Gunces sizi yorumlarinizdan tanır, genel olarak fikirlerinizi beğenirim. O dediğiniz konuda ben de yorum yapmıştım ve ceyceyin kastettiği isim daha önce bu tür ilişkilerle alenen övünen, yaptıklarını asla saklamayan bir uyeydi. Usenmezsem bulurum yorumlarını. Siz o konuyu bilmediğiniz için haklı olarak anlamsız bir gerginlik oldu bir ara, ceycey de üslupta sınırı aştı ve banlandi ama işi buraya kadar uzatmak veya insanlara haketmedigi yakıştırmalar yapmak da size yakışmadı şimdi.Ozeli paylasmak dogrudur diyemem burada. Yanlisa yanlis derim bu dogru degildi kabul. Ama biz oncesinde ceyceyle konularda birbirimizi alintilar gulusurduk. Yani o konuda ben bunlara dayanarak kendisine hep ilimli yazmistim. O yuzden aralarda beni baska konularda alintilayip en azindan metreslik yapmiyor demelerinde bile kotu niyet gormemistim ama en son konuda parcalari birlestirince ne oluyor ya diye hafif bir afalladim. En son uyenin biri hala bize metres diyorsun deyince salak manyak deyip banlanmisti. Ben ciddi ciddi ozur beklemistim cunku bu siradan bir geyik konusu degildi ve bunlar benim kendi adima onemsedigim konular ve sakasi dahi yapilmayacak konular. Ha insaniz o an dusunemeyiz, boslugumuza gelir, bambaska acilardan bakar dusunuruz bu da kabulum. Ama biz defalarca kac kisi kendisini alintiladik bir ozur yok hep bir atar vardi. Bu aksam su yazilani okuyunca taslar bende oturdu. He dedim demek ki ben bilmeden bir konuda bu arkadasin kuyruguna basmisim derdi buymus.
Son düzenleme: