Ücretsiz oksapar

Evet duydum tabii. Kadın doğumda yakın arkadaşım vardı gebelere yazıyordu hep

Ben bi türlü alamadım keşke yazsalardı da ücretsiz alabilseydim
Neden öyle yaptılar anlamadım. Bulunduğunuz ilde bir tane mi devlet hastanesi var? Üniversite hastanesi varsa oraya da bi gitseydiniz keşke

Neden öyle yaptılar anlamadım. Bulunduğunuz ilde bir tane mi devlet hastanesi var? Üniversite hastanesi varsa oraya da bi gitseydiniz keşke
Üniversiteye gittim ilk onda kullanman gerekmez bu değerle dedi pai geni homozigot olan herkesin kullandığını görüyorum çok saçma böyle diyişi sigorta olmadığı için veremem demedi direk bu değerlerle vermiyoruz dedi başka devlete gittim oda sigortasız rapor çıksada karşılamaz dedi özel sağlık sigortası yaptırın dedi oda çok maaliyetli ücretli almakla aynı olduğu için yaptırmadık

Ya gerçekten çok saçma geldi. Ben bir de küçücük ilçe hastanesindeyim ona rağmen pek çok gebeye raporlu oksapar yazıyordu doktor. Gayette ödüyor yani fena uydurmuşlar. Eczaneye sordunuz mu peki? Bir de eczaneye sorun ödeyip ödemediğini

Eczane hiç aklıma gelmedi sorarım bidaha burda bikaç kisiden daha sigorta olmadığı için karşılamadığını duymuştum maalesef

Eczane hiç aklıma gelmedi sorarım bidaha burda bikaç kisiden daha sigorta olmadığı için karşılamadığını duymuştum maalesef
Dediğim gibi bu konuda en doğru bilgiyi eczane bilir bi de onlara sorun bakalım

`