Üçüncü günden coşan flört

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Flört müyüz onu da bilmiyorum
Neyiz biz anlamadım
Üniversiteden(artık mezunuz) bir dönem birlikte ders aldığım çocukla takiplestik selam naber vs derdik muhabbet ilerledi. Bu arada herkesle muhattap olan bir tip değilim bunu beğeniyordum eskiden de konuşmak istedim nedense. Çok uzun zaman sonra ilk kez..
Baya tanıştık güzel sohbet ettik ben zaten beğenmiştim onu zamanında. O da beni gayet iyi hatırladığını söyledi. Hatta eskiden hoşlandığından da bahsetti. Ama buna beni inandıramadı. Dalga mı geçiyor diye düşündüm. Inandirmak için beni giyimimi tarif etti ama bunu fotodan bakarak da söyleyebilir. Hislerim salladığı yönünde. Sonradan demez mi belin incecikti diye Allahım ya sabır ya selamet. Sert çıktım konuşmuyorum. Ben mi garibim kızlar anlamadım. Hayır benimle başka amacı varsa gerçeklestiremeyecegini gayet iyi biliyor. Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim amaan be her şey mi kursağımda kalmak zorunda

Sinirden ağlıyorum kızlar ya
Güldürdünüz beni şu halde çok sağolun Ne bileyim garibime gitti

Sonradan demez mi belin incecikti diye
Hayır benimle başka amacı varsa gerçeklestiremeyecegini gayet iyi biliyor.

Bizim Türk erkeklerinden konuşmayı bilen az çıkıyor. Nerde kaldın gııı tarzı konuşmalar çok ne yazık ki...

Sizle alakası yok. Mrb, slm yaza yaza tüm nefes alanlara en ufak bir mesajda coşuyorlar. Cevap vermeyin bir daha.

Sinirden ağlıyorum kızlar ya

Güldürdünüz beni şu halde çok sağolun Ne bileyim garibime gitti
Sinirden aglayacak ne oldu ben bir türlü anlayamadım. Ruhsal inis cikislariniz hep boyle ani mi?
Bu cumleyi mesajda mi yazdi, yüzyüze görüşürken mi söyledi? Mesajin yuzu soğuktur derim hep, yanlis anlaşılmaya cok sebep var. Ilk zamanlar yüzyüze görüşün, ona gore verirsiniz notunu.
Baska beklentisi olan erkek kendini belli eder zaten

Buluşmak için şans vereyim yani

Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim
Üçüncü günden tek coşan kişi flörtünüz değil sanki. Yuva muva... Bu da safi cinsellik düşünenler gibi fazla sonuç odaklı bir bakış, zamana bırakın, hemen hülyaya dalmayın ki yıkılmayın da.
"Belin inceydi" demesi de yani bana çok absürt gelmedi, "Saçların çok hoştu, savuruyordun" demek gibi bir şey.
Görüşün, konuşun, eğer bir yolsa bu zaten 1-2 muhabbet sonra netleşir ve size göre olup olmadığına karar vermeniz kolaylaşır.

Keşke emin olmak adına devamını getirseydiniz asıl amacı çıkardı şimdi yargısız infaz diyecekler hoşlanıyorsa niye daha önce yazmamış gelmemiş .... takıldığı kızlar vardır siz ona sert kayasinizdir

Ben hoşlandığını da hissetmedim aynı ortamda insan anlamaz mi ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…