üçüncü eş olur muydunuz

Neyi düşünüyosunuz anlamadım. İkinci evlilik de bir bence 3. de. Aranızda 1 evlilik fark var. Bir de aylara takılmışsınız.. Bence evlilik geçirmiş insanlarsınız. Kendinize göre tecrubeleriniz vardır. Sorular sorun tanıyın. Yani ne bileyim tanımak için bişeyler yapın. Yok 3. eşi olucam yok şöyle yok böyle.. E oda sizin ikinci eşiniz olacak.. Hem ikinizde aylık evlilikler yaşamışsınız.

onlarla konuşabilsem keşke ama bu çok kolay değil ikisi de benim bulunduğum şehirde değil ve haklarında hiçbir bilgim yok neden bu kadar düşünüyorsun derseniz biraz da olsa
ondan etkilendim ama bu duygunun adı nedir tam emin değilim şu an bir insanı tanıdığınızdan evlenmeden önce ne kadar emin olabilirsiniz ki

Soz konusu olan senin hayatinsa, arastirman hakkindir bence. Ben senin yerinde olsam kan grubuna kadar ogrenirdim herhalde. Mahallesinden, arkadaslarindan ararstirir, eski eslerini bile arar sorardim. Kolay mi yaa, hayatini birlestiriyorsun, basindan da 2 kisa evlilik gecmis, insanin icine kurt dusuyor mutlaka. Adamin facebook sayfasi da varsa isin cok zor degil. :)

araştırmak için bir yol bulmaya çalışın derim. hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın inşallah. gerçekten şanssız bir insan da olabilir elbette olmaz diyip kötü zanda bulunmamak lazım, ama benim babam 3 kez evlendi hiç bir eşinden de memnun değil. Ama hatalı olan o...tabi o bunun farkında değil problemli çıkma ihtimali çoook yüksek aman DİKKAT edin.

üçüncü es durumu dusundurebılır tabıkı de haklı olarak ,ama hemen de bu durum o kısıyı kotu bırı etmez .soyle dusunun cevrede cok goruyorum bu orneklerı ben ,erkekler ılk bosandıkdan hemen sonra yalnız kalamıyorlar ya da toplum dıretmesıyle bırını tanımadan etmeden alalacele bulup adamcagızı evlendırıyorlar .tabı evlendıgı kısıyı toplumun dıretmesı sayesın de tanıyamadıgı ıcın ,evlılıkte tanımaya calısıyor .yanlıs kısı oldugunu gorunce de bosanmaktan baska caresı kalmıyor .boyle cok ornekler goruyoruz cnm bu yandan da dusun derım .ama evlenecegın adamı ıyı arastır sorustur derım .

Bilmiyorum arkadaşım,benim için kişinin kaçıncı evliliği

nekadar zaman evli kalmış,ayrılık sebebi nedir. vs. çok önemli olurdu.

Ayrı şehirlerde bile olsam bir şekilde yolunu bulur sağlam araştırma yapar,

aklımda zerre soru işareti bırakmazdım...I]

ya arkadaslar insanin basina hersey gelebilir. boyle hemen on yargili olmamak gerek. sonucta insaniz hata yapa yapa ogrenecez.

ayrica tamam adam 2 evliliginide bitirmis ama sorun adamdami ki?? hemen herkes adami sucluyo. belki sorun kadinlardi. dunyada ne bicim kadinlar var, sucu erkege atmak kolay. haksizlik yapiyorsunuz bence

arkadasim sende hemen evlenmek zorunda degilsin, birazcik taniyabilirsin, sorunlarin ne oldugunu ogrenebilirsin. hemen yok 3. esi olacam diye mutsuz olurum diye dusunmemelisiniz. onun son'u da olabilirsin.

haklısın başıma gelmemiş olsa inan ben de senin gibi düşünürdüm ama ikinci bir hatayı ben de kaldıramam sonuçta haklı olduğunuzu da bilsenin boşanma bir travma
anlatılır bir duygu değil
tek derdim bunu bir daha yaşamamak inanın mahkeme salonunda bir daha evlenmek mi asla demiştim ama 1yıl oldu ayrılalı insanoğlu tuhaf işte ne bileyim yalnız da olmuyor işte

birinciyi de tanıdım güya daha ilk günlerden belli etti kendini meğer derdi başkaymış insanlar artık çok iyi birer oyuncu mu oldular ne dersiniz

Bence iyice tanımadan 2. evliliğinizi yapmayın. Aceleye getirmeyin. Zaten buraya konu açıyorsanız aklınızda soru işareti var demektir. Aklınızdan bütün soru işaretlerini çıkarana kadar bir daha evlilik yapmayın.

zaten bu gidişle de öyle olacak bu defteri kapatacağım o olacak ne bu ya onu tanımaya çalış bunu tanımaya çalış ömrüm geçti valla değseydi bari içim yanmazdı

Ben düşüncemi belirttim arkadaşlar..We üstüne basa basa söyledim kendi düşüncem diye..

Nerde gördünüz yuvasına bağlı eşine çocuklarına sahip çıkan bi adamın boşandıgını..Bi kadın bi adamdan boşanıyosa çok çok istisnai durumlar hariç o adamda bişey vardır.Ya ewine bakmıodur maddi anlamda,ya karısıyla ilgilnemiyodur,ya aldatmıştır ya şiddet ya ailesi yada cinsel vs vs vs.

Neyse konuya yorum yapın lütfen bana değil..

birinciyi de tanıdım güya daha ilk günlerden belli etti kendini meğer derdi başkaymış insanlar artık çok iyi birer oyuncu mu oldular ne dersiniz

ya insanogludan herseyi bekleyebilirsin zaten. benim dedigim sey herkes adami sucluyo, sonucta gozumuzle gormedik evin icindede yasamadik yani bize karanlik. yani kesin bu boyledir su soyledir diyipde insanlari harcamamak lazim, en azindan taniyinca emin olunca. hem zaten sahit oldun, duydun, gordun ozaman zaten kendi yolluna git.

aslında işi aslı bu gibi kadınlar için yuva yıkmak bıçak kemiğe dayanmadıysa çok zor belki de artık insanların birbirine tahammülü mü kalmadı çocuk da yoksa boşa gitsin

sana katılıyorumm feryal:)hadii bir tanesi kötüydü 2.demi köttüüydüüü mutlaka bişeyy vardıır o adamda...

İster suçlarız ister asar keseriz...

Düşüncelerimizi belirtmekte özgürüz ,saygısızlık olmadıktan sonrada bunada kimseler birşey diyemez!

Fikrimizi alan konu sahibide,ister adamı harcar,ister cebinde gezdirir.

Anlayacağınız burda kimse kimseyi harcayamaz.

İpler konu sahibinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…