Merhaba bu arkadaş yazmış umarım görürMrblar hamileyim ve kan sulandırıcı doğuma kadar kullanmak zorundayım elinde fazladan oksapar yada enox iğne olup göndermek isteyen olursa talibim karşı ödemeli alabilirim sigortam olmadığı için ücretli almak zorundayım veren olursa duacınız olurum
@rukiy63Bir kutu son kullanma tarihi 11.2026 olan oksapar 4000 var elimde ihtiyaç sahibi birine verebilirim atmaya kıyamıyorum Tüp Bebek tedavisi ile anne oldum oyuzden çok kıymetli böyle şeyler benim için dilerim herkese kolaylıkla Rabbim nasip etsin
Eskişehir/Merkez olur ise sevinirim elden ulaştırmak kolay olur..
Görürse yardımcı olmaya çalışırım elbetteMerhaba bu arkadaş yazmış umarım görür
Daha önce kargo ile ilaç vs iğne gönderimi yapıldı mı size acaba genelde yasak diyorlar ama keşke Eskişehir içinde olsaydınızMrblar evet ben alabilirim çok teşekkür ederim Şanlıurfadayım karşı ödemeli kargolayabilirmisiniz?
Evet gönderildi bu iğne zaten soğuk zincir değil her kargo alıyor lütfen verirseniz duacınız olurumDaha önce kargo ile ilaç vs iğne gönderimi yapıldı mı size acaba genelde yasak diyorlar ama keşke Eskişehir içinde olsaydınız
Sigortasız olunca kutusu kaç tl oksaparın. Çok üzüldüm ya böyle bi ilacın bile ücretli olmasına. Biz ücretsiz alıyoruzEvet gönderildi bu iğne zaten soğuk zincir değil her kargo alıyor lütfen verirseniz duacınız olurum
Sağlık ocagından mı yazdırıyorsunuz. Bugun kadın doğum doktoru yazmadı banaSigortasız olunca kutusu kaç tl oksaparın. Çok üzüldüm ya böyle bi ilacın bile ücretli olmasına. Biz ücretsiz alıyoruz
Hayır kadın doğum doktoru rapor çıkardı. Hiç ücret ödemedik şimdiye kadarSağlık ocagından mı yazdırıyorsunuz. Bugun kadın doğum doktoru yazmadı bana
Anladım ben de başka bir doktorda şansımı deneyeyim o haldeHayır kadın doğum doktoru rapor çıkardı. Hiç ücret ödemedik şimdiye kadar
Yani neye göre yazılıyor rapor çıkıyor bilmiyorum ama sorun tabikiAnladım ben de başka bir doktorda şansımı deneyeyim o halde
Eskişehirden biri yazdı ona vericem elden daha önce süreçte beraberdik tekrar sürece başlamış kusura bakmayın dilerim sizde bulursunuz hemenEvet gönderildi bu iğne zaten soğuk zincir değil her kargo alıyor lütfen verirseniz duacınız olurum
Valla ücretli alıyorum özelde takipliyim rapor için devlete de gittim çıkarsak da sigortasız karşılamaz dedi o yüzden burdan bulabildiğim kadar karşı ödemeli istiyorum herşey evlatlarımız içinSigortasız olunca kutusu kaç tl oksaparın. Çok üzüldüm ya böyle bi ilacın bile ücretli olmasına. Biz ücretsiz alıyoruz
Anladım Allâh yardımcınız olsunValla ücretli alıyorum özelde takipliyim rapor için devlete de gittim çıkarsak da sigortasız karşılamaz dedi o yüzden burdan bulabildiğim kadar karşı ödemeli istiyorum herşey evlatlarımız için
Amin estağfurullah sorun değil ulaşana şifa olsunEskişehirden biri yazdı ona vericem elden daha önce süreçte beraberdik tekrar sürece başlamış kusura bakmayın dilerim sizde bulursunuz hemen
Amin Allah razı olsun kutusu bin tl zaten içinde 10tane var aylık 3bin buluyorAnladım Allâh yardımcınız olsun
İnşallah bi şekilde halledebilirsinizAmin Allah razı olsun kutusu bin tl zaten içinde 10tane var aylık 3bin buluyor
Peki yeşilkartlı olan gebelere rapor çıkartılıp karşılandığını duydunuzmu eğer oluyorsa burda neden olmadı benim pai geni homozigot 2düşük geçmişim var özeldeki doktorum iğne kullanmalısın bu değer önemli dedi devlette rapor için gittiğimde bu değerle çıkarmayız kullanman gerekmez rapor alsanda sigorta karşılamaz dediOksapar'ın devlet hastanesinde raporu yazılıp ödemesi SGK tarafından karşılanıyor ya ben ortopedideyim ameliyat hastalarına yazıyor doktor bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar