Çünkü bu sebeplerle açtım davamı aynı sebeplerden tekrar açamıyorum anlaşmalı oluyor tabiNeden tekrar açılmıyor dava
Görmek istemedim sanırımÜcretsiz izne ayrıldığında kocanın ne mal olduğunu görmüşsün. Demekki bu adam başına bir kaza bela gelse seni anında terkedecekmiş.
Maaş kartınız onda mıydı çalışırken?
3 çocuk sahibi olana kadar kocanın karakterini anlayamamanda biraz tuhaf olmuş.
Siz şuan ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz bu adam size parada vermez.
Ne yapacağımı bilmiyorum şeytanla satranç oynuyor gibiyimÖncelikle sözde eşinizin geçte oldu gerçek yüzünü gördüğünüz için şanslısınız hayatınız için bir şans daha doğmuş.
Anladığım kadarıyla şu an çalışmıyorsunuz sürekli evde iseniz sözde eşiniz yokmuş gibi normal hayatınıza devam edin derim. Nasıl mı? İlk olarak Evde sözde eşinizi bence görmeyin söylediklerine çocuklarınız aracılığı ile bile olsa cevap vermeyin ve siz onu görmedikçe yani o yokmuş gibi davrandıkça onun sinir katsayısı iyice artacak.
Sürekli karşılıklı sorun çıkarmak bazı insanlarda ters tepebiliyor. Davayı o açsın derken hiç açmayabilir.
Ayrıca eviniz kimin üzerine? Şerh koyabilirsiniz evinize nu aşamada satılmaması için.
O sözde insandan inşallah bir an önce kurtulursunuz.
İnşallah. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.bu süreçte iki kez sinir krizi geçirdim bi kez nefessiz kaldım ölüyorum sandım.ailemle aram bozuldu. Çocuklarım küçük ve ço masumlar.kızım hep beni suçluyor.babasında şeytan tüyü var.öncesin dede sorunlarımız vardı. Ama gerçek yüzünü görmek kaldırmıyorum.Allah yardımcın olsun canım. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Okuduğum en anlamlı konuydu bu. Fikir bile veremiyorum inan. Insallah davanı tekrar açarsın ve hakkında hayirlisi olur. ALLAH yardımcın olsun kuzumSözler bitmiş tükenmiş nankörlügün zirvelerinde eşin. Herkes hakettiğini bulur insallah.
Nasıl kaldıracaksın ki! Eşim dedigin insan, hayatını birleştirip aynı ewi paylaştığın, hatta ew bark sahibi olsun diye borca girdiğin insan(?)Haketmiyor seni... çocuklar idrak edecek yaşta değillerse eğer seni de suçlsyacaklar, onlar da canını acıtacak, herkes acıtacak...konuşacaklar, çünkü konuşmaktan başka işleri yok, empati yok düşünmek yok. Ne duyarlarsa ona inanacaklar ama boşveeeerr. Sen yaşadın sen bilirsin. Dayanma mecburiyetin yok böyle bir adama. Ew peşine düşmüş bi de üstelik, dağılan ailesini kurtarmaya çalısmak yerine. Haketmiyor ne seni ne de başka bir şeyi...İnşallah. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.bu süreçte iki kez sinir krizi geçirdim bi kez nefessiz kaldım ölüyorum sandım.ailemle aram bozuldu. Çocuklarım küçük ve ço masumlar.kızım hep beni suçluyor.babasında şeytan tüyü var.öncesin dede sorunlarımız vardı. Ama gerçek yüzünü görmek kaldırmıyorum.
İlk önce yanlışlıkla olmuş ama ikincisi hata olur canım. Bu hataya düşme bu hayat sana bir kez verildi ve dibine kadar kendi istediğin şekilde yaşamaya bak. Şükür ki elin ayağın tutuyor İnsan gerekirse bulaşık yıkar sokak temizler ama bir şekilde hayatını düzene koyar o yüzden kimseye muhtaç değilsin. Sen sadece kendine muhtaçsın unutma.Öyle kötü hissediyorum ki kendimi keşke herşey bir kabus olsa uyansam sonra derin bir nefes alsam.onun beni sevdiğine tekrar inansam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?