Canım valla ben 7 haftada bıraktım benim kanamam olduğu için erken bırakmak zorunda kaldım yoksa 3 Ay kullanmam gerekiyoduBen şuan 5 haftalık oldum insallah siz kacıncı haftada bırakmıştınız iğneyi ? Ben isterim ama nasıl olucak uğraşmanız lazım sizinde kargo falan
Dikkat! Sağlık Bakanlığı’nın 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı kesinlikle yasaktır.
Topikte ücret karşılığı ilaç alışverişi olursa derhal müdahale edilecek ve satış yapan üyenin paylaşımı kaldırılacak uyarı alıp banlanacaktır.
Merhabalar açılmamış kutumu? Son kullanım tarihi mi bu ay2 adet 300 lük gonalf mevcut bu ay son suan da ihtiyacı olan varsa istanbul Avcılar
Merhaba evet açılmamış kutu son kullanma tarihi bu ay son malesefMerhabalar açılmamış kutumu? Son kullanım tarihi mi bu ay
Merhabalar,gonal f duruyormuMerhaba arkadaşlar
2 adet gonalf
1 adet cetrotide
1 adet ovitrelle
10 adet tüp manapur sıvıları var
25 adet Prograf var
Elimizde var yeni tarihli . İhtiyacı olana göndermek isteriz . Biz bursadayız ama başka illere de kargo yapariz . (İlaçlar titizlikle buzdolabında saklanmıştır)
Merhabalar,gonal f duruyormu acaba? Açılmamış kutu mu?Elimde 2 kutu ovitrelle ve 1 kutu gonal f 450 var skt 2026, Kocaeli elden teslim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?