Çok haklısınız..aylık maaş kadro var mı araba var mı bunlara bakıyor erkekler eş seçerken..evlilik programları mi bozdu bunları nedirYazıklar olsun böyle erkeklere gözlerini para bürümüş eşi bir kazanç kapısı yapmış, devir çok kötü çalışmayan kızla evlenmek isteyen erkek kalmadı ilk şart bu olmuş, babalarımız ne güzel adamlarmiş bunlar erkekmi ki?
Oluyor tabi zaten şuan çalışmıyorum ama burnumdan getirdi fitil fitilMaddi olarak çocuklara destek olmuyor mu ?
Kocalık yapmıyorsa kadınlık görmeyecek bu kadar basit. Bir corabını dahi yıkama cocuklarınla yemek ye artanı da sokak hayvanlarına ver o bile daha sevap. Yemesin bu
Terbiyesizliği iyice ele almış aşırı yüz vermişsin iz tepenize micmayi hak görmüş tüh kalibinaKendimi aptal gibi hissediyorum bebeklerim iki aylıkken çalışmaya başladım.annem 10 yıldır karşılıksız baktı çocuklarıma üstüne bana her ay para verdiler. Eşimden ne bir saygı gördü ne ilgi
Haklısınız bundan sonra nasıl toparlarım bilmiyorumTerbiyesizliği iyice ele almış aşırı yüz vermişsin iz tepenize micmayi hak görmüş tüh kalibina
Herşey çok netmis aslında ah bu kadınlar neden cayar anlamam hep bi duygusalllikKendimi güçlü sanardım davamı geri çekince ailem bile sindiremedi
Çocukların psikolojisi herşeyden önemli sonuçta oda babaları otur yanlızken konuş anlaşmalı boşan kurtulNasıl en az zararla kurtulurum çocuklarımın psikolojiside iyice bozuldu
Asla yanaşmıyorÇocukların psikolojisi herşeyden önemli sonuçta oda babaları otur yanlızken konuş anlaşmalı boşan kurtul
Çok uğraştım çok dil döktüm söylediklerinize benzer şeyler söyledim daha çok çalışırım bike dedim görünürde ikna oluyor sonra yapıyor yapacağınıYazıklar olsun...Ücretsiz izinde olan bir anne olarak söylüyorum bunu..
Ücretsiz iznim bile belli süresi var bir süre sonra işine Döneceksin zaten ki dönemesen bile sağlık söz konusu burda senin çocuklara 10 yıl bakmış bir anane var yazık günah Allah hesabını sorsun.her zamam dua ediyorum kızıma Rabbim karşısına merhametli insan çıkarsın diye bi insandaki en önemli vasıf bu benim için..Eşin de bu vasıf yokmuş kardeş..
Rabbim eşini tez zamanda ıslah etsin pişman olsum kendini affettirsin.içine merhamet versin.çünkü böyle devam etmez bu iş.
Haklısınız çok netti şimdi davamı çektiğim o güne dönmek için neler vermezdimHerşey çok netmis aslında ah bu kadınlar neden cayar anlamam hep bi duygusalllik
Aynı sebepten açmayın siz de davayı.Haklısınız çok netti şimdi davamı çektiğim o güne dönmek için neler vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?