Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Ben şuan 5 haftalık oldum insallah siz kacıncı haftada bırakmıştınız iğneyi ? Ben isterim ama nasıl olucak uğraşmanız lazım sizinde kargo falan
Canım valla ben 7 haftada bıraktım benim kanamam olduğu için erken bırakmak zorunda kaldım yoksa 3 Ay kullanmam gerekiyodu

Elimde 12 adet gonopeptyl 0.1mg var kızlar istanbul avrupa yakasında oturuyorum elden teslim verebilirim ihtiyacı olan yazsın ücretsiz

Merhaba elinde meriofert olan varmı acaba istanbuldayım şuan perşembe kontrolüm var çatlatma iğnesi olabilir dendi ama elimde sadece yarın için iğne kaldı omitrop ve cetrotide bugün tekrar aldım ama merioferti elimde var sandığım için almadım elinde fazla olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim

Elimde iki kutu 450lik gonal f var
SKT 2025 7.Ve 8.aylar
Soğuk zincir bozulmadı
ANKARA

Elimde 2 kutu ovitrelle ve 1 kutu gonal f 450 var skt 2026, Kocaeli elden teslim

merhaba elimde bir tane ovitrelle var
Birde gonal f var 300 ml kaldı içinde
Omintrope 1 doz yanlız kullandım 2 dozluk var oda İSTANBUL İSTIKLAL CADDESİNDE yim yarın opu olacağım ihtiyacım yok ihtiyacı olan varsa ücretsiz vermek istiyorum

Merhaba Manisa İzmir yakınlarında ovitrelle olan var mı bulamıyorum ihtiyacım var lütfen

Merhaba elinde kalan progestan dex 25 mg veya progestan 50 mg ampul olan varmi acaba?

Kızlar elinde progestan dex ampul olan varmi çok acil ihtiyacım var karşı ödemeli kargo ile alırım soğuk zincir değil lütfen acil

merhaba ben de 6. tüp bebeğe başlayacağım..
şırnaktaydık izmire tayin oldu eşim malum gonal f kesin kullanılacağı için elinde şuan gonal f olan var mı bana yardımcı olacak ay sonunda izmire geçeceğiz ağustos başı istanbulda volkan turana muayeneye gideceğim maddi manevi yollar bu süreçte yorulduk daha yollarda da yaşım da oldu 40 yardım etmek isteyen arkadaşlar dönüş yaparsa sevinriim

2 adet 300 lük gonalf mevcut bu ay son suan da ihtiyacı olan varsa istanbul Avcılar

Merhabalar,gonal f duruyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…