Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhabalar, elimde bir onceki tedavimden kalan ilaclari vermek istiyorum. Bu hafta sonundan itibaren karsi odemeli olarak kargolayabilirim.
Estrofem 7 kutu SKT:12/26
Proluton Depot 6 kutu SKT: 06/26
Progestan Dex 10kutu SKT 11/25
Progestan 8 kutu SKT 12/25
Estrofem (7 kutu) (SKT 1226).webp
Proluton Depot  500 (6kutu)(SKT 0626).webp
Progestan Dex 25 (10kutu)(SKT 1125).webp
Progestan (8kutu) (SKT 1225).webp

Merhabalar, elimde bir onceki tedavimden kalan ilaclari vermek istiyorum. Bu hafta sonundan itibaren karsi odemeli olarak kargolayabilirim.
Estrofem 7 kutu SKT:12/26
Proluton Depot 6 kutu SKT: 06/26
Progestan Dex 10kutu SKT 11/25
Progestan 8 kutu SKT 12/25
Eki Görüntüle 3590266 Eki Görüntüle 3590267 Eki Görüntüle 3590268 Eki Görüntüle 3590271
Merhaba ben progestan
Progestan dex ve estrofemlere talibim İzmirdeyeseniz elden de alabilirim.

Benimde tüp bebek sürecinden bazı ilaçlarım kalmıştı yarın netleştirip fazla olanlar varsa yazarın burayı yeni gördüm 🥹 Zarzio var gebelik aşısı diye geçiyor 3 adet var içinde. Sanırım kan sulandirici ve estrofermde olacaktı

Benimde tüp bebek sürecinden bazı ilaçlarım kalmıştı yarın netleştirip fazla olanlar varsa yazarın burayı yeni gördüm 🥹 Zarzio var gebelik aşısı diye geçiyor 3 adet var içinde. Sanırım kan sulandirici ve estrofermde olacaktı
Merhaba cnm netletlwltirdikten sonra ilaçlarına talibim cnm 3. Opu için hazırlanıyorum adet bekliyorum

Arkadaşlar Gonal f olan dönüş yapabilir mi İstanbul'da. Ama burada elinde kalan ihtiyaç fazlası ilaçlar ücretsiz veriliyor bu konu başlığı "Ücretsiz" diye açılmış.Ücret isteniyor buraya yazmayın yasak ! zaman almayın.

Merhaba arkadaşlar
2 adet gonalf
1 adet cetrotide
1 adet ovitrelle
10 adet tüp manapur sıvıları var
25 adet Prograf var
Elimizde var yeni tarihli . İhtiyacı olana göndermek isteriz . Biz bursadayız ama başka illere de kargo yapariz . (İlaçlar titizlikle buzdolabında saklanmıştır)
Sinem hanım merhaba ovitrelle hala duruyor mu elinizde

Elimde merioferit 150 var kutun içerisinde 2 tane var hazıran 6 sına kadar stk var.

Elimde prednol 4mg var ( içerisnde 15 tane var )
Gonamax
Seaqten
Dhea 25 mg (puritans pride marka ) var bular

Back
X