Güldürdünüz beni şu halde çok sağolunMemelerin taş gibiydi dememis ki neye bu kadar parladınız anlayamadim? Benim için yanlış bir cumle degil. Fiziginize de iltifat edecek gayet normal
Biraz daha sakin davranin ve karsinizdakine zaman verin bence. Ilerleyen gunlerde yanlısı olursa o zaman bitirirsiniz
Gerçekten mi? Bana garip geldi bilemedim kiÇok absürt birşey dememiş.
Sonradan demez mi belin incecikti diye
Hayır benimle başka amacı varsa gerçeklestiremeyecegini gayet iyi biliyor.
Bana da garip gelırdı ne yalan soyleyımGerçekten mi? Bana garip geldi bilemedim ki
Sinirden aglayacak ne oldu ben bir türlü anlayamadım. Ruhsal inis cikislariniz hep boyle ani mi?Sinirden ağlıyorum kızlar ya
Güldürdünüz beni şu halde çok sağolunNe bileyim garibime gitti
Buluşmak için şans vereyim yaniSinirden aglayacak ne oldu ben bir türlü anlayamadım. Ruhsal inis cikislariniz hep boyle ani mi?
Bu cumleyi mesajda mi yazdi, yüzyüze görüşürken mi söyledi? Mesajin yuzu soğuktur derim hep, yanlis anlaşılmaya cok sebep var. Ilk zamanlar yüzyüze görüşün, ona gore verirsiniz notunu.
Baska beklentisi olan erkek kendini belli eder zaten
Üçüncü günden tek coşan kişi flörtünüz değil sanki. Yuva muva... Bu da safi cinsellik düşünenler gibi fazla sonuç odaklı bir bakış, zamana bırakın, hemen hülyaya dalmayın ki yıkılmayın da.Kırk yılın başı belki artık benim de ilişkim olur, belki yuva bile kurarız diye sevinmiştim
Bana neden kiza sisko demis gıbı geldı, alıngan gunumdeyim galiba bende konu sahıbı adına ben alındımİltifat etmiş bunda sinirlenecek bir şey yok. Eğer olur da haddini aşarsa konuşmayı kesersiniz
Ben hoşlandığını da hissetmedim aynı ortamda insan anlamaz mi ne bileyimKeşke emin olmak adına devamını getirseydiniz asıl amacı çıkardı şimdi yargısız infaz diyecekler hoşlanıyorsa niye daha önce yazmamış gelmemiş .... takıldığı kızlar vardır siz ona sert kayasinizdir
Yok zayıfım ben bayaBana neden kiza sisko demis gıbı geldı, alıngan gunumdeyim galiba bende konu sahıbı adına ben alındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?