Merhabalar benim de bu pazar 12 haftam bitiyor sat:16 Kasım. 1982 doğumluyum 2oğlum var.semirayy sanırım yaşımız da hamile kaldığımız ay da aynı.Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin
Bende oyle düşündüm:)
Semiray bu arada Meryem sûresini ben okumuştum. Hatta Öncesinde başladım hamile kaldım hemen. Tabi niyetim kız bebek için okumaktı. Ama oğlum oldu orası ayrı :))
Merhabalar benim de 2.hamileligim. bir oglum var. Ilk hamileligimde de cok kiz istemistim. Olmadi. Simdi de cok istiyorum bir kizim olsun. Daha cok yeni ama cin takvimine gore erkek gorunuyor. Bilemeyiz tabi. Ama o kadar istiyorum ki Allahtan once saglikli sonra bir kiz evlat. Yanlis mi yspiyorum cok isstemekle
Canım inş Allah dualarını kabul eder sağlıklı hayırlı bir kız evladın olur. İnsan oğlu olunca kızı da olsun istiyor bu gayet normal çünkü biz insanız :)
benimde 2 günüm kaldı doktor kontrolune inş önce sağlık haberini sonra da cinsiyeti ile ilgili beni mutlu etcek bişey öğrenirim. İki gece önce rüyamda 8 aylık kadar bi kız çocuğu yatağımın üzerine oturtulmuş duruyordu
kimisi kız görmek tersi diyor kimisi başka bişey söylüyor . Tabiki neticeyi Allah bilir.Belki de ben çok takdığımdan düşündüğümden böyle bir rüya gördüm . Ama inşş gercek olur
canım hayırlı evlat olsun inşallah.bende bebeğimizn cinsiyetini öğrenmeden rüyamda 5-6 aylık bir erkek çocuk görmüştüm ben doğurmuşum benimmiş.üzerinde turuncu bir badi var anlayamıyorum cinsiyetini,hemen soruyorum kız mı erkek mi diye.oradan bir kadının sesini duyuyorum bıyıklı bıyıklı diyor.üzülüyorum ama yinede inanmak istemiyorum o kadına.bezini bir aralıyorum pipi var.ayyy diyorum yine erkek.çünkü bir oğlum var ikincisini kız istiyordum.velasıl rüyam tersine çıktı kızmış meğer.senin rüyanıda okuyunca erkek galiba dedim ama yinede seni üzmek istemedim.çünkü her rüya tersine çıkacak diye bişey yok.Kızlar doktordan yeni geldim . Dr erkek bu
bence dedi hatta pipi falan gösterdi
üzüldüm niye yalan söyleyim. Benim olmadı rabbim isteyen diğer kardeşlerime nasib etsin inş.
Semirayyy üzülme canım biliyorum üzülmemek elde değil ama rabbim işini billir belki dr yanılmıştır benimde ilkogluma dr 3aylıkken kız demişdi belkide dr yanılmıştır nasip herşey moralini bozma bebiş üzülmesi
canım hayırlı evlat olsun inşallah.bende bebeğimizn cinsiyetini öğrenmeden rüyamda 5-6 aylık bir erkek çocuk görmüştüm ben doğurmuşum benimmiş.üzerinde turuncu bir badi var anlayamıyorum cinsiyetini,hemen soruyorum kız mı erkek mi diye.oradan bir kadının sesini duyuyorum bıyıklı bıyıklı diyor.üzülüyorum ama yinede inanmak istemiyorum o kadına.bezini bir aralıyorum pipi var.ayyy diyorum yine erkek.çünkü bir oğlum var ikincisini kız istiyordum.velasıl rüyam tersine çıktı kızmış meğer.senin rüyanıda okuyunca erkek galiba dedim ama yinede seni üzmek istemedim.çünkü her rüya tersine çıkacak diye bişey yok.
Hayırlısı olsun bende de iki oğlan var çin takvimi doğruysa benimki de erkek çünkü seninle yaşımız da hamile kaldığımız ay da aynı gelişimi iyidir inşallah önemli olan oKızlar doktordan yeni geldim . Dr erkek bu
bence dedi hatta pipi falan gösterdi
üzüldüm niye yalan söyleyim. Benim olmadı rabbim isteyen diğer kardeşlerime nasib etsin inş.
Hayırlısı olsun bende de iki oğlan var çin takvimi doğruysa benimki de erkek çünkü seninle yaşımız da hamile kaldığımız ay da aynı gelişimi iyidir inşallah önemli olan o
Hayırlısı ama yine de bekle bişe alma benim 2.oğlanda 3aylık kız dedi 4aylık kız dedi birden pardon erkek dedi belli olmuyor.hamilelik belirtilerin 3ünde de aynı mı?
Hayırlısı ama yine de bekle bişe alma benim 2.oğlanda 3aylık kız dedi 4aylık kız dedi birden pardon erkek dedi belli olmuyor.hamilelik belirtilerin 3ünde de aynı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?