Ücretsiz izne ayrıldım,herşey çığrından çıktı

Tekrar dava açamıyorum anlaşmalı yanaşmıyor niye döndüm bilmiyorum sanki bir yabancıyla evliyim şu an güvendiğim sevdiğim adam ölmüş sanki ama treni kaçırdım ben .şimdi nasıl bir yol izlesem

Aynı sebepten açmayın siz de davayı.
Başka sebep olmuyor mu?
Bıçağı şaplamış tahtaya. Öldürmekle tehdit ediyor diyip evden uzaklaştırma falan da mı olmuyor?
Babamdan aldım avukatın parasını avukat vermedi geri şu an 5 kuruşum yok
Çalışmaya başlayınca tekrar gider sorarım avukata
Ama bugün ben ona bağırırken videoya almış davada kullanacakmış hakaret küfür vardı sözlerimde.dedim ya şeytanla evliyim

Bence siz bir şeyleri eksik biliyorsunuz
Başka bir avukat ile de konuşun.
Avukat değilim ama böyle saçmalığın bizim hukuk sistemimizde bile olmasına ihtimal vermiyorum.
Davadan feragat ettiyseniz, tüm işlemler baştan başlatılır yeni dava açılır? En azından bir yolu vardır yada bir bekleme süresi vs...
Ömür boyu kimseyi kimseye mahkum etmemeli kanunlar.

Uyurken silin.
O kirli oynuyorsa sizde öyle yapın.
Olur da doverse falan mahalleyi ayağa kaldırın polis çağırın darp raporu alın.

Uyurken silin.
O kirli oynuyorsa sizde öyle yapın.
Olur da doverse falan mahalleyi ayağa kaldırın polis çağırın darp raporu alın.
Dövmez yapar mı öyle bi hata ama ben bulucam inşallah bi yolunu çok yıprandım kendimi yalnız hissedşyorum sadece

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Iyi bir avukatla detayli görüş vardır muhakkak bir yolu. Videoya cekmesi de suç olabilir diye hatirliyorum senin iznin olmadigi için ama emin değilim. Iyi bir avukata danisirsan bilgilendirir seni. Senin kabahatin yok eden bulur ahin onda kalmaz merak etme. Allah islah etsin onu seni de feraha kavuştursun.

Dövmez yapar mı öyle bi hata ama ben bulucam inşallah bi yolunu çok yıprandım kendimi yalnız hissedşyorum sadece
Sizi yıldırmasına izin vermeyin.
Kimse siz iki küfrettiniz bagırdınız diye sizi haksız bulmaz. ama yapmayın öyle seyler.
Tekrardan dava açılabilir açılamaması saçmalık olur, gerekirse babanızdan yeniden borc isteyin.

Eğer beklemeniz gerekiyorsa ev arkadaşı gibi evde yokmuş gibi takılın.
Elbet yoluna girecek.

Teşekkür ederim hiç tanımadığı birnin derdini hissedip üzülen ne çok insan varmış vallaha umut dolu şu an için Allahım çocuklarımın yüzüne baksın uyanayım kabustan
Daha detaylı anlatmadım bile herşeyi ama kırk yıllık arkadaşımdan iyi anladı herkes
Çevre korkutuyor beni iyi kötü kocan 3 çocuğun var vs vs
Ailem çok desdekledi şimdi dinlemiyorlar bile

Teşekkür ederim öyle yapıcam zaten şimdilik yüreğim kaldrdığı kadar ço aşırı saf iyi niyetliyim acıyorum ona bazen

Ailen şimdi sıcağı sıcağına tepkilidir zamanla yine destek olurlar sana belli ki fedakar iyi bir annen var. Çevreyi boşver sen nasıl iyi olacaksan öyle davran ve karar ver. Hiçbir dert kalıcı değildir öyle düşün hepsi geçecek. Kocan son derece bencil ve sinsiymiş ama merak etme bosanma sürecinde hakimler kimin ne olduğunu anlarlar tecrubeliler bu acidan. Onun saçmalıklari korkutmasın seni.

En çok ta kendime acıyorum çok fedakarlıklar yaptım kıymetimi bilmedi hiçbir zaman bunlar basma kalıp sözler gibi saçımı süpürge ettim falan saçımı süpürge etmedim ama bunu haketmedim 3 5 ay izin hakkımdı yan gelip yatıyorsun senin yüzünden arabayı sattık eşek gibi çalışacaksın yenisini alacaksın dedi

bol bol dua edın..derdı veren dermanınıda verır ıns..Rabbımden buuyk kapımı var...ne olur moralınızı bozmayın...ınsanlar ne dertlerı asıyorlar...Rabbım yar ve yardımcınız olsun...o pıslık adamdan kurtulun...cok afedersınız ama baska tanım bulamadım

Nasıl rahatlattınız beni anlatamam Allah razı olsun herkesten.

Ben de bulamıyorum zaten

Ben de yeni doğum yaptım 5 ay oldu ve yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Sonuçta sizin annelik hakkınız bebeğinizi büyütmeyi istemek. Bizim de maddi sorunlar var ben izne ayrılınca ne yapacağız onu da bilmiyorum. (2 defa heyet raporu aldım) Ama hikayenizi okuyunca nasıl kötü bir durum olduğunu analiz edebiliyor insan.

E
Şim bana rapor almak istediğimde yardımcı olmazki git çalış der tabi onun yardımına ihtiyacım yok ama hayat arkadaşı destek olmakı insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…