Doğuma Hazırlık üçüncü bebiş belki kız olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim de 8 yaşında bir oğlum ve 3 yaşında bir kızım var . Şükürler olsun Rabbim her ikisini de tattırdı ama ben üç çocuğum olsun istiyorum. çalışan bir anneyim memurum işimi bırakmayı düşünmüyorum çocuklarımızı eşimle ikimiz büyüttük çok fazla destekçimiz yok ara sıra anneannemiz gelebildi başka şehirde yaşıyor. Sonuç itibariyle zor olacak üçüncü ama ya oğlum ya kızım birinden biri yalnız kalmasın istiyorum . biz iki kardeşiz bir erkek kardeşim var çok iyidir aramız ergenlikten sonra neredeyse hiç tartışmamız olmadı çok iyi geçiniriz ama keşke bir kız kardeşim olsaydı dedim çocukluğumdan beri. Sizce fazla mı gözü kara düşünüyorum. Kalabalık bir aile olmak istiyorum, bakıyorum kızım 3 yaşında gelmiş anlamamışım bile .Sonra birden gözüm korkuyor tekrar başa döneceğim diyorum 34 yaşındayım sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

Merak ettim simdi ucundede adet dongun nasildi ve hangi zamanlarda hamile kaldin .bizede bir mucize olurda hic ummadigimiz anda bulur bir prenses insallah uc cocuk cok zor olur biliyorum ama yinede bir tarafim hep kizimin olmasini istiyo napiyim.

Merak ettim simdi ucundede adet dongun nasildi ve hangi zamanlarda hamile kaldin .bizede bir mucize olurda hic ummadigimiz anda bulur bir prenses insallah uc cocuk cok zor olur biliyorum ama yinede bir tarafim hep kizimin olmasini istiyo napiyim.
33 gün sürüyor benim adetim.oğlanlarda 18.gün hamile kaldım bunda 14. Günde hamile kaldım.ben de hiç düşünmüyordum aslında ama 2çocuğu olanlar 1kızı 1oğlu olanlar da keşke 3 cüyü düşünseydik diyorlar

Tek iliskiyle hamile kaldin o zaman planli olmadigina gore.ve 33-14=19gun ovulasyon hesaplayicilara gore yumurtlamadan bir gun once ogullarin kizinda 5 gun once olmus erkenmi yumurtladin yada o kadar uzun sure kalmis icerde spermler .yada bunlarin hepsi bos kismette varsagelip buluyor bizi oglumun birine yum zamani birine yumdan 3 gun once hamile kaldim bende .

Kızlar benim bat 3o unda hadi bakalım bebiş geliyomu

Elakerem rabim ne güzel gönlündekini vermiş benimde iki oğlan var bende senin gibi 3cü de rabim banada nasip etsin hayırlısıyla

Cemredeniz hadi cesaret rabim verir gönümüzdekileri hayırlısıyla versin cesaret edemesem ben etmiyecektim benim büyük oğlan 15 küçük oğlan 6 yaşında telaşları bitti rahata alıştım ama şu kız evlat hasreti işte o hasret bana cesaret veriyo inşallah kızlarımız olsun rabbim nasip etsin birbirimize dua edelim ben rabimden istiyorum kızım olsun adıda elif ipek

Ne kadar güzel bi düşünce bende iki oğlan annesiyim 3cü belki kız olur diye rabbimden birtane daha istedim inşallah verir rabim bence kalabalık aile olmak çok güzel ve senden olanla hayat gecirmek muhteşem neden olmasın

Bende cokkk istiyorum kızım Olmasını inşallah olacak arkadasım.
Ay bende belki ipek koyacağım büyük oglum ipek olabilir Annecim deyip duruyordu bir ara:))
Oh oh bol bol ipek kızı olacak
Dua etmezmiyimmmm siZlerde edin arkadsım
Allah om bizlere de sağlıklı eli ayağı düzgün kı evlatlar ver Yarabbim
Âmin.

Ben denemelere başladım bat 30 bakalım varmı bebiş çok merak ediyorum rabbim bizlerede sağlıklı sıhatli imanlı kız bebişler versin inşallah çok istiyorum bi kızım olsun dualarımız kabul olsun inşallah bende hep dua ediyorum rabbim herkezin gönlündekini versin

KıLar şu cinsiyet için yok yumurtlamadan önce sonra falan, ben düşünüyorum sonuçta cinsiyeti belirleyen Allah , kaldı ki ben günlük hafta içi hafta sonu 2 şer kez ilişki oldu oğlum olacak. Yani tövbe yarabbşm Allah yumurtlamaya göre ilişkiye girince emeklerimizi mi boşa çıkarmıyor, ben inanmıyorum o yüzden bu yöntemlere, yapanlara da saygım var insan içini rahat hissediyor sonuçta da, bana bu kısmı anlaşılmaz geldi, ben sadece önce hayırlı sonra sağlıklı sonrada kız istiyorsam Rabbim onu ver diye dua ederdim . Çin takvimine de inanmıyorum, doktor bir srkadaşımşa gitmiştik ona, tutsa bilimsel makaleler yazalır,biz ona göre hesap yaparız demişti ,mümkün değil yani, araştırmalarda aynı yaşta aynı şehirde , aynı ay gebe kalan annelerin benekleri yüDe 50 kız. Yüzde 50 erkek dedi

Canım çok sevindim rabbim senin yaşadığın sevinci benim gibi kız bebek isteyenlerede yaşatsın herhangi birşey yaptınmı peki sağsalim kucağına al inşallah dua et bizede canım hamişlerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…