• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üçün beşin hesabını yapan sevgili

1 saatlik mesafeyi 100 tl için aşamıyor adam valla millet dünyanın öbür ucundan bile geliyor isteyince.sizi sevdiğini sanmıyorum.seviyorsada parasını daha çok seviyor.

Burada mesele cimri olması değil ki, düpedüz sizin paranızı yiyor. Cimrilikten değil size değer vermeyişinden gelmiyor. Ne demek paramı sen karşılarsan gelirim yoksa gelmem demek? 1 dakika daha birlikte geçirmezdim o herifle

Ay ne enteresan.adamin masraflarını karsiliyorsunuz ve o adamda bunu seve seve kabul ediyor.hicte utanmıyor.sizde bu durumu çok normal karsiliyorsunuz.bu durum normal değil bence her fırsatta elinizi cebinize atmayı bırakın bakalım hala sizinle beraber oluyormu??

Ben eşimle ilk tanıştığım zamanlar eli açık olması hiç para hesabı yapmaması çok hoşuma gitmişti. Karşıma senin sevgilin gibi biri çıksaydı buzzz gibi soğurdum ondan.

Böyle bariz hinleri nasıl buluyorsunuz:)
Hadi buldun, nasıl tahammül ediyorsunuz
Yol ver gitsin yepisyeni ayakkabısıylan tıpış tıpış yapsin :D

Ciddi anlamda cimrilik bu.Benim erkek arkadaşımda bi kafeden falan çıktığımızda “kredi kartım çok fazla gelecek bu ay” der mesela.Bunun tartışmasını yapınca da “olur mu öyle şey yanlış anlıyosun” diye kendini kurtarmaya çalışır.
Sizin erkek arkadaşınız da bence benimki gibi.Cimrilik var biraz :duduk:

Ciddi anlamda cimrilik bu.Benim erkek arkadaşımda bi kafeden falan çıktığımızda “kredi kartım çok fazla gelecek bu ay” der mesela.Bunun tartışmasını yapınca da “olur mu öyle şey yanlış anlıyosun” diye kendini kurtarmaya çalışır.
Sizin erkek arkadaşınız da bence benimki gibi.Cimrilik var biraz :duduk:
Hep erkek arkadaşın mı ödüyor? Diğer arkadaşlara katılıyorum, cimri erkekle ömür geçmez ama ilişkide her şeyi erkeğe kitleme olayına da karşıyım, bir yerde o ödüyorsa diğer tarafta sen elini cüzdanına atacaksın yapmıyorsan o zaman sen de cimrisin

Arkadaşlar sevgilimle aramdaki mesafe 1 saat kadar birşey. Bugün geleceğini söyledi bende o kadar hazırlandım umutlandım sevindim. Dün de cüzdanımı kaybettim emniyete bildirdim içindeki herşeyim gitti. Günlük ev ayarla orda kalayım dedi tamam dedim günlük 100 TL. Şimdi aramış diyor ki hem akşam oldu hem şimdi gelsem şu kadara mâl olacak benim cüzdanımın kaybolduğunu da biliyor masraflar kendinden çıkacak diye gelmekten vazgeçti. Tabi benim morallerim alt üst oldu. Zaten herseyi parasal düşünür. Bir yere oturmaya gideriz hemen oranın kârını hesaplamaya çalışır bir şey alır hemen maddi yönünü düşünür bu beni çok üzüyor sizce ben mi abartıyorum. Tabiki eli sıkı olmak bu devirde önemli ama bu kadarı da fazla değil mi
Not, şimdi aradım kendisine 100 küsurluk ayakkabı alıyormuş. Alsın tabiki ama bir ayakkabı kadar değerimiz yokmuş demekki.
Bir bayanın yanında sürekli para lafı konuşulması itici geliyor tabiki. Ama evlilikte tutumlu olması güzel bir durum.

Hep erkek arkadaşın mı ödüyor? Diğer arkadaşlara katılıyorum, cimri erkekle ömür geçmez ama ilişkide her şeyi erkeğe kitleme olayına da karşıyım, bir yerde o ödüyorsa diğer tarafta sen elini cüzdanına atacaksın yapmıyorsan o zaman sen de cimrisin
Tabii ki hayır.Sıkıntı bu işte.İkimizde öğrenciyiz ve genellikle ortaklaşa ya da sırayla öderiz ama hep böyle der.Benim de zoruma gider ister istemez.

Arkadaşlar sevgilimle aramdaki mesafe 1 saat kadar birşey. Bugün geleceğini söyledi bende o kadar hazırlandım umutlandım sevindim. Dün de cüzdanımı kaybettim emniyete bildirdim içindeki herşeyim gitti. Günlük ev ayarla orda kalayım dedi tamam dedim günlük 100 TL. Şimdi aramış diyor ki hem akşam oldu hem şimdi gelsem şu kadara mâl olacak benim cüzdanımın kaybolduğunu da biliyor masraflar kendinden çıkacak diye gelmekten vazgeçti. Tabi benim morallerim alt üst oldu. Zaten herseyi parasal düşünür. Bir yere oturmaya gideriz hemen oranın kârını hesaplamaya çalışır bir şey alır hemen maddi yönünü düşünür bu beni çok üzüyor sizce ben mi abartıyorum. Tabiki eli sıkı olmak bu devirde önemli ama bu kadarı da fazla değil mi
Not, şimdi aradım kendisine 100 küsurluk ayakkabı alıyormuş. Alsın tabiki ama bir ayakkabı kadar değerimiz yokmuş demekki.
SEVME BU ADAMI AYRIL, O SENİ SEVMİYOR, O KİMSEYİ SEVEMEZ

Canım cimrilik tutumluluk farklı şeyler. Ama bunlardan önce bu çocuğun sevgisi yok. Çünkü sevgisi olan kişi kalkar gelirdi ve 100 tl yi de görmezdi gözü. Buna benzer bi durum yaşadığım için söylüyorum kendi yoluna bak bence..

adam sadece cimri değil.. kaba toto aynı zamanda. 1 saatlik mesafeyi gelip dönemiyor:KK53:
ist da olsanız demek ki avrupadan anadoluya konaklaya konaklaya geçecek..

Bence senin erkek arkadaşın sana cimri canım ben olsam ayrilirim arkama bile bakmam ki ciddi düşünüyorsan bu hep böyle gider

Back
X