Evet canım Allah nasip ederse ilk yavrum olacak.Ilk çocuğun mu tatlım?
Allah hayırlı etsin. Sağlıkla al kucağına kızını..
Inşallah 3. Ye mi diyeyim be diyeyim sedaaaa
Kafamda deli sorular biliyorsunnn
Bnm oğlanlarda zor ..
Allah acılarını yaşatmasın biri ilk okul bir de
Diğeri ise diş çıkarıyor abisini kıskanıyor yani biz şuan zor bir dönemden geçiyoruz ..
Aral seneye dahada büyüyecek. Öteki 2 Yaşında olacak :/ bu sefer onun 2 YAŞ sendromları başlayacak
Seninkininn başladı mı
Bnm oğlanlarda zor ..
Allah acılarını yaşatmasın biri ilk okul bir de
Diğeri ise diş çıkarıyor abisini kıskanıyor yani biz şuan zor bir dönemden geçiyoruz ..
Aral seneye dahada büyüyecek. Öteki 2 Yaşında olacak :/ bu sefer onun 2 YAŞ sendromları başlayacak
Seninkininn başladı mı
Hanimlar sizin cocuklar nasil erkek cocuklar hep boyle zormu yoksa benimkilermi bu kadar haylaz
Birde benim ilk oglan yumurtlama zamani oldu oburude adet biter bitmez sik iliski ama en son iliski yumdan en az 2 gun onceydi yine erkek oldu.
canım benim en küçüğüm senin en büyüğünden bile 4 yaş büyük . Haliyle böylesi çok daha rahat :) Tabiki bunlar erkek çocuğu daha hareketli daha fevriler ama emin büyüdükçe o zor günler geçiyor.
bence de yumurtlama günü vs palavra ben de inanmıyorum uyguladım ama inanmadım. Bi şu cinsiyeti belli olsa da düşünme olayı bitse :)
Bu 3. Olcak canım :) inş belli olursa yazarımBu kaçıncı çocuğun olacak ?
Haftaya Dr a git inşallah belli olur bilse yazmayı unutmaaaa
canım benim en küçüğüm senin en büyüğünden bile 4 yaş büyük . Haliyle böylesi çok daha rahat :) Tabiki bunlar erkek çocuğu daha hareketli daha fevriler ama emin büyüdükçe o zor günler geçiyor.
bence de yumurtlama günü vs palavra ben de inanmıyorum uyguladım ama inanmadım. Bi şu cinsiyeti belli olsa da düşünme olayı bitse :)
Heyecanla bekliyoruzzz 3. Bebişin ne olacağını
Bize muhakkak haber et.
Ve Dr un kız derse içinden adımı geçirrrrrrr
Adım deniz..
Allah gönlüne göre versin
Bizden duanı esirgeme.
Müslümanın müslüman Duası daha bir Makbulmuş..
Rabbim bizlerede kız evlat nasip etsin ...
Denizcim, Allah sen ve tüm isteyenlere hayırlı bi kız evlat nasib eder inşallah. siz de duanızı benden esirgemeyin. zaten birbirimiz için yapabileceğimiz en güzel en güçlü şey bu.
benim de 2 oğlum var,çok isterdim kızım olmasını ama bu yaştan sonra tekrar hamilelik-bebek istemem sanırım
benim de 2 oğlum var,çok isterdim kızım olmasını ama bu yaştan sonra tekrar hamilelik-bebek istemem sanırım
N zaman kontrolün semiray
Önce sağlıkk haberini sonra
Kız bebek haberini alırsın inşallah.
Kac yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?