İnşallah olur canım.bugün doktora gittim bu kez net bi şekilde kız dedi.ben ikincide neler yaptım kız olsun diye erkek oldu.bunda da 3cü bebek aklımın ucundan geçmiyordu kaza kurşunu oldu.inşallah hepimizin gönlündeki olur
33 gün sürüyor benim adetim.oğlanlarda 18.gün hamile kaldım bunda 14. Günde hamile kaldım.ben de hiç düşünmüyordum aslında ama 2çocuğu olanlar 1kızı 1oğlu olanlar da keşke 3 cüyü düşünseydik diyorlarMerak ettim simdi ucundede adet dongun nasildi ve hangi zamanlarda hamile kaldin .bizede bir mucize olurda hic ummadigimiz anda bulur bir prenses insallah uc cocuk cok zor olur biliyorum ama yinede bir tarafim hep kizimin olmasini istiyo napiyim.
33 gün sürüyor benim adetim.oğlanlarda 18.gün hamile kaldım bunda 14. Günde hamile kaldım.ben de hiç düşünmüyordum aslında ama 2çocuğu olanlar 1kızı 1oğlu olanlar da keşke 3 cüyü düşünseydik diyorlar
Elakerem rabim ne güzel gönlündekini vermiş benimde iki oğlan var bende senin gibi 3cü de rabim banada nasip etsin hayırlısıylaİnşallah olur canım.bugün doktora gittim bu kez net bi şekilde kız dedi.ben ikincide neler yaptım kız olsun diye erkek oldu.bunda da 3cü bebek aklımın ucundan geçmiyordu kaza kurşunu oldu.inşallah hepimizin gönlündeki olur
Cemredeniz hadi cesaret rabim verir gönümüzdekileri hayırlısıyla versin cesaret edemesem ben etmiyecektim benim büyük oğlan 15 küçük oğlan 6 yaşında telaşları bitti rahata alıştım ama şu kız evlat hasreti işte o hasret bana cesaret veriyo inşallah kızlarımız olsun rabbim nasip etsin birbirimize dua edelim ben rabimden istiyorum kızım olsun adıda elif ipekAy ay ayyyy Ayşe ve ipek ismine bayılıyorum ya
Maşallah maşallah
Bende senim gibi olurum inşallah canım.
Bnm büyük oğlan 7 kucuk 15 aylık
Beklemek te istemiyorum
35 yaşındayım cok kararsızımmmm
Bana gaz verin hadi :))))
Ne kadar güzel bi düşünce bende iki oğlan annesiyim 3cü belki kız olur diye rabbimden birtane daha istedim inşallah verir rabim bence kalabalık aile olmak çok güzel ve senden olanla hayat gecirmek muhteşem neden olmasınbenim de 8 yaşında bir oğlum ve 3 yaşında bir kızım var . Şükürler olsun Rabbim her ikisini de tattırdı ama ben üç çocuğum olsun istiyorum. çalışan bir anneyim memurum işimi bırakmayı düşünmüyorum çocuklarımızı eşimle ikimiz büyüttük çok fazla destekçimiz yok ara sıra anneannemiz gelebildi başka şehirde yaşıyor. Sonuç itibariyle zor olacak üçüncü ama ya oğlum ya kızım birinden biri yalnız kalmasın istiyorum . biz iki kardeşiz bir erkek kardeşim var çok iyidir aramız ergenlikten sonra neredeyse hiç tartışmamız olmadı çok iyi geçiniriz ama keşke bir kız kardeşim olsaydı dedim çocukluğumdan beri. Sizce fazla mı gözü kara düşünüyorum. Kalabalık bir aile olmak istiyorum, bakıyorum kızım 3 yaşında gelmiş anlamamışım bile .Sonra birden gözüm korkuyor tekrar başa döneceğim diyorum 34 yaşındayım sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sizi çok iyi anlıyorum ben de cesaret edemiyordum ama sürekli dua ediyordum Hayırlı sağlıklı bir kızım olacaksa sen istediğin zaman nasip et diyeElakerem rabim ne güzel gönlündekini vermiş benimde iki oğlan var bende senin gibi 3cü de rabim banada nasip etsin hayırlısıyla
Cemredeniz hadi cesaret rabim verir gönümüzdekileri hayırlısıyla versin cesaret edemesem ben etmiyecektim benim büyük oğlan 15 küçük oğlan 6 yaşında telaşları bitti rahata alıştım ama şu kız evlat hasreti işte o hasret bana cesaret veriyo inşallah kızlarımız olsun rabbim nasip etsin birbirimize dua edelim ben rabimden istiyorum kızım olsun adıda elif ipek
Kızlar benim bat 3o unda hadi bakalım bebiş geliyomu
Aynen canım başladı bol bol dua edelim birbirimize sende başla hemen canAnammmm çalışmalar başladı mıııı yoksamm
Rabbim kabul etsin inşallah hepimizin gönlündeki bebişler göbüşlere gelsinEttim şimdi arkadaşlar.
Allah kabul eylesin ...
Kızlarımız tez vakitte Hayırlısı ile yola çıksın
Inşallah
Zonex çim ozaman bide bunu yorumlarmısın sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?