- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok yanlis yapmissiniz. Ne munasebet kendi kalacagi yerin parasini kiz arkadasi veriyor. Ben oyle erkege erkek demem, erkek sinek bile demem. Konuyu okuyunca o kadar irrite oldum ki. Erkekte cimrilik bir numarali soguma sebebimdir.Evet iki gün geldi benim memleketime ben şuanda farklı bir şehirdeyim. Memleketim biraz pahalı bir şehir ben ona yer ayarladım parasının lafını da hiç etmedim.
Vayyy 21 kişi beğenmişYani masrafları siz ödeyemediğiniz için mi gelmeyecek
Siz mi ödersiniz genelde
Öyleyse
Evcil hayvan besleyin ama embesil beslemeyin bana kalırsa
Canım söyle istersen ama olmucak bu iş bu sözümü unutma değişmeyecekKızlar düşüncelerimi açıkça söylesem mi
Kızlar düşüncelerimi açıkça söylesem mi
Arkadaşım seni görmek isteyen insan fizandan gelirArkadaşlar sevgilimle aramdaki mesafe 1 saat kadar birşey. Bugün geleceğini söyledi bende o kadar hazırlandım umutlandım sevindim. Dün de cüzdanımı kaybettim emniyete bildirdim içindeki herşeyim gitti. Günlük ev ayarla orda kalayım dedi tamam dedim günlük 100 TL. Şimdi aramış diyor ki hem akşam oldu hem şimdi gelsem şu kadara mâl olacak benim cüzdanımın kaybolduğunu da biliyor masraflar kendinden çıkacak diye gelmekten vazgeçti. Tabi benim morallerim alt üst oldu. Zaten herseyi parasal düşünür. Bir yere oturmaya gideriz hemen oranın kârını hesaplamaya çalışır bir şey alır hemen maddi yönünü düşünür bu beni çok üzüyor sizce ben mi abartıyorum. Tabiki eli sıkı olmak bu devirde önemli ama bu kadarı da fazla değil mi
Not, şimdi aradım kendisine 100 küsurluk ayakkabı alıyormuş. Alsın tabiki ama bir ayakkabı kadar değerimiz yokmuş demekki.
İnşallah teşekkür ederimBen eski konularınıza baktım öyle gelmedi diye uzulunecek biri değil sevgiliniz.
Siz de muhtemelen sevmiyorsunuz sorunlu hayatınızdan bir nebze kaçmak için bu saçma ilişkiye tutunuyorsunuz gibi geldi bana.
Dilerim bir an önce iş bulur ailevi sorunlarınızdan kurtulur ve bu gereksiz sevgiliden kurtulursunuz.
Canım sen tuhaf düşünmüyorsun ortada da görmediğin gerçek var sevgilin Cimri
Ama bunun asla kabul etmicektir.
Eşim sevgiliyken su şöyle oraya gitmeyelim şunu yapmayalım su ne kadar vb derdi .şimdi hep öyle bir hayatım var aileside öyleymiş pinti yani evlilik dusunuyosan bu kişiyle düşünme bile .
Çünkü şunu dusunuyosun ben şu para kadar değerli degilmiydim gibi ... Of of[/QUOTE
Söyledim ve kabul etmedi eli açıkmış