. ;)

Ücretli öğretmenliği hiç tavsiye etmiyorum o maaş hic bi zaman 1000 lirayi bulmuyor . Muhakkak bi tatil bi toplanti bi bayram seyran denk geliyor ve saatleriniz kesiliyor. Bu yerden sonra köle gibi oluyorsunuz .ben ingilizce ogretmeniyim atanamadim haftada 30 saat derse gitmeme ragmen maaslarim 900ü geçmedi . O da 1 ay falan 900dü. Gerisi 780 820 civarı biseydi
30 saate bu maaş mı? 1000'i bile bulmuyor mu?
Yorum bile yapamıyorum, resmen rezalet bu durum. İstanbuldaysanız İsmek'e başvurun ing öğretmenliğine part time 4 gün gidiyorsun 1300 küsür maaş alıyorsun. aklınızda olsun.

30 saate bu maaş mı? 1000'i bile bulmuyor mu?
Yorum bile yapamıyorum, resmen rezalet bu durum. İstanbuldaysanız İsmek'e başvurun ing öğretmenliğine part time 4 gün gidiyorsun 1300 küsür maaş alıyorsun. aklınızda olsun.
Bak ben bunu bilmiyordum gebzedeyim ama tuzla pendik civarına da gidebilirim

Bak ben bunu bilmiyordum gebzedeyim ama tuzla pendik civarına da gidebilirim
Tabi, neden olmasın? İnternet sitesinden başvuru yapılıyor sonra ihtiyaç olduğunda arayıp çağırıyorlar. Şuan düşünen varsa tam alım zamanıdır kızlar. 1 eylülde full time olan öğretmenler başlayacak.

Back
X