Telefonu şifreli asla merak etmiyorum naparsa yapsın.O duumlari cok iyi bilirim cok zor ama gorme bi evde iki yabanci yasamalisin gorme duyma bilme zaten bu sartlar altinda oda eve gec gelicek eger sansin varsa bu evrede seni aldatabilir gozun onun telefonlarinda olsun herhangi bi durum yakalarsan ekran resmi cekip eve terket aninda dava acip barodan yararlanabilirsin
Benim eşiminde ailesiyle bağları çok kötü. Benimde onun gibi olmamı istiyor. Telefonda annemle görüştüğümü duyunca surat asıyor. Geçen haftasonu eşimle babam bir yere gitti annemde bana gelmiş yalnızım diye bende tesadüf poğaça yapmıştım. Eşim geldi oo poğaçaların kime yapıldığı belli oldu dedi. Ne demek istiyorsun annem aç olduğu içinmi geldi deyip kızdım. Böyle şeyler beni evimden soğuttu.Evet çünkü kompleksli ailesini ve kendini beğenmiyor. bizden aşağı görüyor. bu yüzden kin duyuyor bana nefret ediyor.
Yani ben pek beceremem bu alengirli işleri düz bir insanım.O duumlari cok iyi bilirim cok zor ama gorme bi evde iki yabanci yasamalisin gorme duyma bilme zaten bu sartlar altinda oda eve gec gelicek eger sansin varsa bu evrede seni aldatabilir gozun onun telefonlarinda olsun herhangi bi durum yakalarsan ekran resmi cekip eve terket aninda dava acip barodan yararlanabilirsin
Çocukları şöyle dolduruyor .ben biraz fevriyim.önce damarıma basıyor.sonra beni delirtince köşeye çekiliyor.seyret kızım anneni diyor.anladınız mı bilmiyorum.Ben anlamıyorum bu adam çocuklarınızı nasıl dolduruyor? Akşama kadar çocuklarla olan sizsiniz. Ne diye dolduruyor? Ne pis bir adam! Madem dava açma şekli değişecek başka türlü açın.
Sırf çalışmadığınız için bu denli psikolojik şiddet uygulanmasını da aklım almadı, sizin şikayeti geri çekmenizi de aklım almadı?
Daha detay yok mu? Seni süründürecem nafaka da vermiycem neden diyor? Sırf çalışmıyorsunuz diye mi?
Benim eşiminde ailesiyle bağları çok kötü. Benimde onun gibi olmamı istiyor. Telefonda annemle görüştüğümü duyunca surat asıyor. Geçen haftasonu eşimle babam bir yere gitti annemde bana gelmiş yalnızım diye bende tesadüf poğaça yapmıştım. Eşim geldi oo poğaçaların kime yapıldığı belli oldu dedi. Ne demek istiyorsun annem aç olduğu içinmi geldi deyip kızdım. Böyle şeyler beni evimden soğuttu.[/QUOTEyaşıyorum.belki de daha fazlasını sizi çok iyi anlıyorum.
O zaman sakın geri adım atmayın. Kuruş vermeyin maaşınızdan.Çocukları şöyle dolduruyor .ben biraz fevriyim.önce damarıma basıyor.sonra beni delirtince köşeye çekiliyor.seyret kızım anneni diyor.anladınız mı bilmiyorum.
Derdi boşanmak değildi o yüzden pislik yaptı.gel ayrılalım dedi.sonra yok çocukları bana bırak yok şöyle yok böyle uzattı.derdi beni sindirmek paramı kendisi idare etmek istiyor ona sormadan birşey alınca kıyamet kopuyor.ben biraz uyandım çocuklardan başımı alınca.maaş kartımı aldım elinden bi çok şeye hayır dedim falan korktu anlayacağınız .
Bende istiyorum ayrılmadan hallediyim ama çelik gibi sinirlerin olmalı.soğukkanlı ve sabırlı olmalısın.bu özellikler yok bende çok fevriyim.ve aşırı duygusal hassasım.O zaman sakın geri adım atmayın. Kuruş vermeyin maaşınızdan.
2 ya da 3 yıl sonra yeniden dava açılabiliyorNeden tekrar açılmıyor dava
Meraktan degil cnm delil toplaman acisindanTelefonu şifreli asla merak etmiyorum naparsa yapsın.
Elimde delil olsa ne olacak yokmuydu sanki yine olsa yine aynısı olur.valla kendimi tanıyamıyorum.kazanacağım davayı geri çektim.Meraktan degil cnm delil toplaman acisindan
Ben evlendikten üç yıl sonra atandım. Eşimin davranışları kpss ye daha sıkı sarılmama neden oldu. Benim para kazanmadığım için hiçbir şeyi haketmediğimi düşünürdü. Kendini aptal hissederdi çalışmayan biriyle evlendiği için. O zamanlar benim param ben ne istersem onu alırım derdi. Şimdi bizim paramız. Ben atanınca her şey değişti. Şimdi birşey dediğim zaman tabi öğretmensin ya para kazanıyorum diye güveniyorsun diyor. İçimde çok şey soğudu ona karşı. Unutmaya çalışıyorum bir zamanlar bana yaşattıklarını. Bir yerde kopacak gibi geliyor bu evlilik. Oğlum babasına çok düşkün. Bende seviyorum eşimi ama geçmişi düşününce azalıyor sevgim. Sizi bankamatik kartı gibi görmüş. Çok üzücü evlilikler bu hale gelmemeli.
Canim hata insanlar icin evladin var ya olursa diye umit etmis olabilirsin kendini suclama gecmise sunger cek onemli olan simdi ne yapabilirsin hani barodan yararlanman adina aldatiliyosan bunu kanitlarsan tekrar davani acip barodan yararlanabilirsin ama ustunde durman lazim sende gordugum kendini birakmissin surekli vahlaniyosun davayi geri cektin o an oyle olmasi gerekiyodu en azindan aklinda bi suphe kalmadi eger donmeseydin cok yalvardi pisman oldu bi belki olacakti buda senin icini yiyip durucakti onun icin her serde hayir vardir bunun sana kattigi hayra bak ve savasmaya devam et delil bulmaya calisElimde delil olsa ne olacak yokmuydu sanki yine olsa yine aynısı olur.valla kendimi tanıyamıyorum.kazanacağım davayı geri çektim.
Haklısın depresyonun eşiğindeyim sanırım atladım atlayacağım.çok mutsuzum.sorguluyorum sürekli kendimi.başımı alıp gidesim var.ama çocuklar ama iyiki varlar evliliğin tek güzel yanı onlar.Canim hata insanlar icin evladin var ya olursa diye umit etmis olabilirsin kendini suclama gecmise sunger cek onemli olan simdi ne yapabilirsin hani barodan yararlanman adina aldatiliyosan bunu kanitlarsan tekrar davani acip barodan yararlanabilirsin ama ustunde durman lazim sende gordugum kendini birakmissin surekli vahlaniyosun davayi geri cektin o an oyle olmasi gerekiyodu en azindan aklinda bi suphe kalmadi eger donmeseydin cok yalvardi pisman oldu bi belki olacakti buda senin icini yiyip durucakti onun icin her serde hayir vardir bunun sana kattigi hayra bak ve savasmaya devam et delil bulmaya calis
Aynen oyle inan huzursuz ortamda dahada kotu olacaklar mutlu anne mutlu cocuk demek depresyona falan girme topla kendini benim konularima bak ben neler cektim senden bin beter seyler yasadim sen annesin depresyona falan girdim deme o cocuklarin sana ihtiyaci var anne yanina saril ve savas guclu pl guclu olmak zorundasin baska yolun yokHaklısın depresyonun eşiğindeyim sanırım atladım atlayacağım.çok mutsuzum.sorguluyorum sürekli kendimi.başımı alıp gidesim var.ama çocuklar ama iyiki varlar evliliğin tek güzel yanı onlar.
Kötü yanı bunlar. İyi taraflarıda var. İyi yönlerini görüp kötülerini görmemeye çalışıyorum.Boyle insanları nasıl hala seviyorum diyebiliyorsunuz gercekten aklim almıyor. Esiniz iğrenç ötesi
Psikolojik destek aldım zaten ama faydası olmadı bize hatta sonra eşimi de gördü.ama sonuç ortada.boşanma davası açmalar geri çekmeler.eşim konusunda haklı olmanızı çok isterdim.etrafımdaki çok kişi söylüyor onun beni kullanmak istediğini maddi anlamda.aslında bu izin işi falan biraz satranç oyunu gibi gelişti.yani önce sadece 2 ay aldım onun yaptıkları tepkileri daha fazla almama neden oldu.
Evet beni terketmesini boşamasını istiyorum.çünkü ben açtım davamı ona ama geri çektim eve döndüm.şu anda ölesiye mutsuzum ve pişmanım sanırım depresyondayım bilemiyorum.Sizin şu anda ondan beklentiniz ne? Evi terk etsin mi istiyorsunuz?
Çok üzüldüm. Bence o evde kalmamalısınız. İşe geri dönemiyormusunuz. Dönseniz. Başka bir eve taşınsanız. O evde kaldıkça hasta olacaksınız diye korkuyorum. Çok görmemeye çalışın davranışlarını. Ve hiç tartışmaya girmeyin. Geçecek nasılsa bu günlerde. Sağlığınızı düşünün.Evet beni terketmesini boşamasını istiyorum.çünkü ben açtım davamı ona ama geri çektim eve döndüm.şu anda ölesiye mutsuzum ve pişmanım sanırım depresyondayım bilemiyorum.
Ailesine küçücük bir eleştiri yapsam birşey söylesem haklı yere tabi bunu bana misliyle ödetiyor.kendiside bana ve aileme hakaretler ediyor.ben bunların gerçek olmadığını bildiğim için umurumda bile olmuyor.dün yine kriz geçirdim.sinir krizi ya da atak bilemiyorum.tek bildiğim onun bana hiç iyi gelmediği.uzaklaşmam gerekiyor.ama 3 çocuğum var nereye nasıl giderim.
Çok teşekkürlerÇok üzüldüm. Bence o evde kalmamalısınız. İşe geri dönemiyormusunuz. Dönseniz. Başka bir eve taşınsanız. O evde kaldıkça hasta olacaksınız diye korkuyorum. Çok görmemeye çalışın davranışlarını. Ve hiç tartışmaya girmeyin. Geçecek nasılsa bu günlerde. Sağlığınızı düşünün.
Teşekkürler desteğiniz için haziranda döneceğim işe o zamana kadar burda kalmak zorundayım.sonra o gitmezse ben gideceğim zaten ama bu sefer annemin yanına değil ev tutacağım düzenimi kuracağım. evi satıp kurtulacağım.tekrar ev alamam belki napıyım Allah büyük.Çok üzüldüm. Bence o evde kalmamalısınız. İşe geri dönemiyormusunuz. Dönseniz. Başka bir eve taşınsanız. O evde kaldıkça hasta olacaksınız diye korkuyorum. Çok görmemeye çalışın davranışlarını. Ve hiç tartışmaya girmeyin. Geçecek nasılsa bu günlerde. Sağlığınızı düşünün.
Olsun zaman ne gösterir bilinmez. Zamanla evinizde olur. Gerçekten önemli olan sağlık. Sakinliğinizi bozmamaya çalışın biliyorum çok zor. Hazirana da çok az kaldı. İnşallah sizi yeni ve çok güzel bir hayat bekliyor. Şimdilik sabır.Çok teşekkürler
Teşekkürler desteğiniz için haziranda döneceğim işe o zamana kadar burda kalmak zorundayım.sonra o gitmezse ben gideceğim zaten ama bu sefer annemin yanına değil ev tutacağım düzenimi kuracağım. evi satıp kurtulacağım.tekrar ev alamam belki napıyım Allah büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?