• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üçün beşin hesabını yapan sevgili

Ben çalışmıyorum o çalışıyor 2bin civarında para alıyor ona rağmen ben elimden geleni yapıyorum. Beyefendi 100 TL için gelemedi
O zaman siz haklısınız. Durumunu ayarlayıp gelmesi lazım.
Yanı adam sürekli para muhabbeti yapıyor diyorsunuz zaten. En irite edici davranış benim için para konuşulması.
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz

Boyle bir adamla hayat gecmez. Hizla uzaklasilmasi gereken bir erkek tipi daha

Öff en nefret ettiğim tip,sürekli para konuşan,cimri erkek..sen de desene tatlım oranın karını hesaplarken o,zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış diye;)hayır ne veriyorki bu sana saygı sevgi yok olsa 3ü 5i hesaplamaz..hayatın hep böyle geçer sana diyeyim..yol yakınken dön;)

Arkadaşımın sevgilisi yemege çıkınca sadece kendi yediğini oderdi ...sinemaya giderlerdi kiz kendi biletini alirdi ...cimrilik farkli tutumlu olmak farkli yeri gelir tum masrafi sende cekersin ama ucun besin hesabini yapan insani sevmiyorum ve uzak duruyorum

Ben çalışmıyorum o çalışıyor 2bin civarında para alıyor ona rağmen ben elimden geleni yapıyorum. Beyefendi 100 TL için gelemedi

Neden çıkmaya devam ediyorsunuz? Neden size değer vermeyene siz değer veriyorsunuz? Gerçekten anlamak için soruyorum. Kendinize güveniniz olmama ihtimali var mı? Birisi devamlı sorun yaşadığınızı yazmış. Sizi bu ilişkiye devam etmeye iten ne?

Ne yani yanınıza geldiğinde sizmi karsılıyacaktınız onun otel parasını? Durumu olmaz işssizdir anlarım ama aradıgınızda kendisine ayakkabı alıyormuş. Bencil ve cimri bir erkekmiş inanınki hayat geçmez bu adamla. Üçün beşin hesabını yapacak herzaman. Burnunuzdan gelir öyle evlilik. Ayrılın bencede

Erkeğin kalacak yerini kadın mi ayarlar ay lütfen bu konularda az geri kafalı olun,beni görmeye gelecek adam gerekirse kapımda yatsın yani, kadın nazlı olur arzu edilen olur gizemli olur biraz, seni görmeye gelirim ama bana ev tur...

Ayrıca 3 5 hesabı yapan insanlarla arkadaş bile olmam ben merhaba merhaba seviyesinde kalırlar

Arkadaşlar sevgilimle aramdaki mesafe 1 saat kadar birşey. Bugün geleceğini söyledi bende o kadar hazırlandım umutlandım sevindim. Dün de cüzdanımı kaybettim emniyete bildirdim içindeki herşeyim gitti. Günlük ev ayarla orda kalayım dedi tamam dedim günlük 100 TL. Şimdi aramış diyor ki hem akşam oldu hem şimdi gelsem şu kadara mâl olacak benim cüzdanımın kaybolduğunu da biliyor masraflar kendinden çıkacak diye gelmekten vazgeçti. Tabi benim morallerim alt üst oldu. Zaten herseyi parasal düşünür. Bir yere oturmaya gideriz hemen oranın kârını hesaplamaya çalışır bir şey alır hemen maddi yönünü düşünür bu beni çok üzüyor sizce ben mi abartıyorum. Tabiki eli sıkı olmak bu devirde önemli ama bu kadarı da fazla değil mi
Not, şimdi aradım kendisine 100 küsurluk ayakkabı alıyormuş. Alsın tabiki ama bir ayakkabı kadar değerimiz yokmuş demekki.
Bu adamdan bi cacik olmaz yol verin gitsin

Çok aradın mı bu herifi ? Daha sevgiliyken cimriyse, evlendiğinizde yediğin lokmaları saymakla kalmaz ,fazla yediğini düşünürse kusturur. . Asla hayat geçmez böyle biriyle . Cüzdanını kaybetmeseydin paşa paşa gelecekti .. hiç sevmem aç gözlü ve cimri adamları ..

Cimriden ziyade biraz da faydacı olsa gerek hep bana hep bana.
"Bu saatte gelirsem çok param gider; gideyim de kendime ayakkabı alayım." Pırıl pırıl bir kafa...

Özetle ; bi ayakkabıyı sizinle vakit geçirmeye(bide söz vermiş ) tercih etmis
Önceliklere bi bakın ilişkiyi ona göre bi değerlendirin
Çünkü tamamen haklisiniz.

buadam cimri kac cimri olsa sadece anlayacagım ama rde seni kullanıyor böylelerinin kız arkdas oldugunda bile zarar kesin uzak dur

Daha sevgiliyken böyleyse ooooo evlenirseniz falan işin var.

Ben olsam:
"kalacak yer parası olan 100 lirayı ödememek için hazırlandığımı bildiğin halde gelmedin, bu akşam ve bundan sonraki akşamlar o aldığın 100 liralık ayakkabılara sarılarak uyu" der direkt engellerdim sanırım.

Çapsız herif. Karı kız parası yiyen adamlar etek giysin bence

Yoksa elbet paylaşılır yadım edilir de bu ne böyle insanın gözüne sokar gibi :KK12:

Back
X