Ben alabilir miyim izmirdeyimgünaydın arkadaşlar bende 3 kutu prolutex 25mg var izmir ve aydına verebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alabilir miyim izmirdeyimgünaydın arkadaşlar bende 3 kutu prolutex 25mg var izmir ve aydına verebilirim
Sanırım yanlış yazdınız bende yok bu ilaçlar maalesefProgestan dx ve kapsülleri alabilir miyim ?
Acil ihtiyaç ı olana ver cnm çıkmazsa ben talibim sağlıklı embriyom çıkarsa cnm. Duruma göre haberleşelim. Teşekkürler ederim cnm ilgin için. Çok zor maddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun. Benim 3. Deneme hepsi de sil baştan oldu nerden tasarruf ederiz diye düşünüyoruz işte böyle cnm napaşım hayat şartları. Sen nasılsın kaç haftalık hamilesin bizlere de dua et cnm
ege üniversitesinin karşısında tarımcı eczanesinde oluyorArkadaşlarım merhaba izmirdeyim ovitrelle ihtiyacım var elinde olan varsa veya hangi eczanede bulabileceğimi bilen varsa yardımınızı rica ediyorum![]()
izmir ve aydın çevresine elden verebilirim malesefMerhaba ben donmuş transfer olcagım verilmediyse alabilir miyim![]()
cumartesi verebilirim izmirde nerdesinizBen alabilir miyim izmirdeyim
1. Denemeyi devlet hastanesinde 2. İrenbe de 3. De irenbe de başladım cnm . Umarım herşey güzel olur
hamile değilim malesef elimde kalan ilaçlar birilerine fayda olsun diye yazayım dedim ben bıraktım tedavi işlerini 3.ye enerjim kalmadı
ilk 2 denemeni nerde yaptın umarım bu sefer güzel sonuçlanır
ege üniversitesinin karşısında tarımcı eczanesinde oluyor
izmir ve aydın çevresine elden verebilirim malesef
cumartesi verebilirim izmirde nerdesiniz
Bayraklıdayım şehir hastanesinde çalışıyorum mhamile değilim malesef elimde kalan ilaçlar birilerine fayda olsun diye yazayım dedim ben bıraktım tedavi işlerini 3.ye enerjim kalmadı
ilk 2 denemeni nerde yaptın umarım bu sefer güzel sonuçlanır
ege üniversitesinin karşısında tarımcı eczanesinde oluyor
izmir ve aydın çevresine elden verebilirim malesef
cumartesi verebilirim izmirde nerdesiniz
Progestan da duruyor muMerhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
İlaçlarınız duruyorsa vermek isterseniz burdayım hanımefendiBen de tüp bebek gebesiyim, elimde 4 kutu progestan fitil, 4 kutu proluton depot var, doktoruma vermeyi teklif ettim ama "biraz daha dursun elinde ne olur ne olmaz" dedi, ileriki muayenelerde bir daha soracağım, verebilirsin derse ben de bunları ücretsiz göndermek isterim. Bu başlığı açtığınız icin de teşekkür ederim (=
Maalesef, çok uzun zaman geçti üzerinden, yazdığım zaman biri istemisti ona gönderdim. Kusura bakmayinİlaçlarınız duruyorsa vermek isterseniz burdayım hanımefendi
Elınızde duruyormu Benım çok ıhtıyacım vardoktorunuza sorar mısınız bende 3 kutu prolutex 25mg var işinize yarar belki
Elınızde duruyormu Benım çok ıhtıyacım var
Bana özelden yazarmısınızdoktorunuza sorar mısınız bende 3 kutu prolutex 25mg var işinize yarar belki
Hala elinizde var mı3 kutu cetrodite var ihtiyaci olan ulaşabilirsiniz. ElAzğ çevresi