Doğuma Hazırlık üçüncü bebiş belki kız olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Inşallah 3. Ye mi diyeyim be diyeyim sedaaaa
Kafamda deli sorular biliyorsunnn

Insallah canim ama benimkiler bugun yine saclarimi diken diken etti sinirden yaramazliklariyla iki yetiyo uc tane olurlarsa napardim dedim boyle olunca vazgeciyorum acikcasi hazir degilim yani bunu kabullenip yapmak lazim bir tane daha .kendi adima suan iyiyim ben boyle .

Hanimlar sizin cocuklar nasil erkek cocuklar hep boyle zormu yoksa benimkilermi bu kadar haylaz
Birde benim ilk oglan yumurtlama zamani oldu oburude adet biter bitmez sik iliski ama en son iliski yumdan en az 2 gun onceydi yine erkek oldu.

Bnm oğlanlarda zor ..
Allah acılarını yaşatmasın biri ilk okul bir de
Diğeri ise diş çıkarıyor abisini kıskanıyor yani biz şuan zor bir dönemden geçiyoruz ..
Aral seneye dahada büyüyecek. Öteki 2 Yaşında olacak :/ bu sefer onun 2 YAŞ sendromları başlayacak
Seninkininn başladı mı

Ilk oğlum adet bitimi oldu
Ikinci ovulasyona 2 gun kalaya kdr 3 kere ilişki ile oldu

Benim buyuk 6 yasinda ufaklik 2 tam tersi buyuk olan kuskaniyor 2 yasinda olanda abisini taklit ediyor ona yetismeye

Benimki cok fena asabi istedigi olmayinca sinirlenince kafasini duvara yere vuruyo bagiriyo ciglik atiyo tam iki yas sendromu yani abisi sag olsun ustune gifiuo birde vuruyo arada kaliyorum o kucuk yapma deyince sen onu seviyosun beni sevmiyodun diyor biraz az ilgi gorse hemen dikkat cekmek icin olmadik zararli seyler yapiyor inadina bazende kucugu kudurtup kendi aradan siyriliyo ikisini syni anda sevip kucakliyorum hemen ters ters bskiyo bana uyutmakta cok zor oluyo ikiside ben olmadan uyumuyo delirecek gibi oluyorum uysa buyuk oglum 6 yasinda bu kadar asiri tepki vermedini anlayamiyorum kucuk olsa neyse anasinifina gidiyor ilkokula baslayabilirdi ama vermedim .

Hanimlar sizin cocuklar nasil erkek cocuklar hep boyle zormu yoksa benimkilermi bu kadar haylaz
Birde benim ilk oglan yumurtlama zamani oldu oburude adet biter bitmez sik iliski ama en son iliski yumdan en az 2 gun onceydi yine erkek oldu.

canım benim en küçüğüm senin en büyüğünden bile 4 yaş büyük . Haliyle böylesi çok daha rahat :) Tabiki bunlar erkek çocuğu daha hareketli daha fevriler ama emin büyüdükçe o zor günler geçiyor.

bence de yumurtlama günü vs palavra ben de inanmıyorum uyguladım ama inanmadım. Bi şu cinsiyeti belli olsa da düşünme olayı bitse :)

Bu kaçıncı çocuğun olacak ?
Haftaya Dr a git inşallah belli olur bilse yazmayı unutmaaaa

Bazen keske daha fazla yas farki biraksaydim aralarina diyorum ama yasim ilerleyince hem hamilelikte hemde bakiminda zorlanirsam diye dusundum eltim ikinciyi 37 yasinda dogurdu ama cok zor bir hamilelik ve sonrasi yasadi gusel yani ise cocuklari cok iyi anlasiyor 8 yas aralari var oglullarinin arasinda buyugu cok gusel abilik yapiyo.
Insallah bir kiz evladin olur canim allah hakkimizda hsyirlisini ve gonlumuzdekini versin.
Bende yontemlere inanmak istemiyorum ama bir taraftanda insanin akli takiliyo su cin takvimi meselesine izellikle iki oglumda da tutuyo.

[QUOTE="semirayyy, post: 39124918, member: 648990adına heyecan yapıyorum inşallah rabbim gönlündekini verir hadi bakalım hayırlısıcanım benim en küçüğüm senin en büyüğünden bile 4 yaş büyük . Haliyle böylesi çok daha rahat :) Tabiki bunlar erkek çocuğu daha hareketli daha fevriler ama emin büyüdükçe o zor günler geçiyor.

bence de yumurtlama günü vs palavra ben de inanmıyorum uyguladım ama inanmadım. Bi şu cinsiyeti belli olsa da düşünme olayı bitse :)[/QUOTE]
Semirayyy bebiş beli oldumu canım ben bile senin ad

Yok canım şu tatil bitsin öyle gideyim diyorum şimdi gitsem daha çok erken diyecek eminim riske atmayım diyorum yoksa meraktan ölüyorum . Belli olduğu anda yazarım.

Heyecanla bekliyoruzzz 3. Bebişin ne olacağını
Bize muhakkak haber et.
Ve Dr un kız derse içinden adımı geçirrrrrrr
Adım deniz..
Allah gönlüne göre versin
Bizden duanı esirgeme.
Müslümanın müslümana Duası daha bir Makbulmuş..
Rabbim bizlerede kız evlat nasip etsin ...

Denizcim, Allah sen ve tüm isteyenlere hayırlı bi kız evlat nasib eder inşallah. siz de duanızı benden esirgemeyin. zaten birbirimiz için yapabileceğimiz en güzel en güçlü şey bu.

benim de 2 oğlum var,çok isterdim kızım olmasını ama bu yaştan sonra tekrar hamilelik-bebek istemem sanırım

Denizcim, Allah sen ve tüm isteyenlere hayırlı bi kız evlat nasib eder inşallah. siz de duanızı benden esirgemeyin. zaten birbirimiz için yapabileceğimiz en güzel en güçlü şey bu.

N zaman kontrolün semiray
Önce sağlıkk haberini sonra
Kız bebek haberini alırsın inşallah.

benim de 2 oğlum var,çok isterdim kızım olmasını ama bu yaştan sonra tekrar hamilelik-bebek istemem sanırım

Valla ben de 32 yaşındayım ve bundan 2 sene evveline kadar tekrar kendi isteğim ve (Rabbimin lütfüyla tabi )bir bebek isteyeceğimi söyleyen olsa hadi ordan der, güler geçerdim. Kâtî süretle hayır derdim. Ama zaman fikrininizi değişiyor bazen.

N zaman kontrolün semiray
Önce sağlıkk haberini sonra
Kız bebek haberini alırsın inşallah.

Canım güzel dualarının misli misli seni bulsun inşallah :)
Şu tatil haftası geçsin inş şubat 11 gibi doktora gideriz.

ben yaptim 3. kiz olsun diye ama beceremedim tutturmayi :))))
siz yolunu bulursaniz bana da deyin, bu konuda manyagim 4. yu bile deneyebilirim :)))

bu arada bi oglum bi kizim var, ikiside oglan deil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…