- 17 Mart 2012
- 6.743
- 2.463
- 448
Merhaba, verildiMerhabalar,gonal f duruyormu acaba? Açılmamış kutu mu?
Merhaba elinizde duruyor mu halaCanım elimde 3 kutu oksapar var 1 kutusundan sadece 1 adet kullanılmış
Tüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.
Şu an elimde kullanmadığım fazla ilaçlar var. Hiç bir maddi ücret talep etmeden bunları bu sitedeki ihtiyacı olan bir arkadaşa karşıdan ödemeli göndermek istiyorum. Dediğim gibi maddi birşey istemiyorum dua etsin yeter.
Elimde fazla olan ilaçlar şunlar
- 3,5 kutu estrofem
- 12 adet ecopirin hap
- 31 hap z fol hap
- 4 ampul progestan dex
- 2 kutu oksapar
ilaçların son kullanma tarihlerine en az 1,5
Hala duruyor mu acabadoktorunuza sorar mısınız bende 3 kutu prolutex 25mg var işinize yarar belki
Hala duruyor mu acaba
Tekrar merhaba, size özel mesaj gönderemiyorum. Ben urfadayım, ancak transferim Acıbadem maslakta olacak, oradaki hemşireme de bıraksanız olur sanırımevet duruyor nerede yaşıyor sunuz
Tekrar merhaba, size özel mesaj gönderemiyorum. Ben urfadayım, ancak transferim Acıbadem maslakta olacak, oradaki hemşireme de bıraksanız olur sanırım
Anladım ama prolutex zaten soğuk zincir bir ilaç değil, otobüs firmasıyla gönderemez misiniz çok işime yarayacaktıben istanbulda yaşamıyorum izmir ve çevresine verebiilirim
Anladım ama prolutex zaten soğuk zincir bir ilaç değil, otobüs firmasıyla gönderemez misiniz çok işime yarayacaktı
Teşekkür ederim çok uğraştırıcı bi tedavi oldu ve embriyom 2 tane, 3. gün embriyosu. Korkuyorum haliyle. Kaybetmekten ve yanlış bir şey olmasından korkuyorum. Ne yapayım size yakın birine nasip olsun ilaçlarınızotogar evime uzak isterseniz kargoya verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?