Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uçuk kremi başlangıç aşamasında çok iyi geliyor. ama limonmuş, rujmuş bunlar çok etkilemiyor dağımasını.Gece feci bir uçuk çıkmış rüya sanmıştım uyanınca bir baktım Angelina Jolie aynada bana bakıyorAcil limon sürdüm o iyi geliyor her seferinde ama biraz daha şişti şimdi. Napayım başka ben, iğrenç hissediyorum
![]()
eczane ye git göster bir krem var o iyi gelıyor al sürGece feci bir uçuk çıkmış rüya sanmıştım uyanınca bir baktım Angelina Jolie aynada bana bakıyorAcil limon sürdüm o iyi geliyor her seferinde ama biraz daha şişti şimdi. Napayım başka ben, iğrenç hissediyorum
![]()
merhaba . bu uçuklar çok cansıkıcı biliyorum asiviral isimli uçuk kremi birebir.bizim evden hiç eksik olmaz.Gece feci bir uçuk çıkmış rüya sanmıştım uyanınca bir baktım Angelina Jolie aynada bana bakıyorAcil limon sürdüm o iyi geliyor her seferinde ama biraz daha şişti şimdi. Napayım başka ben, iğrenç hissediyorum
![]()
anacığımın ilacıtahta kaşıgın arka uc kısmını ısıtıp ucuk olan yerinize vurun.
bikaç kez tekrarlayın gecicektir![]()
koca karı gibi hissettim valal kendimi bi an.anacığımın ilacı![]()
çok yaşa sen wallahi ben unutmuşum,anacıgım yapardıda hemen geçerdi ama evde çocuklar olunca bunları pek uygulayamıyrsun.koca karı deyimide aslında akkıllı kadın anlamına geliyor bencekoca karı gibi hissettim valal kendimi bi an.
genelde böyle şeyleri bilirimde![]()
can başka canan başkadır tabiçok yaşa sen wallahi ben unutmuşum,anacıgım yapardıda hemen geçerdi ama evde çocuklar olunca bunları pek uygulayamıyrsun.koca karı deyimide aslında akkıllı kadın anlamına geliyor bence![]()
merhaba . bu uçuklar çok cansıkıcı biliyorum asiviral isimli uçuk kremi birebir.bizim evden hiç eksik olmaz.
hımm ilginç. farklı bir virüs olabilir. sen karkraliçesinin dediğini yap bak o kesin çözüm akşama küçülür.o daha kötü yapmıştı beni, neden farklı etki yaptı bilmiyorum![]()
ben uçuk çıkar çıkmaz yada çıkacagını anladıgım an aseton sürüyorum geçiyo daha fazla büyümüyo uçuk
hımm ilginç. farklı bir virüs olabilir. sen karkraliçesinin dediğini yap bak o kesin çözüm akşama küçülür.
yahu yapıştırda çekme demediktahta kaşık olayı mı? ya yanarsam![]()