Ücretsiz izne ayrıldım,herşey çığrından çıktı

Yazıklar olsun böyle erkeklere gözlerini para bürümüş eşi bir kazanç kapısı yapmış, devir çok kötü çalışmayan kızla evlenmek isteyen erkek kalmadı ilk şart bu olmuş, babalarımız ne güzel adamlarmiş bunlar erkekmi ki?

Çok haklısınız..aylık maaş kadro var mı araba var mı bunlara bakıyor erkekler eş seçerken..evlilik programları mi bozdu bunları nedir

Kendimi aptal gibi hissediyorum bebeklerim iki aylıkken çalışmaya başladım.annem 10 yıldır karşılıksız baktı çocuklarıma üstüne bana her ay para verdiler. Eşimden ne bir saygı gördü ne ilgi

Kocalık yapmıyorsa kadınlık görmeyecek bu kadar basit. Bir corabını dahi yıkama cocuklarınla yemek ye artanı da sokak hayvanlarına ver o bile daha sevap. Yemesin bu

Terbiyesizliği iyice ele almış aşırı yüz vermişsin iz tepenize micmayi hak görmüş tüh kalibina

Doğru söylüyorsunuz da ben bu kadar güçlü değilim şu an yaparım bu dediklrinizi ama sinirlerim harap durumda o bile dönüp acıyor halime bazen

Bir de kadın güçsüz zayıf derler..hem evde çalışır hem dışarda..3 çocuk bakar bir de ..erkek sadece bir işte çalışabiliyor..sorumsuz şeyler .asıl güçsüz erkekler..

Kendimi güçlü sanardım davamı geri çekince ailem bile sindiremedi

Nasıl en az zararla kurtulurum çocuklarımın psikolojiside iyice bozuldu

Yazıklar olsun...Ücretsiz izinde olan bir anne olarak söylüyorum bunu..

Ücretsiz iznim bile belli süresi var bir süre sonra işine Döneceksin zaten ki dönemesen bile sağlık söz konusu burda senin çocuklara 10 yıl bakmış bir anane var yazık günah Allah hesabını sorsun.her zamam dua ediyorum kızıma Rabbim karşısına merhametli insan çıkarsın diye bi insandaki en önemli vasıf bu benim için..Eşin de bu vasıf yokmuş kardeş..

Rabbim eşini tez zamanda ıslah etsin pişman olsum kendini affettirsin.içine merhamet versin.çünkü böyle devam etmez bu iş.

Çok uğraştım çok dil döktüm söylediklerinize benzer şeyler söyledim daha çok çalışırım bike dedim görünürde ikna oluyor sonra yapıyor yapacağını
Bu sabah suyu çok akıtıyorum diye doğrama tahtasına bıçak sapladı.sebep içindeki kini ben çalışıyorum sen yiyorsun kaç aydır diyor

Haklısınız çok netti şimdi davamı çektiğim o güne dönmek için neler vermezdim
Aynı sebepten açmayın siz de davayı.
Başka sebep olmuyor mu?
Bıçağı şaplamış tahtaya. Öldürmekle tehdit ediyor diyip evden uzaklaştırma falan da mı olmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…