Uçuk :((

ozsu

Allah'ım sana emanetiz
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
257
19
318
Kızlar yüzümde uçuk çıktı.Gözümün altı burnum her yere yayıldı..Hiç bu kadar kötü olmamıştı...2 ay içinde 3 defa uçukladım..Kremler çok zor geçiriyor bayagı çok çıkıyor..1 haftadır dışarı çıkmıyorum. Dr a gittim hep aynı şeyleri söylüyorlar stresten,sıkıntıdan felan...Bunun çözümü yok mu.Gece uyurken çıkıyor ,sabah uyandığımda bi bakıyorum kabarcıklar halinde oluyo..
Benim gibi devamlı uçuklayan var mı ?
Uçuk çıkmaması için çözüm var mı :(

çözümü yok diye biliyorum çünkü virüsal bir şey bu.virus vücuda bir kere girdi mi hep çıkıyormuş..
arada bende de çıkar,çocukluğumda daha çok çıkardı hatta.
çoğunluk korkudan,sıkıntıdan,stresten çıkıyor evet.eğer çok dokunursan daha çabuk yayılır.
asiviral diye bir merhem kullanıyorum ben,çabuk kurutuyor.

çözümü yok diye biliyorum çünkü virüsal bir şey bu.virus vücuda bir kere girdi mi hep çıkıyormuş..
arada bende de çıkar,çocukluğumda daha çok çıkardı hatta.
çoğunluk korkudan,sıkıntıdan,stresten çıkıyor evet.eğer çok dokunursan daha çabuk yayılır.
asiviral diye bir merhem kullanıyorum ben,çabuk kurutuyor.[/

benim de çocucukluğumdan beri çıkar..ufak çıkıyor gibi oluyor sonra hep yayılıyo..

Uçuk çıkmak üzereyken baskılayıcı ilaçlar oluyomş sanırım onu sorucam dr a..belki çıkmadan önce o şekilde önleyebilirm..

asiviral yada valacylovir yada famcylovir iceren maddeler olan ilaçları baskılama icin kullanabilirsin. genital ucugum var ben kullanıorum fakat %100 cözüm değil unutma :( doktor kontrolünde kullan kesinlikle

Back
X