- 6 Nisan 2024
- 33
- 3
- 6
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşiktaş deva eczanesinde genelde oluyor ilaçlar. Ota jinemed hastanesine yakınMerhaba elinde Ovitrelle ve gonalf olan var mı? İstanbul Avrupa yakasındayım. Bildiğiniz eczane varsa o da olur. Aylardır bulamıyorum
Aradim orayi yokmusBen beşiktaş deva eczanesinden almıştım ota jinemed hastanesine yakın
Merhaba bulabildiniz miOvitrelle bugun gerekiyor asilamam icin.Istanbulda hangi eczanelerde var.Bulan var mi
Evet son 1 tane kalmıştı ataşehirde bengisu eczanesinde buldum.Tüp bebek tedavisi yapan hastanelerin civarinda bulabilirsiniz dedi eczaci.Son 2 aydır üretilmiyor.Herkes elindekini satiyor dedi.Merhaba bulabildiniz mi
Merhaba hangi ildesiniz verdiniz mi ilaçlarıElimde merioferit 150 var kutun içerisinde 2 tane var hazıran 6 sına kadar stk var.
VerdımMerhaba hangi ildesiniz verdiniz mi ilaçları
Merhaba arkadaşlar izmir aydın çevresi açılmış olabilir 21 gün şartı olmak üzere gonalf , menapur yada meroferd ihtiyacım var 3.tedavideyim ilk parti ilaçları aldım ama devamını da almam gerekiyor . Yardımcımolan arkadaşlar a şimdiden teşekkür ederim
İşime yarar tabi cnm transfer sonrası tabi bu ilaçlar. Önümüzdeki hafta yumurta toplama olacak sağlıklı yumurta çıkarsa transfer zamanın da işime yarar cnm benim
doktorunuza sorar mısınız bende 3 kutu prolutex 25mg var işinize yarar belki
İşime yarar tabi cnm transfer sonrası tabi bu ilaçlar. Önümüzdeki hafta yumurta toplama olacak sağlıklı yumurta çıkarsa transfer zamanın da işime yarar cnm benim
Acil ihtiyaç ı olana ver cnm çıkmazsa ben talibim sağlıklı embriyom çıkarsa cnm. Duruma göre haberleşelim. Teşekkürler ederim cnm ilgin için. Çok zor maddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun. Benim 3. Deneme hepsi de sil baştan oldu nerden tasarruf ederiz diye düşünüyoruz işte böyle cnm napaşım hayat şartları. Sen nasılsın kaç haftalık hamilesin bizlere de dua et cnmhadi inşallah diyelim
çekmecede beklemeye devam tarihi daha var nasılsa