Uçuk çıkardım imdattt

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Gece feci bir uçuk çıkmış rüya sanmıştım uyanınca bir baktım Angelina Jolie aynada bana bakıyor :KK53: Acil limon sürdüm o iyi geliyor her seferinde ama biraz daha şişti şimdi. Napayım başka ben, iğrenç hissediyorum o_O

Sarımsağı ortadan ikiye bölün, uçuğun üzerinde tutun. Çok yakar ama etkilidir, gerçi uçuk çıkmaya başladığı an daha etkili oluyo ama en azından şişliği azalır.
Vectavir kremi önerebilirim, bende çok işe yarıyor.
Uçuğun üzerine buz koyun ya da kaşığı biraz ısıtıp uçuğa hafifçe vurun birkaç kez.

Uçuk konusunda master yaptığım için bende işe yarayan yöntemler bunlar. İnşallah sizde de işe yarar. :)

Gece feci bir uçuk çıkmış rüya sanmıştım uyanınca bir baktım Angelina Jolie aynada bana bakıyor :KK53: Acil limon sürdüm o iyi geliyor her seferinde ama biraz daha şişti şimdi. Napayım başka ben, iğrenç hissediyorum o_O
uçuk kremi başlangıç aşamasında çok iyi geliyor. ama limonmuş, rujmuş bunlar çok etkilemiyor dağımasını.

aloe vera'nın bir kremini kullanıyorum ben, gayet başarılı :KK66:

ki bende de tabiri caizse nohut kadar çıkar uçuklar :KK61:

çok teşekkür ederim kızlar. uçuk kremi beni daha da mahvetmişti iki üç katına çıkmıştı uçuk. ama şu sarımsak kulağa hoş geliyor eve gidince yabıştırayım suratıma :KK53:

eczane ye git göster bir krem var o iyi gelıyor al sür

merhaba . bu uçuklar çok cansıkıcı biliyorum asiviral isimli uçuk kremi birebir.bizim evden hiç eksik olmaz.

koca karı gibi hissettim valal kendimi bi an.
genelde böyle şeyleri bilirimde :KK53:
çok yaşa sen wallahi ben unutmuşum,anacıgım yapardıda hemen geçerdi ama evde çocuklar olunca bunları pek uygulayamıyrsun.koca karı deyimide aslında akkıllı kadın anlamına geliyor bence :KK70:

ben uçuk çıkar çıkmaz yada çıkacagını anladıgım an aseton sürüyorum geçiyo daha fazla büyümüyo uçuk

Back
X