Üçüncü günden coşan flört

Buluşmak için şans vereyim yani
bence vermeyın neden bılıyor musunuz yanlıs anlamayın benı
bırbırınızı bellı kı anlamıyorsunuz
belın ıncecıktı dedı dıye 3 gunde costu demıssınız sert yapmıssınız
ama bakacak olursak 3 gunde sızde yuva falan dıyorsunuz :)

ana dili konusuyorsunuz ama ıletısımınız farklı yanı dıllerınız farklı anlasamazsınız bırbırınızı cok yanlıs anlarsınız
tabı bu bana gore ''bence'' sız kendınızı de karsı tarafıda daha ıyı bılırsınız netıcede anlattıgınız su konudan ızlenımım bu

bu kadar kucuk bırseyde bıle alınıp yanlıs anlayıp sert yapan kısılerle mesela ben anlasamam yorulurum yanı aman soyledıgım yanlıs anlasılır mı dıye gerılırım uzaklasırım
o yuzden boyle yazdım en basından tutmamıs o ıletısım

Gerçekten ya ince belli demek iltifattır popona yusyuvarlaktı dese sapık diye düşünürdüm de

Bana neden kiza sisko demis gıbı geldı, alıngan gunumdeyim galiba bende konu sahıbı adına ben alındım
hayır aslında onu soylerken beynındekı ses sunları soyluyor '' senı o zamanda cekıcı bulmustum ıncelemıstım aklımda kalmıstın ama ben bu cumlelerı usturuplu bır araya getıremem batırırım en ıyısı belın ıncecıktı dıyeyım sen anla'' dıyor
kısaca belın ıncecıktı dıyor

erkekler ıste

Benimde suan o cocuktan farkım yok, gul gıbı iltifatı kıza sisko iması yaptı dıyıp geri puskurttum
Neyim var acaba benim...
Konu sahıbı en iyisi bir çay iç, oyle anlarız oglanın ne demek ıstedıgını

Valla kusura bakma da evet sen garipsin. Ne demiş ki çocuk? Belin inceydi demiş. Ne var bunda? Sert çıkmanı gerektirecek hiçbir şey yok. Ha gözlerin çok güzeldi deseydi sert çıkacak mıydın?

Fevri davranmak yerine şans ver. Hem ona hem kendine. Gerçekten rahatsız edecek bir hareketi olursa yol verirsin.

Üçüncü günden sizin yuva hayali kurmanız onun belin incecik demesinden çok daha acayip

Çok ayıp bi şey söylememiş ayrıca biraz daha samimiyet gerektirebilirdi belki ama iltifat neticede gözlerin çok güzelden pek farkı yok.

Haklısınız iyi ki buraya yazmışım sakinleştim

Ayrıca yuva kurunca da cinsel bi takım ekşınlar oluyor, siz kurdeleli ince belli bardaklarda çay içiliyor mu sandınız sadece, ayy ince belli dedim ama evli barklıyım sapık da değilim yemin billah
Ya hahahahah kahkaha attım gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…