Üçüncü çocuk fikri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ozeli paylasmak dogrudur diyemem burada. Yanlisa yanlis derim bu dogru degildi kabul. Ama biz oncesinde ceyceyle konularda birbirimizi alintilar gulusurduk. Yani o konuda ben bunlara dayanarak kendisine hep ilimli yazmistim. O yuzden aralarda beni baska konularda alintilayip en azindan metreslik yapmiyor demelerinde bile kotu niyet gormemistim ama en son konuda parcalari birlestirince ne oluyor ya diye hafif bir afalladim. En son uyenin biri hala bize metres diyorsun deyince salak manyak deyip banlanmisti. Ben ciddi ciddi ozur beklemistim cunku bu siradan bir geyik konusu degildi ve bunlar benim kendi adima onemsedigim konular ve sakasi dahi yapilmayacak konular. Ha insaniz o an dusunemeyiz, boslugumuza gelir, bambaska acilardan bakar dusunuruz bu da kabulum. Ama biz defalarca kac kisi kendisini alintiladik bir ozur yok hep bir atar vardi. Bu aksam su yazilani okuyunca taslar bende oturdu. He dedim demek ki ben bilmeden bir konuda bu arkadasin kuyruguna basmisim derdi buymus.
Gunces sizi yorumlarinizdan tanır, genel olarak fikirlerinizi beğenirim. O dediğiniz konuda ben de yorum yapmıştım ve ceyceyin kastettiği isim daha önce bu tür ilişkilerle alenen övünen, yaptıklarını asla saklamayan bir uyeydi. Usenmezsem bulurum yorumlarını. Siz o konuyu bilmediğiniz için haklı olarak anlamsız bir gerginlik oldu bir ara, ceycey de üslupta sınırı aştı ve banlandi ama işi buraya kadar uzatmak veya insanlara haketmedigi yakıştırmalar yapmak da size yakışmadı şimdi.

Son düzenleme:
Iyi iste bende makul cevap verdigimi dusunuyorum. Kimse kimseye bel alti vurmamis diyorum. Bel alti vurmaya calisip vurulan biri varsa o da arkadasiniz diyorum.

Kuyruguna basmak kelimesini ben kendisine metres yakistirmasi icin yapmadim. Neden yaptigimi bir onceki mesajimda cok net yazdigimi dusunuyorum. Anlasilmadiysa tekrar yazayim cunku ben bu tip konularda kimsenin gunahini alamam vebalinden korkarim. Cocuklu adamlarla evlenenlerin konusunda basinizi yakmayin demisimdir. Cunku bunu derim. Bunu da sahsi fikrim oldugu icin derim. Kim kimin kacinci esidir bilmem. Kotu niyetle yazmam bunu diyorum.

Yakinimda kimseden boyle bir travma yasamadim. Siz yasadiysaniz da ilgilenmiyorum. Bilmek isterseniz hayattaki tek travmam hastalik ve olumdur. Mutlu olabilirsiniz simdi. Bir gun konularda sizin de namusunuza laf edilir metres yakistirmasi alirsaniz o zaman siz sogukkanli kalirsiniz.

Arkadasinizi korumak icin bosuna saga sola satasip begenmedim yagmuruna tutmayin o arkadasi diyorum. Demek ki herkes ektigini biciyor diyorum. Umarim anlasilmistir.
😁😁😁 ben anlaşıldigimdan hala emin değilim ben kimseyi savunmuyorum sataşmıyorum da o kişinin de savunmaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Ben ceyden bağımsız o yorumu beğenmedim ama sizin arkadaşınıza bağımlı olarak üstüme geldiğinizi sanıyorum.

😁😁😁 ben anlaşıldigimdan hala emin değilim ben kimseyi savunmuyorum sataşmıyorum da o kişinin de savunmaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Ben ceyden bağımsız o yorumu beğenmedim ama sizin arkadaşınıza bağımlı olarak üstüme geldiğinizi sanıyorum.
ay o konuda ceyceyi yanlış anladınız dedim diye bana ceyceyi sen kışkırttın senin yüzünden öyle konuştu senin dolduruşuna geldi bile dediler ya :D
insaanlar çok enteresan

ay o konuda ceyceyi yanlış anladınız dedim diye bana ceyceyi sen kışkırttın senin yüzünden öyle konuştu senin dolduruşuna geldi bile dediler ya :KK70:
insaanlar çok enteresan
Çünkü bazıları çok sesli yurdum korosunun üyeleri gibi biri ne derse arkasından gelip resmi görmek yerine o sirtini dayadığı arkadaşının hedef gösterdigi çerçeveye saldırmayı tercih ediyor. Doğru ne ne demek istendi üstüne düşünmek beyinleri zorluyor heralde🙊

Adabı üslubu bilen her insan alakasız yerden özel bi konuyu ortaya atmanın yanlış olduğunu bilir ve öyle davranır.

mune izninle 2 satır yazacağım.çocuklu adamla ben isteyerek evlendim çok da mutluyum.ben bakmadım çocuğa annesi var sapasağlam kariyerli iş güç sahibi.çocuklu kadın ya da erkekle çocuksuz da evlenebilir bu suç mu.denklikmiş ne alakası var?asıl bu düşünce gericililik saçmalık.ha metreslerle 2. eş olmayı denk tutan düşünce varsa orda bir hasta düşünce var demektir zaten.çok şükür hiç metres olmadım metresleri de eleştiririm istediğim gibi.bu konuyla alakasız şeyleri yazıp beni kimse incitemez.çok şükür 44 yaşıma dek namuslu ahlaklı dimdik yaşadım.bana üzülen kendine üzülsün.polemik çıkarmak amacı sadece.insanlar evlenir boşanır zaman geçer sonra başkalarıyla evlenirler.2022 de bunu denk olmamak gören zihniyet varsa asıl o tuhaf ben değil.metreslerle evliliği karıştırmak da süper akıl.başka da lafım yok.ben çok mutluyum hayatımda.rahatsz olunmasın boşa benim için.sözlerim bu kadar mune banlayabilirsin de istersen.
Ayyy metres mi kaldı ? Namusuna laf etmek mı kaldı bu devirde allah aşkına kızlar ? Nostaljik damarının mı tuttu 😁😁 en son namusuma dil uzattı tartışması 70'lerde kaldı.2022'de bunları da okudum ya.

Gunces sizi yorumlarinizdan tanır, genel olarak fikirlerinizi beğenirim. O dediğiniz konuda ben de yorum yapmıştım ve ceyceyin kastettiği isim daha önce bu tür ilişkilerle alenen övünen, yaptıklarını asla saklamayan bir uyeydi. Usenmezsem bulurum yorumlarını. Siz o konuyu bilmediğiniz için haklı olarak anlamsız bir gerginlik oldu bir ara, ceycey de üslupta sınırı aştı ve banlandi ama işi buraya kadar uzatmak veya insanlara haketmedigi yakıştırmalar yapmak da size yakışmadı şimdi.

Piraye ben kimseye hak etmedigi yakistirmalar yapmadim. Yazdiklarim yanlis mi anlasildi, yoksa carpitiliyor mu onu da bilmem. Ben inancli biriyim ve bu tip yakistirmalardan once Allahtan korkarim. Ceyceyle de oncesinde bir muhabbetimiz oldugu icin ben ciddi ciddi ozur bekledim ki bu da benim aptalligimdandir. Cunku yaptigi yakistirma cok agirdi ve benim degerlerime cok aykiriydi ve ben bunun icin ciddi ciddi uzulmustum. Sizinle de bir problemim yok ama ceyceyin arkadas grubundan farkli oldugunuz icin size cevap yazdim.

mune izninle 2 satır yazacağım.çocuklu adamla ben isteyerek evlendim çok da mutluyum.ben bakmadım çocuğa annesi var sapasağlam kariyerli iş güç sahibi.çocuklu kadın ya da erkekle çocuksuz da evlenebilir bu suç mu.denklikmiş ne alakası var?asıl bu düşünce gericililik saçmalık.ha metreslerle 2. eş olmayı denk tutan düşünce varsa orda bir hasta düşünce var demektir zaten.çok şükür hiç metres olmadım metresleri de eleştiririm istediğim gibi.bu konuyla alakasız şeyleri yazıp beni kimse incitemez.çok şükür 44 yaşıma dek namuslu ahlaklı dimdik yaşadım.bana üzülen kendine üzülsün.polemik çıkarmak amacı sadece.insanlar evlenir boşanır zaman geçer sonra başkalarıyla evlenirler.2022 de bunu denk olmamak gören zihniyet varsa asıl o tuhaf ben değil.metreslerle evliliği karıştırmak da süper akıl.başka da lafım yok.ben çok mutluyum hayatımda.rahatsz olunmasın boşa benim için.sözlerim bu kadar mune banlayabilirsin de istersen.
+1

Piraye ben kimseye hak etmedigi yakistirmalar yapmadim. Yazdiklarim yanlis mi anlasildi, yoksa carpitiliyor mu onu da bilmem. Ben inancli biriyim ve bu tip yakistirmalardan once Allahtan korkarim. Ceyceyle de oncesinde bir muhabbetimiz oldugu icin ben ciddi ciddi ozur bekledim ki bu da benim aptalligimdandir. Cunku yaptigi yakistirma cok agirdi ve benim degerlerime cok aykiriydi ve ben bunun icin ciddi ciddi uzulmustum. Sizinle de bir problemim yok ama ceyceyin arkadas grubundan farkli oldugunuz icin size cevap yazdim.
Estağfurullah, aptallık ne demek? Önceden ikiniz arasındaki hukukunuzu, samimiyetinizin derecesini ben bilemem elbette ama mesela ben sırf o (evli erkeklerle ilişkisini övünerek anlatan) üyenin önceki yorumlarına denk geldiğim için orada ceycey in imalarini komik buldum geçtim. Cey niye açık açık nick ismi vermedi de, o kadar üyeyi karşısına alıp banlanmayi göze aldı bak onu hala ben de bilmiyorum? Ama kastı hepimize metres demek değildir , herhalde diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Estağfurullah, aptallık ne demek? Önceden ikiniz arasındaki hukukunuzu, samimiyetinizin derecesini ben bilemem elbette ama mesela ben sırf o (evli erkeklerle ilişkisini övünerek anlayan) üyenin önceki yorumlarına denk geldiğim için orada ceycey in imalarini komik buldum geçtim. Cey niye açık açık nick ismi vermedi de, o kadar üyeyi karşısına alıp banlanmayi göze aldı bak onu hala ben de bilmiyorum? Ama kastı hepimize metres demek değildir herhalde diye düşünüyorum.

Usenmediginiz bir vakit o konuya bir bakin ben kendisine hep ilimli yazdim. Bunlarin sebeplerinden biri de bir konuda bir hastalik gecirdigini okuyup uzulmustum. Herkes kendisini alintilayinca ozellikle ilimli yazmistim ki bos yere strese girmesin. Cunku benim bu hastalik konularinda agir travmalarim vardir. O yuzden hastalik ve olum konulari benim hassas noktamdir. Herkes kendisine ilimli yazdikca dozu arttirip salak manyak deyip gitti. Bani acilinca bos yere sinir yaptigini anlar konuya yazar dedim yok. Burdan bizim metres oldugumuz sonucu cikiyor demek ki. Yoksa insan birsuru kisi kendisini alintilayip ilimli yazarken sinir krizleri gecirmez herhalde. Neyse benim yazacaklarim bu kadar. Iyi geceler.

Usenmediginiz bir vakit o konuya bir bakin ben kendisine hep ilimli yazdim. Bunlarin sebeplerinden biri de bir konuda bir hastalik gecirdigini okuyup uzulmustum. Herkes kendisini alintilayinca ozellikle ilimli yazmistim ki bos yere strese girmesin. Cunku benim bu hastalik konularinda agir travmalarim vardir. O yuzden hastalik ve olum konulari benim hassas noktamdir. Herkes kendisine ilimli yazdikca dozu arttirip salak manyak deyip gitti. Bani acilinca bos yere sinir yaptigini anlar konuya yazar dedim yok. Burdan bizim metres oldugumuz sonucu cikiyor demek ki. Yoksa insan birsuru kisi kendisini alintilayip ilimli yazarken sinir krizleri gecirmez herhalde. Neyse benim yazacaklarim bu kadar. Iyi geceler.
Yanlış anlamayın lütfen, kimsenin kankisi dostu değilim, zaten forumdan da aktif iletişimde olduğum tek bir arkadaşım var. Bunu kimseyi körü körüne savunmak icin yazmıyorum yani. Olayları sizce de biraz dramatize etmiyor musunuz? O konuyu hatırlıyorum beğenmedim atıp geçmiştim hatta ama üstüme alınıp üzülmedim, hayır direkt beni alıntılayıp “pis metreeeeessss” diye alay etseler yine bu kadar takılmazdım heralde. Forum yani, bu kadar ciddiye alıp üzülmemek lazım. Size zarar, canınıza yazık.

Kızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
Zaten siz hazirmissiniz
O enerji geçti bana

Yapin bence

Kızlar eşim 37 ben 33 yaşındayım iki evladımız var biri 7diğeri 4 yaşında eşim mühendis ben memurum kendimize ait evimiz ve arabamız var çocularımıza da çok iyi bakan sağolsun Bakıcımz var.. Özellikle söyleidm bunları daha iyi fikir alabilmek için.. Son zamanlarda üçüncü Bi çocuğumuz olsa mı diye düşünüyoruz.. Eşim çocuklara karşı çok ilgilidir benden bile fazla ilgilenir bana da çok yardımcı olur sağolsun.. Ama korkuyorm nasıl olur bu hayat şartlarında üçüncü çocuk fikri.. Sanki üç çocuğum olması gerek gibi Bi tane evladım eksik yanımızda değil gibi hissediyorum sanki o da olunca tamm olacağız gibi.. Sizinde fikirleirnizi almak istedim.
Neden olmasın 😊 eğer bakarım diyorsanız ve nasibinizde Allah verir zaten. Allah hakkınızda hayırlısını versin 🥰

Açıkcası 2.çocuğu yapan 3-4 yapar yani.
Tekse tek tamam ama 2 olduysa 3 te olur.
Eğer imkanınız varsa şartlarınız uygunsa ben kalabalık aileleri çok seviyorum.
erken yaşta anne olmuş olsaydım üçüncü bir çocuğumun olmasını çok isterdim.

Bende öyle hissediyordum.3 olması lazım eksik bişey var diye.benimkilerin yaşı 8..2..ve 7 haftalıkta hamileyim.maddi ve manevi olarak yetersek neden olmasın;)

Adabı üslubu bilen her insan alakasız yerden özel bi konuyu ortaya atmanın yanlış olduğunu bilir ve öyle davranır.
peki ben de size bir sey sorayim. diyelim ki ikimiz de ayni hastaligi paylasiyoruz, ameliyat olacagiz. sizin de babaniz bu ameliyati yapabilen cerrahlardan biri. ben size babaniz su kisi mi diye sordum artik bana neyse, siz de belki yardimi dokunur diye evet babam x kisi dediniz. sonra ben yemedim icmedim ozelden insanlara durduk yerde “biliyor musun su uyenin babasi su kisi, profesor, annesi de akademisyen profesor, nisanlisinin babasi da cok bilinen biri” diye yazdim durdum. sonra siz yaptigin ayip deyince de “eee kendin soyledin” dedim. halbuki siz sadece guvendiginiz icin ozelden bana isim vermistiniz.

degerlendirmeleriniz cok hosuma gitti bir de bu olayi degerlendirseniz siz yetkili birine benziyorsunuz :))))

peki ben de size bir sey sorayim. diyelim ki ikimiz de ayni hastaligi paylasiyoruz, ameliyat olacagiz. sizin de babaniz bu ameliyati yapabilen cerrahlardan biri. ben size babaniz su kisi mi diye sordum artik bana neyse, siz de belki yardimi dokunur diye evet babam x kisi dediniz. sonra ben yemedim icmedim ozelden insanlara durduk yerde “biliyor musun su uyenin babasi su kisi, profesor, annesi de akademisyen profesor, nisanlisinin babasi da cok bilinen biri” diye yazdim durdum. sonra siz yaptigin ayip deyince de “eee kendin soyledin” dedim. halbuki siz sadece guvendiginiz icin ozelden bana isim vermistiniz.

degerlendirmeleriniz cok hosuma gitti bir de bu olayi degerlendirseniz siz yetkili birine benziyorsunuz :))))
Sassy ben konuya ısrarla yazmadım. Ama dün çok çirkin şeyler yaşadım. insanın eşinin ilk evliliğinden çocuğu olması ne zamandan beri ayıp? Ben gizlediğinin bile farkında değildim. Onun derdi başka. Beni özelden tehdit etmesi, sonrasında eşime ima ettiği şeyler sebebiyle devam etmesi durumunda yasal haklarıma başvuracağım.

Sassy ben konuya ısrarla yazmadım. Ama dün çok çirkin şeyler yaşadım. insanın eşinin ilk evliliğinden çocuğu olması ne zamandan beri ayıp? Ben gizlediğinin bile farkında değildim. Onun derdi başka. Beni özelden tehdit etmesi, sonrasında eşime ima ettiği şeyler sebebiyle devam etmesi durumunda yasal haklarıma başvuracağım.
sizin aranizdaki durumu, samimiyeti hic bilmiyorum. ben sadece bu kadar ozel hayat ozel hayat diye ortalik inletilince benimki ozel degil miydi acaba bir an kamu malina mi evrildim diye dusunup sordum. alintiladigim kisi baya yetkili merci gibiydi 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X