Ücretsiz izne ayrıldım,herşey çığrından çıktı

oha çok afedersiniz siz nasıl bir yere düşmüşsünüz böyle. inşallah tez zamanda sıfır hasarla kurtulursunuz.

Haklısınız çok netti şimdi davamı çektiğim o güne dönmek için neler vermezdim

Bu durumlar da gerçekten avukatla hareket etmek lazım.Avukatın olsa idi eminim o avukat seni şu şekilde yönlendirirdi.
Geçmişteki tüm haklarımdan feragat ediyor , gelecekteki haklarımın gizli kalmasını arz ediyorum diye.Bu şekilde feragat etmiş olsa idi şuan onun anasından emdiği sütün burnundan getirirdin canım.Yazıklar olsun erkek müsfettesi. Yazık günah sen çocuklarının büyüdüğünü göremedin gece demeden gündüz demeden çalıştın. Nankör herif kayınvaliden hastalanmış git bir vefa göster de birşeyler yap.Neyse çok sinirlendim.

oha çok afedersiniz siz nasıl bir yere düşmüşsünüz böyle. inşallah tez zamanda sıfır hasarla kurtulursunuz.
Beni geir kaynağı olarak gören bir yere düştüm ben onlar için öğretmen hanımdım sadece benden kayınvalidem ev alırken 10000 lira kredi çekip vermemi istediler.vermediğim için eşim ve ailesi tavır yaptı.ama inanın ikisi arasındaki bağlantıyı şimdi kuruyorum.bi de herkes şimdi ben lise mezunu asgari ücrete çalışan biriyle evli olduğum için çirkin ya da aptal olduğumu düşünebilir.aptallıkla ilgili kafam karışık ama çok güzel bir kadınım .gittiğimiz psikolog bile şaşırmıştı bana srn neden böyle bir evlilik yaptın aklım almıyor dedi .aşık olduğumu söyledim.düşündü ve başını iki yana salladı.

eşiniz sizi evliliğiniz süresince hiç koruyup sahip çıkmadı mı?

Baskıları yaptıkları beni maddi kaynak olarak gördüğünü gösterdi bana .

Bence sizi zaten en başından öyle görmüş ancak siz bunu görememişsiniz.
Bu erkek modeli artık olmazsa olmazımız oldu,ancak bunun suçlusu olarak kadınları görüyorum ben.
Tanışma dönemi tüm öküzlüklerini toz pembe hayalleriyle örten,düğün zamanı elini hiç bişeye dokundurmayan erkeğe ve ailesine toz kondurmayan,size siz olduğunuz için değil ,maaşınıza göz diktiği için evlenen ve bunu herhalukarda belli ettiği halde görmezden gelen kadınların eseri bu erkekler.
Asıl onlar değil evlenince değişen,bunu kaldıramayıp gözü sonradan açılan ve gerçeği görmeyi kabul eden kadınlardır değişen.
Çocuklarınız için üzüldüm sadece,çünkü insan hayatta anne babasını kardeşini akrabasını vs seçemeden dünyaya geliyor ve tek seçim hakkı eşidir.Bunu yanlış seçen ebeveynin cezasını çeken varlıktır çocuklar.
Hala bu pasifliğiniz,hala eşinize karşı zaafınız var ve siz daha akıllanmamışsınız bunca şeye rağmen.

Canım çok iyi bir avukatım vardı.adam beni başından attı resmen eşim bürosunu bastı çünkü

Ben çalıştığım için ona hiç ihtiyacım olmadı açıkçası bide ailem beni yeterince koruyup kolladığı için sıra gelmedi ona.

eğer ailenizden korkuyorsa ya da ailenizde korktuğu biri varsa o girse keşke devreye. ya nette böyle şeyler yazmak doğru değil de tam ağzı burnu kırılacak adam kocanız.

Herşeyi anladım ama hala pasifsiniz hala zaafınız var dediniz nerden anladınız.

B
eğer ailenizden korkuyorsa ya da ailenizde korktuğu biri varsa o girse keşke devreye. ya nette böyle şeyler yazmak doğru değil de tam ağzı burnu kırılacak adam kocanız.
Tek babacığım var kuzenlerim de var tabi ama kimseyi karıştırmak istemiyorum bu olaya kanunlar yoluyla kurtulmak istiyorum.

Herşeyi anladım ama hala pasifsiniz hala zaafınız var dediniz nerden anladınız.
Herşeyi net görüp anlayıp boşanma davası açmışsınız,sonra davayı geri çekip tekrar düzelir sanıp affetmişsiniz.
Bence eşiniz bugün bu odada artık yatabilirsiniz dese lütfetse siz yine affedersiniz.
Sizi incitmek için demiyorum ama malesef kadınlarımızın,heleki eli ekmek tutanların bu erkeklere karşı zaafını sonsuz hoşgörüsünü ben anlayamıyorum.
Siz ailesi tarafından fikri alınmadan,maddi bir kazancı olmayan,eşe mahkum edilmiş biri olsaydınız yorumum bu şekilde olmazdı.
Ki okumamış,meslek sahibi olmamış ,ailesi arkasında olmasada erkeğe boyun eğmeyen çok kadın gördüm,yapmayım şu adamlara bulunmaz hint kumaşı muamelesini.

Canım çok iyi bir avukatım vardı.adam beni başından attı resmen eşim bürosunu bastı çünkü

O zaman yine herşeyde bir hayır vardır yolundan yürüyeceğiz. Valla canım ne yap ne et kurtul o adam müsfettesinden.. Bak insan dünyaya birkez geliyor.Ben severek evlendim ve evlenirken normalde bunu bana ailemin demesi lazımdı ama ben dedim. Severek evleniyorum ama ileride bu adam gider yerine bambaşka biri gelir, yürütemem olmazsa benim arkamda durucaksınız ve bu kapı bana açık olacak diye. O yüzden güçlü ol, ailende destek olur bir şekilde yürü git arkana bakma.

Çok haklısınız

Ben size bir şey diyeyim mi bu adamı böyle karaktersiz yapan kendi anası olacak kadın. Baksana kadına amcasının kızının durumu iyiymiş ama dik başlıymış. Yanı dik baskı olmasa durumu iyi oba bakardık demeye getirmiş. Oğluna yapma oğlum bak evlâların var bugüne kadar çalıştı getirdi azcik gurur olsun sende çocuğum diyeceğine ettiği laflara bak birde senin yanında. Bunun anası paragöz muş oğlunu da öyle yetiştirmiş

Au bu ne ya hem çalış para kazan o şerefsiz parana el koysun sonra çocuklarına kendi annesi değilde senin annen baksın annen çocukları giydirdim size harçlık versin ondan sonra da o anneye yapmadığı saygısızlık kalmasın. Kendi annesine bir şey dense kıyameti kopartır eminim ki. Bu insan mi ya. Allah sabır versin size çok tiksindim sh an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…