- 11 Ocak 2025
- 16
- 2
- 1
Oksapara acil ihtiyacim var. Size ozel mesajdan da yazdim. Dönüş yaparsanız cok sevinirim.Merhabalar,
Elimde
2 kutu Oksapar iğne
1 kutu climara forte
1 kutu promester
2 kutu azitro
2 kutu prednol
Mevcuttur. İhtiyacı olana kargo yapabilirim.
Elimde progestan fitil içinden bikac tane kullanılmış ve iğne 4 kutu olması gerekiyordu var Diyarbakır'dayım elden alma şansınız var mıdır acabaProlutex veya progestan dex olabilir yazmış hemşire
İstanbul dayım kargo yapma şansınız var mı karşı ödemeli yaparsanız çok sevinirimElimde progestan fitil içinden bikac tane kullanılmış ve iğne 4 kutu olması gerekiyordu var Diyarbakır'dayım elden alma şansınız var mıdır acaba
En yakın PTT var ama hafta içi evde olmuyorum haftasonu da kapalı oluyor ya keşke Diyarbakır ve çevresi olsaydı bı şekilde ulastirabilirdikİstanbul dayım kargo yapma şansınız var mı karşı ödemeli yaparsanız çok sevinirim
Bendeki ilaçları yorumda konuştuğumuz arkadaşa gönderdim rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalımEn yakın PTT var ama hafta içi evde olmuyorum haftasonu da kapalı oluyor ya keşke Diyarbakır ve çevresi olsaydı bı şekilde ulastirabilirdik
Özelden yazdım sizeOksapara acil ihtiyacim var. Size ozel mesajdan da yazdim. Dönüş yaparsanız cok sevinirim.
Rıca etsem bana verırmısınızMerhabalar,
Elimde
2 kutu Oksapar iğne
1 kutu climara forte
1 kutu promester
2 kutu azitro
2 kutu prednol
Mevcuttur. İhtiyacı olana kargo yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?