• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üçün beşin hesabını yapan sevgili

Seven bi insan asla para dusunmez bence ayrilin sevilmiyorsunuz... Ben de bi yere giderken eger gercekten git gel benzin orda harcayacagim para fazlaysa karsidaki insana da degmezse asla gitmem ama seviyorsam ne benzin dusunurum ne para karar sizin tabiki

Sizin maddi olarak destek almanız gerekirken 100 tl için gelmiyorum diyen adam bidaha bidaha bidaha dusunun

Evet iki gün geldi benim memleketime ben şuanda farklı bir şehirdeyim. Memleketim biraz pahalı bir şehir ben ona yer ayarladım parasının lafını da hiç etmedim.
Cok yanlis yapmissiniz. Ne munasebet kendi kalacagi yerin parasini kiz arkadasi veriyor. Ben oyle erkege erkek demem, erkek sinek bile demem. Konuyu okuyunca o kadar irrite oldum ki. Erkekte cimrilik bir numarali soguma sebebimdir.

Kızlar düşüncelerimi açıkça söylesem mi

Soyle tabiki de valla biktim cimri erkekten yedirme kendini yanlis anlamadiysam kaldigi yerin parasini siz oduyormussunuz... Asla ödemem cimriysem cimriyim kendime harciyorum ben bi erkege maasimi dokemem mesai saatim yok telefonum 24 saat acik cekmez diye annemin babamin numarasi var isyerimde aldigim parayi bi erkege yedirmem sizde yedirmeyin kendi harcamalarini kendi yapsin

Arkadaşlar sevgilimle aramdaki mesafe 1 saat kadar birşey. Bugün geleceğini söyledi bende o kadar hazırlandım umutlandım sevindim. Dün de cüzdanımı kaybettim emniyete bildirdim içindeki herşeyim gitti. Günlük ev ayarla orda kalayım dedi tamam dedim günlük 100 TL. Şimdi aramış diyor ki hem akşam oldu hem şimdi gelsem şu kadara mâl olacak benim cüzdanımın kaybolduğunu da biliyor masraflar kendinden çıkacak diye gelmekten vazgeçti. Tabi benim morallerim alt üst oldu. Zaten herseyi parasal düşünür. Bir yere oturmaya gideriz hemen oranın kârını hesaplamaya çalışır bir şey alır hemen maddi yönünü düşünür bu beni çok üzüyor sizce ben mi abartıyorum. Tabiki eli sıkı olmak bu devirde önemli ama bu kadarı da fazla değil mi
Not, şimdi aradım kendisine 100 küsurluk ayakkabı alıyormuş. Alsın tabiki ama bir ayakkabı kadar değerimiz yokmuş demekki.
Arkadaşım seni görmek isteyen insan fizandan gelir

Ben eski konularınıza baktım öyle gelmedi diye uzulunecek biri değil sevgiliniz.
Siz de muhtemelen sevmiyorsunuz sorunlu hayatınızdan bir nebze kaçmak için bu saçma ilişkiye tutunuyorsunuz gibi geldi bana.
Dilerim bir an önce iş bulur ailevi sorunlarınızdan kurtulur ve bu gereksiz sevgiliden kurtulursunuz.

Ben eski konularınıza baktım öyle gelmedi diye uzulunecek biri değil sevgiliniz.
Siz de muhtemelen sevmiyorsunuz sorunlu hayatınızdan bir nebze kaçmak için bu saçma ilişkiye tutunuyorsunuz gibi geldi bana.
Dilerim bir an önce iş bulur ailevi sorunlarınızdan kurtulur ve bu gereksiz sevgiliden kurtulursunuz.
İnşallah teşekkür ederim

Bir ömür geçermi böyle insanla aklını başına topla arkana bakmadan bırak git ilerisi daha çok fena olacak emin ol bencil biri o seni gerçekten sevseydi böyle yapmazdı

Canım sen tuhaf düşünmüyorsun ortada da görmediğin gerçek var sevgilin Cimri
A
ma bunun asla kabul etmicektir.
Eşim sevgiliyken su şöyle oraya gitmeyelim şunu yapmayalım su ne kadar vb derdi .şimdi hep öyle bir hayatım var aileside öyleymiş pinti yani evlilik dusunuyosan bu kişiyle düşünme bile .
Çünkü şunu dusunuyosun ben şu para kadar değerli degilmiydim gibi ... Of of

Söyledim ve kabul etmedi. Eki.
Canım sen tuhaf düşünmüyorsun ortada da görmediğin gerçek var sevgilin Cimri
A
ma bunun asla kabul etmicektir.
Eşim sevgiliyken su şöyle oraya gitmeyelim şunu yapmayalım su ne kadar vb derdi .şimdi hep öyle bir hayatım var aileside öyleymiş pinti yani evlilik dusunuyosan bu kişiyle düşünme bile .
Çünkü şunu dusunuyosun ben şu para kadar değerli degilmiydim gibi ... Of of[/QUOTE
Söyledim ve kabul etmedi eli açıkmış

Tek kalınca ölünmüyor.
Kangren olmuş mutsuz bir ilişki.
Devam çabası neden?
Adam cimri tabi ki.
Ayrıca gerçekten sevse bunları yapmaz.
Eminim bu yoruma da cevap vermeyeceksiniz.
Bu ilişkiden bir hayır beklemeyin.
Son belli uzatmalardasınız.

Bu devirse tutumlu adam bulunca öp basina koy.

Burada ekonomi finans topiklerinde biz de bir ekmek bile alsak yaziyoruz harcamamizin hesabini yapiyoruz. Ama genelde eslerimiz surekli disarda yeme falan gibi seyler istiyor. Birikim yapmamizi istemiyor. Cok sukur maddi olarak da iyiyiz. Bu devirde tasarruf sart...

Amaaaaaa;
Bu adam basbaya cimri ve sizden gecinmeyi seviyor. Kacarak uzaklasin derim. Ev ayarla orda kaliym demesi bile cok itici. "Askim gelince nerde kalabilirim nasil yapariz" deseydi bari... belki sonuc ayni olurdu da uslup cok onemli

Sana değer vermiyor ve senin için harcayacağı 100 lirasına kıyamıyor.
"Böyle bir adama ne kadar katlanabilirim" diye sormalısın kendine.

Çalışmayan kızsan maddi beklentisi olan adama adam demem! Bu saçma ilişkiyi bitirirsin umarım

Back
X