ayrı şehirlerde yaşıyoruz yakın sayılırız ama orada kimseyi tanımıyorum kimsen sorabilirim tek olumlu tarafı ikimizde de çocuk yok
korkutan taraf ise onun 1.evliliği 11 ay 2.8 ay sürmüş benimki mi sadece 3 ay yaaa çık işin içinden çıkabilirsen
Neyi düşünüyosunuz anlamadım. İkinci evlilik de bir bence 3. de. Aranızda 1 evlilik fark var. Bir de aylara takılmışsınız.. Bence evlilik geçirmiş insanlarsınız. Kendinize göre tecrubeleriniz vardır. Sorular sorun tanıyın. Yani ne bileyim tanımak için bişeyler yapın. Yok 3. eşi olucam yok şöyle yok böyle.. E oda sizin ikinci eşiniz olacak.. Hem ikinizde aylık evlilikler yaşamışsınız.
ya arkadaslar insanin basina hersey gelebilir. boyle hemen on yargili olmamak gerek. sonucta insaniz hata yapa yapa ogrenecez.
ayrica tamam adam 2 evliliginide bitirmis ama sorun adamdami ki?? hemen herkes adami sucluyo. belki sorun kadinlardi. dunyada ne bicim kadinlar var, sucu erkege atmak kolay. haksizlik yapiyorsunuz bence
arkadasim sende hemen evlenmek zorunda degilsin, birazcik taniyabilirsin, sorunlarin ne oldugunu ogrenebilirsin. hemen yok 3. esi olacam diye mutsuz olurum diye dusunmemelisiniz. onun son'u da olabilirsin.
birinciyi de tanıdım güya daha ilk günlerden belli etti kendini meğer derdi başkaymış insanlar artık çok iyi birer oyuncu mu oldular ne dersiniz
birinciyi de tanıdım güya daha ilk günlerden belli etti kendini meğer derdi başkaymış insanlar artık çok iyi birer oyuncu mu oldular ne dersiniz
Ben düşüncemi belirttim arkadaşlar..We üstüne basa basa söyledim kendi düşüncem diye..
Nerde gördünüz yuvasına bağlı eşine çocuklarına sahip çıkan bi adamın boşandıgını..Bi kadın bi adamdan boşanıyosa çok çok istisnai durumlar hariç o adamda bişey vardır.Ya ewine bakmıodur maddi anlamda,ya karısıyla ilgilnemiyodur,ya aldatmıştır ya şiddet ya ailesi yada cinsel vs vs vs.
Neyse konuya yorum yapın lütfen bana değil..
ya insanogludan herseyi bekleyebilirsin zaten. benim dedigim sey herkes adami sucluyo, sonucta gozumuzle gormedik evin icindede yasamadik yani bize karanlik. yani kesin bu boyledir su soyledir diyipde insanlari harcamamak lazim, en azindan taniyinca emin olunca. hem zaten sahit oldun, duydun, gordun ozaman zaten kendi yolluna git.
aslında bir de şu var bir ara birşey anlatırken .ok sinirlendiği bir anda eşini dövdüğünü ağzından kaçırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?