- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Bunu söylemesem kusura bakmazsınız değil mi? ÖğretmenimBölüm ne?
Benim için sorun yok ama ataması zor ve matematik temeliniz yoksa hiç boşuna uğraşmayın. Emeğinize yazıkBunu söylemesem kusura bakmazsınız değil mi? Öğretmenim
Bana vakit kalmıyor derken ders çalışmaya vakit kalmıyor manasında dedim. Ama haklısınız. Ücretli öğretmenlik yapmam taraftarısınız yani.Çalışın ve kursa gidin. Bu devirde ekmek aslanın ağzındayken bana vakit kalmıyor diye düşünmek anlamsız. Bir şey başarmak istiyorsanız bazı şeylerden ödün vereceksiniz. Çalışacaksınız, yorulacaksınız, her boş anınızı ders çalışarak değerlendireceksiniz ki istediğiniz gibi bir hayatı elde edebilin. Hem gezeyim tozayım hem bi yerden para gelsin hem de az çalışıp çok puan alayım gibi bir dünya yok.
Yok matematiğim gerçekten iyidir.Ataması yine de kötü değil gerçekten çalışan atanıyorBenim için sorun yok ama ataması zor ve matematik temeliniz yoksa hiç boşuna uğraşmayın. Emeğinize yazık
Şu an yüksek lisans yapıyorum. Devlet aylık 1000 lira veriyor ama geri ödemeli. Geçen yıl almadım bu yıl alabilirimöğrenim kredisi dediğin nedir
O zaman kpss çalışıp 1 sene dişinizi sıkın. Umarım emeğinizin karşılığını alirsinizYok matematiğim gerçekten iyidir. Ataması yine de kötü değil gerçekten çalışan atanıyor
ok tmm .ekstra kredi sandım.ama seni dahada sıkıntıya düşürmezmı. önceki borcunda duruyormuş.Şu an yüksek lisans yapıyorum. Devlet aylık 1000 lira veriyor ama geri ödemeli. Geçen yıl almadım bu yıl alabilirim
Teşekkür ederim ama para sıkıntısını krediyle mi çalışarak mı halletmeliyim problem bu. Size de sağlıklı doğumlar:)O zaman kpss çalışıp 1 sene dişinizi sıkın. Umarım emeğinizin karşılığını alirsiniz
Evet ama atanırsam ödeyebilirdim. O da kesin değil kiok tmm .ekstra kredi sandım.ama seni dahada sıkıntıya düşürmezmı. önceki borcunda duruyormuş.
Peki öğrenim kredisi almalı mıyım? Ben kurssuz yapamıyorum kendi kendime yapamadımBen yerinizde olsam 1 senemi kpss ye harcardım kendim de öyle yaptım günde 8 saat çalışıyordum kursa da gitmedim atandım. Hem iş hem kpss zor olur bence.
bölümünü bilsem ona göre yorum yapardım.kaçla alıyorlar.senede kaç kişiEvet ama atanırsam ödeyebilirdim. O da kesin değil ki
Çok teşekkür ederimm. Peki bu durumda öğrenim kredisi almalı mıyım?Ucretli ogretmenlikte de ayni performansi, yapilmasi gereken butun prosedurleri yerine getirceksin. Ders anlatacaksin beynin cok yorulcak. 1 sene tamamen kapat kendini herseye. Kpss kampi gibi bir sey dusun 1 senelik. Baska hicbir seyle ugrasma. İnsallah gonlunce istedigin bir yere atanirsin. Ayni durumu yasadim isle beraber kpssyi yapamadim. Sonra istifa ettim sirf kpss calismak icin. Ama bunu yaparken kpssyi kazanamamayi da goze almistim o ihtimal de vardi. Allah nasip etti atandim cok sukur, aynisini senin icin de dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?