üçüncü eş olur muydunuz

serapp40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
55
2
36
Eskişehir
ciddi düşündüğüm birinin 3.eşi olmak çok düşündürüyor benim de ikinci evliliğim olacak siz ne düşünürdünüz

Hayir!

Hadi birince bosanmalar normal,ama ikinci,ucuncude neyin nesiki..

Arkadasin dedigi gibi, hepsi kotuydude birtek bu damat adayimi iyiymis..

Hic ama hic kendinize kiymayin derim...

Boşanmış kadınlarla ewlenilebilinir..Ama boşanmış adamla ewlenilmez..

Çünkü hiçbi kadın mutlu yuvasından ayrılmaz.Adam boşanmışsa vardır onda bişey...(Bu benim düşüncem) Kaldı ki 3.ewlilik...Aman aman....

güya kadınlar değil ailelerindenmiş iyi de abinin eşi de mi kötü bu adamın annesi mi yapıyor anlamadım ki

Kadınların ailelerinden mi kaynaklanmış ayrılıklar?

Yoksa adamın annesinden mi?

Bıraz detay verırsen sanıyorum daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

yapmayın lütfen bu kadar da acımasız olmayın.....etrafımızda görmuyormuyuz ne şirret kadınlar var....

offffff niye doğru düzgün biri kalmadı anlamıyorum ki bir de onu dinleseniz o kadar masum ki ama bence annesinin de etkisi var gibi altlı üstlü oturuyor
galiba kadın herşeye maydanoz oldu naz niyaz oğlunu doldurdu yenge de istemediğine göre

onun anlattıklarına göre annesi melek 1.eşin babası rahat bırakmamış çok düşkünmüş kızına deprem sırasında evlenmişler
2.eş güya yeşil reçeteli ilaç kullanıyormuş aslında ikisini de sevmiş ama annesinin üst katta oturması da kafamı karıştırıyor abisi ilgilenmiyor anneyle tüm sorumluluk bunda

güya kadınlar değil ailelerindenmiş iyi de abinin eşi de mi kötü bu adamın annesi mi yapıyor anlamadım ki

Adam 3. evliliğini yapacak olduğuna göre yaşı yerinde kendi kararlarını kendisi verebilecek durumda yani.

Bu kadar tecrübe edınmış biri de evliliğine ailesini karıştırıyorsa,yuvasını koruyamıyorsa

oturun bin kere düşünün derim...

Hiç bir bakkal yoğurdum ekşi demez,tabii ki annesini melek olarak anlatacak size.

Çok önyargılı olmamakla birlikte çok iyi bi şekilde düşünmek lazım
Çevresinden biraz soruştursanız ayıp mı olurki...:S

ikimizde 40 yaşındayız mutlaka yaşananlardan dersler çıkarılmıştır ama siz de biliyorsunuz aynı evde yaşamadan bilinmiyor ona inanmak istiyorum ama zorrr
gerçekten zorr

Nekadar zamandır tanıyorsun birlikte olduğun kişiyi,

çevreden adamı ve ailesini araştırdınız mı?

Bunlarda çok önemli...

ayrı şehirlerde yaşıyoruz yakın sayılırız ama orada kimseyi tanımıyorum kimsen sorabilirim tek olumlu tarafı ikimizde de çocuk yok
korkutan taraf ise onun 1.evliliği 11 ay 2.8 ay sürmüş benimki mi sadece 3 ay yaaa çık işin içinden çıkabilirsen

kendinizden emin olmadan evlenmeyin.sizin düşünceleriniz hissiniz çok önemli 1.eş 2.eş öemli değil ne yaşanmışsa onlarla yaşanmış sizin ne hissettiğiniz öenli. bir arkadaşımın görümcesi henüz 21 yaşında ama başından 3 evlilik geçmiş küçücük yaşta evlendirmezseniz öldürürüm kendimi falan diye ağla zırla evlenmiş koca dayağı sonucu eve gei dönmüş 2. eşi kendisinden yaşça büyükmüş oda çok eziyet etmiş ilk evliliğini dile getirip dövmmüş kıskanmış kapı prede pencere sıkı sıkı kapalı tutturmş tv yasak tel yasak tüm gün evde hiçbirşey olmadan yapa yalnız geçirmek akşamda eziyet çekmektense yeter demiş boşanmış 3.einin 3 oğlu varmış en büyüğü kendisinden yaş küçükmüş eş olarak değil resmen köle olarak götürmüş içkicininde tekiymiş kızcağız köle olmayıda kabullenmiş ama bir akşam sarhoş arkadaşlarınıda alıp gelip kızın gözünü korkutmuşlar tavırlarıyla oda ertesi gün eve dönmüş herşey beklenir bu adamdan diye anlayacağınız bazen insan gerçekten istemden birşeyler yaşıyo kim istemezki mutlu olmayı olmayınca olmuyor işte...eğer içiniz rahat etsin istiyorsanız eski eşleri arayıp neden ayrıldıklarını öğrenebilirsiniz..

bosanmıs kadınla evlenılır ama bosanmıs erkekler evlenılmez demıssınız .bosanan erkek de bır kadından bosanıyor .yanı bosandıgına gore kadın da bosanmak ıstıyor .adamın ne sucu var burada belkıde bosanmak ısteyen kadın . yanlıs dusundugunuzu belrtmek ısterım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…