- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
Birde kpssye hazırlıyorum tam 1 yıldır.
Bir yandan çalışıyorum.
Gecemi gündüzme kattım.
4 yıllık öğretmenlik kazanıcam diyede çok çalışmıştım.
Birde meslek lisesi mezunuydum çok emek harcadım bölüm dısı tercihle kazandım.
Daha muhasebe bölümünden mezun olamayan biri bu kişi!
Ben ve benim gibiler o kadar uğraşsın,didinsin,hem emek harcayalım,hem onca masraf!!
Sonra gelsin lise mezunları ücretli öğretmenlik yapsın!
Çok sinirlendim mesajı görünce..
Heşeyi geçtim kul hakkı bu ya!
bence bunu yazan kişiye kızıcağınıza bu sistemi getirenlere kızın herkez bi yerden para kazanmaya çaışıyor
bence bunu yazan kişiye kızıcağınıza bu sistemi getirenlere kızın herkez bi yerden para kazanmaya çaışıyor
Eğer bunları yapsaydın,sende bunca öğretmen hakkında genelleme yapıp "il,ilçe beğenmiyosunuz",hepiniz "sözde öğretmenlersiniz"demezdin..
Sen bu hakeretleri etme hakkını nerden buluyorsun peki!
lütfen bu konu kapatılsın,kendimi tanıyorum biraz daha öğretmenlik mesleği hakkında sıfır bilgisi olan biri yüzünden mahkeme mahkeme uğraşıcam!!
yazdıklarını kaydettim...
para kazanmaya çalışıyorsa,öncelikle okulunu bitirmeli,sınava hazırlanmalı..
inan hepimizin paraya ihtiyacı var ve şuan ödemem gerek kendi çapımda borcum var..
neden peki onca yıl emek harcadığım halde alın terimin karşılğını alamıyorum...
ben öğretmenim,gidipte ücretli doktorluk yapabilirmiyim!
böyle bişey mumkunmu..
sırf para kazanmak için gidip başka işler yaparım,ama haddim olmayan bi mesleğe yönelmem.
böyle insanlar olduğu sürece sistemde değişmeyecek.
para kazanmaya çalışıyorsa,öncelikle okulunu bitirmeli,sınava hazırlanmalı..
inan hepimizin paraya ihtiyacı var ve şuan ödemem gerek kendi çapımda borcum var..
neden peki onca yıl emek harcadığım halde alın terimin karşılğını alamıyorum...
ben öğretmenim,gidipte ücretli doktorluk yapabilirmiyim!
böyle bişey mumkunmu..
sırf para kazanmak için gidip başka işler yaparım,ama haddim olmayan bi mesleğe yönelmem.
böyle insanlar olduğu sürece sistemde değişmeyecek.
biz bunca zaman sustuğumuz için,bugün bu sosyal forumda böyle insanlar hakkımızda hadsizleşiyor!!
sözde öğretmenler diyebiliyorlar,genelleme yapabiliyorlar...
ben susmanın fayda getirdiğini düşünümüyorum..amaaaaan onun demesiyle sözde mi olacağızeğer karşımızdaki anlamamakta ısrar ediyorsa tek çare susmak gibi..
devlet ona bu hakkı veriyorsa, kişiyi suçlamak yanlış, ya da çok doğru değil bence. çok üzerine gidildi yanlış şeyler söyledi o da. ama sonuçta öğretmenler bile ücretli yapıyor. ücretli yapıldıkça atama sayısı azalıyor. biraz genel ele almak lazım sorunu...
amaaaaan onun demesiyle sözde mi olacağızeğer karşımızdaki anlamamakta ısrar ediyorsa tek çare susmak gibi..
Kindarcım 9 yıllık öğretmenim ve bu 9 yılda neler gördüm geçirdim..özellikle şu son günlerde mesleğimiz yerlere atılmışken,öğretmenlerin gururu alt-üst edilmişken ve hergün deneme tahtası gibi bizlerle oynanırken alakasız birinin çıkıp da öğretmen olmak istemesi bizi çok sinirlendirdi.
canım sana ve kpssye hazırlanan meslektaşlarıma hak vermemek mümkün mü? aynı yollardan ben de geçtim.
ne yazık ki öğretmenlik mesleğini bu hale getirdiler. bunun için kızmamız gereken asıl hedef farklı diye düşünüyorum sadece.
hani öğretmenlik yapmak haddin değil denildi ya bu arkadaşa, devlet ona diyor ki öğretmenlik yapmak senin haddin.
malum ihtiyaçlar yüzünden giriyorlar, inan bu hak tanınan herkes girmek ister. keşke herkes kendi mesleğini yapabilse
Artık lütfen kapansın bu konu ben hepinizden ve tüm öğretmenlerden tek tek ÖZÜR DİLİYORUM gerçekten haklısınız.. ama daha fazla birşey yazmayın bence birbirimizi hiç tanımıyoruz ve kırıyoruz herkes yaralanmış bi şekilde birbirimizi tekrar tekrar yaralamaya gerek yok ben gerçekten özür dilerim.
arkadaşımız özür diledi bizlerde öğretmen hoşgörüsüyle artık bu konuyu daha fazla uzatmayalım bence
arkadaşım sende kusura bakma,günlerdir üstümüze o kadar çok geliniyor ki belki de tepkimizin bu kadar büyük olmasının nedeni bu oldu..mesleğinde başarılar diliyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?