Açılın 3 çocuk anası olarak yazıyorum

Hiç kimseye tavsiye etmiyorum

hatta 3.çocuktan önce kardeş şart ,harika mükemmel vs derken şimdi tek çocuk yapanlar ne akıllılar diyor,imrenerek bakıyorum.Varlıklarına şükür ama zor ve yıpratıcı gerçekten.
Çocuklar 12 ve 8 yaşlarında oldu 3 numara.Biz de karı koca öğretmeniz evimiz arabamız vardı 3.doğduğunda.Oğlum çok ağlayan sürekli ilgi bekleyen bir bebek oldu.evin tüm huzuru ,sessizliği ,kızlarımın cıvıltısı azaldı . Herkes bir stres oldu . büyük kızım Lgs ye hazırlandı özel hocalara aylık 1500 civarı para verdik kitap paralarını saymıyroum bile boyumca kitabı vardı.hepsine ayrı oda yaptık ,kızım rahatsız olmasın diye oğlanı oyalama, ağlatmama görevi ev ahalisindeydi falan açıkcası kızlarıma bu huzursuz ortamı yaşattığım için zaman zaman pişmanlık duydum .
Her sene otelde bir hafta tatil yapardık kızıma ücret çıkıyır artık büyüdü bu yıl o da olamadı.4 yıl sonra üniversite sınavı,küçüğün lgs sınavı var ikisnine de destek sağlayacağız onun hesabını yapıyoruz şimdiden . kurslara yazdırıyoruz gıtarıydı ,yüzme malzemeleriydi,götür getiriydi hepsi masraf ve zaman istiyor.küçüğün de kurs zamanları geliyor Allah yardım etsin bence gerek yok çocuklar kendini kurtarmış ilk 3 yıl zaten anne için çok yıpratıcı ,emzirmesi , uykusuz kalması,WC eğitimi falan .