Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba elinde Ovitrelle ve gonalf olan var mı? İstanbul Avrupa yakasındayım. Bildiğiniz eczane varsa o da olur. Aylardır bulamıyorum

3 kutu cetrodite var ihtiyaci olan ulaşabilirsiniz. ElAzğ çevresi

Merhaba arkadaşlar estroferm ve gonalf iğnesi olan varsa bende talibim bayramdan sonra inşallah tedaviye baslycam

Merhaba arkadaşlar izmir aydın çevresi açılmış olabilir 21 gün şartı olmak üzere gonalf , menapur yada meroferd ihtiyacım var 3.tedavideyim ilk parti ilaçları aldım ama devamını da almam gerekiyor . Yardımcımolan arkadaşlar a şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar elimde kalan ilaç için yazmıştım doktorum lazım olabileceğini söyledi, kusura bakmayın danismamistim hakkınızı helal edin

Merhaba arkadaşlar izmir aydın çevresi açılmış olabilir 21 gün şartı olmak üzere gonalf , menapur yada meroferd ihtiyacım var 3.tedavideyim ilk parti ilaçları aldım ama devamını da almam gerekiyor . Yardımcımolan arkadaşlar a şimdiden teşekkür ederim

doktorunuza sorar mısınız bende 3 kutu prolutex 25mg var işinize yarar belki

hadi inşallah diyelim

çekmecede beklemeye devam tarihi daha var nasılsa
Acil ihtiyaç ı olana ver cnm çıkmazsa ben talibim sağlıklı embriyom çıkarsa cnm. Duruma göre haberleşelim. Teşekkürler ederim cnm ilgin için. Çok zor maddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun. Benim 3. Deneme hepsi de sil baştan oldu nerden tasarruf ederiz diye düşünüyoruz işte böyle cnm napaşım hayat şartları. Sen nasılsın kaç haftalık hamilesin bizlere de dua et cnm

Arkadaşlarım merhaba izmirdeyim ovitrelle ihtiyacım var elinde olan varsa veya hangi eczanede bulabileceğimi bilen varsa yardımınızı rica ediyorum 🙏🙏

Back
X