benim de 2 oğlum var,çok isterdim kızım olmasını ama bu yaştan sonra tekrar hamilelik-bebek istemem sanırım
35 canım.
Hanimlar her ne kadar emin olamasamda ucuncu icin arada korunmuyorum ben adetim 30-31gunde bir oluyor tahmini yum gunum 17.gundu ben 16 gunde akinti ve sanci ile catladigini hissettim yumurtanin ve 21 gun bir kere iliski oldu yumurtlamadan 3-4gun sonra.hep yumurtlamadan once iliski ile hamile kalmistim bir kerede sonrasini deniyim dedim .
Bunu birazda tutarsa bir tezi kanitlamak icin yaptim tahmini adet tarihinden 12 gun once hamile kalirsan kiz olur bir bayan 6 erkekten sonra 7 de kizina boyle hamile kalmis. Sonra cok korktum pisman oldum ruyamda erkek bebek ve tek bir altin kupe gordum dahsda panik oldum
Ama cok sukur dun aksam adet oldum hemde. 30 gunde gelen adetim 2 gun once geldi.
Seda ben Rüyalara cok inanıyorum
Bende Oğluma hamile kaldıgımda sag kulağıma altın sarısı sallantılı küpe takmıştım sola takamadan uyanmıştım masada kolyeler fln da vardı hepsini taktım ve çıkardım en son kuleyi kylagıma taktığımda uyandım işte.
Bîrde bi yerde okudum şimdi Sağdan yumurtladık ay bir sonraki adetin 2. Gun once gelirmiş. Soldan 3-4 gun onceymîş.
Tabi bu kişiden kişiye farkeder.
Ben korunuyorum. Valla şuan cesaretim yok:/
Ruyalardan bende cok korkuyorum canim hatirlarsan ruyamda hamile kalmadan once kiz bebek gormustum sonra onu alip erkek bebek vermislerdi sonra hamileyken once kiz dedi doktor donra erkek. Birde ruyamda gordugum kiz bebekgin aynisini esimin kuzeni dogurdu ve benim ruyanda seslendigim ismi koyuyordu neredryse bebegine o bebegi kendime degil ona yormustum. O yuzden simdi gorfugum hicbiseyi baskadina yormayip hayirlisi olsun diyorum.bu ruyamda da zaten takmadan yok oldu teki yoktu cok dua ettim allahim bana tasiyamayacagim seyi verme diye.
Semirayy bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyo canım merak ediyorum bebiş kızmı diye öğrenince yaz emiYok canım şu tatil bitsin öyle gideyim diyorum şimdi gitsem daha çok erken diyecek eminim riske atmayım diyorum yoksa meraktan ölüyorum . Belli olduğu anda yazarım.
Semirayy bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyo canım merak ediyorum bebiş kızmı diye öğrenince yaz emi
Üzülme canım kayınvalide milleti hep aynı kıskanclıktan napacaklarını nedeyeceklerini bilmiyorlar ümidini kaybetme olur rabbimin izniyle bolbol meryem suresini oku rabbimden dile ol der olur takma kafana kimseyi sen adeten hemen sonramı yaptın yuma kaç gün vardı canımSonra bu arada kayınvalidemlere gittik. Bana bakıp bakıp senin kızın olmaz boşuna denedin dedi öyle üzüldüm ki.
Allah bilir oysaki.inş Rabbim onu mahcub eder
Sonra bu arada kayınvalidemlere gittik. Bana bakıp bakıp senin kızın olmaz boşuna denedin dedi öyle üzüldüm ki.
Allah bilir oysaki.inş Rabbim onu mahcub eder
inşallah bende istiyorum 2 oğlum var 5 bucuk yasında ve 10 aylık dünya tatlısı Allah acılarını göstermesin hepimizinkini.ama cesaret edemiyorum 35 yasındayım calışıyorum bakıcım var ufaklığa eşim dışında çok destekçim yok.çok kararsızım.4444 duasını biel düşünüyorum
Bende 35 im iki oğlum var.
4444 Duası kız için mi ??
Yok o genel bir dilek duası bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?