üçüncü eş olur muydunuz

yorumlarını için hepinize teşşekkür ederim gerçekten paylaşmaya ihtiyacım vardı olmayacak duaya amin demek istemem tabik ama ona haksızlıkta etmek istemezdim de şu son
söylediği dayak olayı beni ondan soğuttu aslında uzun zamandır etkilendiğim ilk kişiydi yazık oldu ne diyelim kader şimdi sırada bunu ona söylemek var kırmadan üzmeden
ama yol yakınken dönmek sanırım en doğrusu

bu zaten benim dusuncem, sizinde oldugu gibi bende dusuncemi yazdim. ama genelde herkesin yaptigi sey hep karsi tarafi kotulemek, benim sadece tuhafima giden bu!!

bence sizin yaşadığınız şehre gelicek ise ve ailesinin binasında oturulmayacak ise evlenebilirsin.

ben şahsen iki evliliğinde yaşandığı bittiği evde oturmazdım.

bence sizin yaşadığınız şehre gelicek ise ve ailesinin binasında oturulmayacak ise evlenebilirsin.

ben şahsen iki evliliğinde yaşandığı bittiği evde oturmazdım.

bunu yapmaz işi gücü herşeyi orada artık yapsada farketmez zaten burada paylaşmak neden güzel biliyor musunuz aslında bildiğiniz ama pek de kabullenmek
istemediğiniz şeyleri bu yorumlarda görmek düşüncelerimi tescillendirdi bu soru işaretleri hep olacaktı çünkü ona inanmak istesem de herkese sorsam da

Gördüğümüz üzere adam sütten çıkma ak kaşık değilmiş.

''şiddet'' uygulayan adamdan hayır gelmez arkadaşım.

Uygun bir dille durumu anlat ve kişiyi hayatından çıkar.

İnşallah Allah gönlüne göre birisini verir ve çok mutlu olursun.

bizim mahallede 5 evlilik yapmış,oldukça yaşlı bi adam var,geçen sene-yanlış hatırlamıyosam star tv'de- bi izdivaç programına talip olarak katılmıştı,herşey güzel giderken 5 karısını da gömdüğünü duyan kadın bu amcamızı reddetmişti,ama başka başka kadınlar bu amcaya talip oldular
aklıma bu geldi nedense...Siz üçüncüye olur mu diyosunuz,el altıncı olmaya razı

yorum yazan ablalar haklı,sorun hep mi karşı tarafın ailesinde,mutlaka vardır o kaynanada birşey.
bi de şöyle bakmak lazım tabi,allahkorusun siz de tekrar evlenip boşansanız ikievlilik yapmış olacaksınız,siz de mi otomatik olarak kötü olacaksınız yani?
Sadece 2 ay olmuş tanışalı,yol yakınken-zaten karar verdiğiniz gibi- dönün derim ben.Bile bile lades olmanın alemi yok.
ama aşkıyla sizi ikna ederse ayrı evi şart koşun.Size gerçekten değer veriyosa yok demeyecektir zaten...
inşallah çok mutlu olursunuz...

hepimizin sorunu bu zaten görmezden gelmeyi tercih ettiğimiz için başımıza birçok şey geliyor, duygusal ihtiyaçlarımız gerçekçi olmamızı engelliyor, onun için "acı gerçeği kabul ederek " kendi yakınımdan örnek verdim size... bazen görünen köy kılavuz istemeyebiliyor. 2. eşinin yeşil reçeteli ilaç kullandığını iddia etmesi düşündürdü beni. eğer evliliklerinde eş adayınız hatalıysa bunu bahane ediyor bence. genelde bu tip insanlar böyledir de oradan biliyorum. 1. şöyleydi. 2. şöyleydi.
öz eleştiri yapabilme yetisi var mı buna dikkat edin. sürekli kendini iyileyip karşısındakini kötülüyorsa ı ıhhh

Canım senin güvenmenle ilgili tamamen bu durum yani ona güveniyorsan zaten olay bitmiştir. Zaten aşk söz dinlemez biliyorsun, insanlar hata yapabilir. Ekstra bir şansı herkes hak eder

Konu sahibi en son 26 Eylül 2011'de buradaymış.

Keşke sormadan bunu da bi kontrol etseniz.
Rezil olmasanız burada
Sorduğum sorunun rezil olacak ne gibi bir tarafı var anlamadım????
Yoksa yoktur cevap vermez olur biter.
Siz konu sahibinin vekil avukatı mısınız ki cevap verme gereği duydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…