Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Acil ihtiyaç ı olana ver cnm çıkmazsa ben talibim sağlıklı embriyom çıkarsa cnm. Duruma göre haberleşelim. Teşekkürler ederim cnm ilgin için. Çok zor maddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun. Benim 3. Deneme hepsi de sil baştan oldu nerden tasarruf ederiz diye düşünüyoruz işte böyle cnm napaşım hayat şartları. Sen nasılsın kaç haftalık hamilesin bizlere de dua et cnm

hamile değilim malesef elimde kalan ilaçlar birilerine fayda olsun diye yazayım dedim ben bıraktım tedavi işlerini 3.ye enerjim kalmadı

ilk 2 denemeni nerde yaptın umarım bu sefer güzel sonuçlanır
Arkadaşlarım merhaba izmirdeyim ovitrelle ihtiyacım var elinde olan varsa veya hangi eczanede bulabileceğimi bilen varsa yardımınızı rica ediyorum 🙏🙏
ege üniversitesinin karşısında tarımcı eczanesinde oluyor
Merhaba ben donmuş transfer olcagım verilmediyse alabilir miyim 🙏
izmir ve aydın çevresine elden verebilirim malesef

Ben alabilir miyim izmirdeyim
cumartesi verebilirim izmirde nerdesiniz

hamile değilim malesef elimde kalan ilaçlar birilerine fayda olsun diye yazayım dedim ben bıraktım tedavi işlerini 3.ye enerjim kalmadı

1. Denemeyi devlet hastanesinde 2. İrenbe de 3. De irenbe de başladım cnm . Umarım herşey güzel olur

Elimde gonalf 300 açıldı içinden 75 kullanıldı Ankara içi ihtiyacı olan var ise elden alabilir oksapar 4000 lutinus tablet var

Merhaba kızlar elinde,
Estrofem
Enox 4000
Duphostan
Progestan 200 mg fitil
Progestan 50 mg iğne olan var mı acaba?

Bayraklıdayım şehir hastanesinde çalışıyorum m

Merhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Progestan da duruyor mu

Ben de tüp bebek gebesiyim, elimde 4 kutu progestan fitil, 4 kutu proluton depot var, doktoruma vermeyi teklif ettim ama "biraz daha dursun elinde ne olur ne olmaz" dedi, ileriki muayenelerde bir daha soracağım, verebilirsin derse ben de bunları ücretsiz göndermek isterim. Bu başlığı açtığınız icin de teşekkür ederim (=
İlaçlarınız duruyorsa vermek isterseniz burdayım hanımefendi

İstanbul Üsküdar dayım elinde progestan dex 25 mg veya oksapar 4000 lik iğne olan varmi acaba?

Back
X